Προς το περιεχόμενο

Αγορά tablet για την γυναίκα

fingolfingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1) Το ποσό που διαθέτουμε: Μέχρι 150€ περίπου. 

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook, αναπαραγωγή video (youtube, web tv) και απλά παιχνίδια (πχ candycrash)

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: Από 8 και πανω. Ανάλυση αδιαφορη

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):  Όχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Όχι

6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Καθόλου. Μόνο wifi

7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Θα ήταν καλό

8) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι αλλά δεν καίγομαι κιόλας

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Android

10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; 

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Θα προτιμουσα ελλαδα αλλα αν υπαρχει καποια ευκαιριο δεν εχω θεμα. Ευρώπη όμως. 

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 'Οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Προτιμότερο καινουργιο. Αλλα δεν λεω όχι σε καλό μεταχειρισμένο

Εχω δεί το Galaxy Tab E που είναι στα λεφτά που δίνω. Είναι καπως παλιο και με 1,5GB ram αλλα είναι για απλή χρήση. Και αν δώ καποια στιγμή ότι κολλαει του περνάω μια linage rom και θα παει σφαίρα. Αυτός είναι και ο λόγος που προτιμω samsung. Οι rom.

Ολες οι προτασεις δεκτές.

Ευχαριστώ 
Επεξ/σία από fingolfingr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 6/5/2018 στις 8:48 ΜΜ, fingolfingr είπε

2) Την χρήση του tablet (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): facebook, αναπαραγωγή video (youtube, web tv) και απλά παιχνίδια (πχ candycrash)

3) Το μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: Από 8 και πανω. Ανάλυση αδιαφορη

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (hdmi, type-c, gps, φλας στην κάμερα, μαγνητικό πληκτρολόγιο κ.λ.π.):  Όχι

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Θα προτιμουσα ελλαδα αλλα αν υπαρχει καποια ευκαιριο δεν εχω θεμα. Ευρώπη όμως. 

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); 'Οχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Προτιμότερο καινουργιο. Αλλα δεν λεω όχι σε καλό μεταχειρισμένο

Εχω δεί το Galaxy Tab E που είναι στα λεφτά που δίνω. Είναι καπως παλιο και με 1,5GB ram αλλα είναι για απλή χρήση. Και αν δώ καποια στιγμή ότι κολλαει του περνάω μια linage rom και θα παει σφαίρα. Αυτός είναι και ο λόγος που προτιμω samsung. Οι rom.

Ευχαριστώ 

Το συγκεκριμένο samsung φίλε δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη υποστήριξη σε custom roms. Κάποιες που βασίζονται στην stock υπάρχουν κι από lineage κάτι σε Android 4 θα βρεις. Αν σε ενδιαφέρει προτιστως μια custom rom στο μέλλον, δεν το βλέπω και πολύ καλή επιλογή. Σαν συσκευή βέβαια, για ελαφριά χρήση, είναι αξιόλογη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, jp77s είπε

Το συγκεκριμένο samsung φίλε δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη υποστήριξη σε custom roms. Κάποιες που βασίζονται στην stock υπάρχουν κι από lineage κάτι σε Android 4 θα βρεις. Αν σε ενδιαφέρει προτιστως μια custom rom στο μέλλον, δεν το βλέπω και πολύ καλή επιλογή. Σαν συσκευή βέβαια, για ελαφριά χρήση, είναι αξιόλογη. 

Βασικά δεν με νοιάζει η ποικιλία. Lineage να έχει μόνο θέλω. Έχω περασμένη στο Galaxy tab S που έχω εγώ και πάει πολύ καλά. Τώρα που το κοιτάω καλύτερα όμως βλέπω ότι όντως η Lineage είναι για το Sm-T560NU και όχι το απλό που μάλλον είναι αυτό που κυκλοφορεί εδώ.

Το Tab A 2016 που αναφέρει ο Warzycha είναι προφανώς καλύτερη επιλογή αλλά όσα βλέπω ανεβαίνουν πάνω από τα 150€. Και βασικά τα 150€ είναι ήδη πολλά για την χρήση που θα γίνει. Λύση ίσως να ήταν κάποιο MLS (αν και δεν τα εμπιστεύομαι καθόλου) ή κάποιο Huawei.

Επεξ/σία από fingolfingr

Για το TAB A συμφωνώ ότι είναι καλύτερη επιλογή. MLS δεν είχα ποτέ και δεν θα πάρω ποτέ. Δώρο να μου το δώσουν , θα το πουλήσω την ίδια μέρα. Ενδεικτικά να σου πω για ένα tutbo-x που είχα (και θεωρώ ότι πάνω κάτω για την ίδια ποιότητα κατασκευής και λογισμικού πρόκειται), κολλούσε στο λογότυπο του android κάθε τόσο. Το πήγα 2 φορές πλαίσιο για φλασάρισμα και κάθε φορά δούλευε για 1,2 μήνες κατεβάζοντας μόνο του κινέζικες εφαρμογές και στη συνέχεια κολλούσε και πάλι στο λογότυπο. Προσπάθησα να το ρουτάρω και το χάλασα γιατί ακόμη και στο root θέλουν πολύ πειραματισμό. Για να βρω συμβατή rom στο internet, έψαχνα 3 μήνες. Αρρώστια....

MLS είχε παρει ενα φίλος (ενα 10αρι) και μετά από λίγο καιρό του εμφανισε ενα κενό (σαν φουσκαλα) στην μεση της οθόνης. Επειδή είναι εκτός αθηνων δεν ασχολήθηκε και με τον καιρό μικρυνε καπως αλλα υπαρχει ακομα. Οπότε όχι.

TurboX δεν θα επαιρνα ούτε σουβερ.

Το Huawei που είναι στα λεφτά αυτά περίπου, από ότι διαβάζω είναι μετριο.....

Οπότε..... κανενα μεταχειρισμενο με βλέπω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2018 στις 8:48 ΜΜ, fingolfingr είπε

Ευχαριστώ 

https://m.banggood.com/Original-Box-Lenovo-P8-Tab3-8-Plus-Snapdragon-625-3G-RAM-16G-ROM-Android-6_0-OS-8-Inch-Tablet-White-p-1247636.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB (135€)χωρίς τελωνείο

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά βρήκα ενα μεταχειρισμένο Galaxy tab A 2016 και θα παρω αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι είχα βρεί επίσης ενα μεταχειρισμένο Galataxy tab E το οποιο ήταν σε πολύ καλη τιμή αλλα ενώ είχαμε συνεννοηθεί.... το εδωσε αλλου. Καλύτερα βασικά μιας και το Α από ότι διαβάζω εχει android 7 οποτε δεν θα χρειαστεί να ψαχνω για rom. Απλά είναι περισσότερα τα χρήματα

Επεξ/σία από fingolfingr

10 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Τελικά βρήκα ενα μεταχειρισμένο Galaxy tab A 2016 και θα παρω αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι είχα βρεί επίσης ενα μεταχειρισμένο Galataxy tab E το οποιο ήταν σε πολύ καλη τιμή αλλα ενώ είχαμε συνεννοηθεί.... το εδωσε αλλου. Καλύτερα βασικά μιας και το Α από ότι διαβάζω εχει android 7 οποτε δεν θα χρειαστεί να ψαχνω για rom. Απλά είναι περισσότερα τα χρήματα

Πριν προχωρήσεις στο A κοίτα και λίγο αυτό https://www.skroutz.gr/s/13369840/Huawei-MediaPad-M3-Lite-CPN-W09-8-32GB.html

• Like 1

2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πριν προχωρήσεις στο A κοίτα και λίγο αυτό https://www.skroutz.gr/s/13369840/Huawei-MediaPad-M3-Lite-CPN-W09-8-32GB.html

Είναι αρκετά παραπάνω από τα 150€ που μπορώ να δώσω όμως

19 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Είναι αρκετά παραπάνω από τα 150€ που μπορώ να δώσω όμως

Επειδή είναι στα ίδια λεφτά με το A(για καινούριο).

Το Lenovo που σου είπα γιατί δεν το κοιτάς?

Σε αυτά τα λεφτά και με τα χαρακτηριστικά που έχει δεν θα βρεις καλύτερο (για καινούριο).

Αρχικά να πώ ότι το tablet το επιλέγει/πληρώνει η γυναίκα. Εγώ απλά προτείνω. Το Α δεν είναι καινουργιο αλλα εχει εγγύηση. Για το lenovo το σκεφτηκα αρκετά και μπορώ να πω ότι ήμουν πολύ κοντα στην αγορά. Είναι όντως η καλυτερη επιλογή στα χρήματα αυτά.

Ο λόγος που προτίμησε στο Α.... είναι απλά επειδή μπορεί να το εχει σήμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...