Roussos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα βοήθεια για αγορά υπολογιστή για ρεσεψιόν ξενοδοχείου! Βασική του χρήση θα είναι το πρόγραμμα της reception το οποίο δεν είναι κάτι τρελό αλλά θέλω να έχει γρήγορο επεξεργαστή ώστε να βγάζει τα σύνολα γρήγορα. (το πρόγραμμα είναι ελαφρύ γενικά αλλά όταν του ζητήσεις π.χ να βγάλει το τζίρο όλης της σεζόν παίρνει 10 δευτερόλεπτα) Επίσης θα δουλεύει απομακρυσμένα (είτε δίκτυο είτε teamviewer κτλπ) οπότε ένα παραπάνω να είναι γρήγορος να μην υπάρχει καθυστέρηση. Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο ιντερνετ βρήκα το παρακάτω (συνημμένο), μπορώ να βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα? (η είναι υπερβολικός για την δουλειά που τον θέλω?) Ευχαριστώ!
EddieObscurant Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Τι να τον κάνεις τον 8100? Eiσαι σίγουρος οτι τον χρειαζεσαι? Μήπως κάποιος φθηνοτερος pentium θα ταν καλύτερος με μια φθηνοτερη μητρική? Αν θς οπωσδηποτε τετραπυρηνο πήγαινε σε amd 2200g με μια φθηνή a320 μητρική αφου τους πεις απο το μαγαζι να σου περασουν το τελευταιο bios για να βλεπει τον επεξεργαστή. Τροφοδοτικο πάρε ενα corsair cx450-m , και καλυτερα να παρεις εναν ssd αν δεν χρειαζεσαι το 1tb xώρου
Roussos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 20 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε Τι να τον κάνεις τον 8100? Eiσαι σίγουρος οτι τον χρειαζεσαι? Μήπως κάποιος φθηνοτερος pentium θα ταν καλύτερος με μια φθηνοτερη μητρική? Αν θς οπωσδηποτε τετραπυρηνο πήγαινε σε amd 2200g με μια φθηνή a320 μητρική αφου τους πεις απο το μαγαζι να σου περασουν το τελευταιο bios για να βλεπει τον επεξεργαστή. Τροφοδοτικο πάρε ενα corsair cx450-m , και καλυτερα να παρεις εναν ssd αν δεν χρειαζεσαι το 1tb xώρου Φίλε μου δεν ξέρω γιαυτό και ρωτάω SSD σίγουρα θα βάλω για ταχύτητα , δεν χρειάζομαι HDD. 1
Roussos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, greg4 είπε Ο υπολογιστής που πόσταρες από που είναι; Από ένα άρθρο που βρήκα στο ίντερνετ που τον προτείνει σαν λύση.
countass Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Επειδή είναι μαγαζί θες αυθεντικά windows άρα καλύτερα να πας σε κάτι τέτοιο.και ο 7100 καλός θα σου ειναι πιστεύω. https://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc/f/5988_561752_660221/Intel-Windows-10-SSD.html Αυτά είναι με 10αρια και ssd.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αδερφέ η custom λύση είναι και πιο συμφέρουσα και καλύτερη από άποψη επιλογής ποιοτικότερου hardware. Αυτό όμως δεν είναι πανάκεια. Μια επιχείρηση σε περίπτωση προβλήματος χρειάζεται άμεση επίλυση και εκεί έρχεται η εγγύηση ενός branded P.C. Αν έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή δικό σου τεχνικό ok πήγαινε σε custom. Ειδάλλως προτίμησε έτοιμο σύστημα Lenovo Dell hp κλπ. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
Roussos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, countass είπε Επειδή είναι μαγαζί θες αυθεντικά windows άρα καλύτερα να πας σε κάτι τέτοιο.και ο 7100 καλός θα σου ειναι πιστεύω. https://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc/f/5988_561752_660221/Intel-Windows-10-SSD.html Αυτά είναι με 10αρια και ssd. Οπότε να επιλέξω κάτι απο αυτά προτείνετε έτοιμο.
countass Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Λόγω εγγύησης σαν σύνολο,αλλά και λόγω windows key που πρέπει να φαίνεται σε τιμολόγιο,ναι καλύτερα κάνα hp,dell.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Roussos είπε Οπότε να επιλέξω κάτι απο αυτά προτείνετε έτοιμο. Εκτος αν εχεις ανθρωπο δικο σου που αν τυχει προβλημα να σε καλυψει αμεσα.
Roussos Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, radiohead είπε Εκτος αν εχεις ανθρωπο δικο σου που αν τυχει προβλημα να σε καλυψει αμεσα. Οχι δεν εχω καποιον, αν τυχει κατι το φτιαχνω εγω ο ιδιος αν δεν μιλαμε για κατι "ψαγμένο" . Ειμαι αναμεσα στο hp 290 η το dell vostro που ειναι και τα 2 γυρω στα 500 ευρω. Αυτα τα ετοιμα pc γενικα αντεχουν να δουλευουν αρκετες ωρες? (24ωρα) Ρωταω γιατι δεν εχω ξανασχοληθει με ετοιμο brand.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, Roussos είπε Οχι δεν εχω καποιον, αν τυχει κατι το φτιαχνω εγω ο ιδιος αν δεν μιλαμε για κατι "ψαγμένο" . Ειμαι αναμεσα στο hp 290 η το dell vostro που ειναι και τα 2 γυρω στα 500 ευρω. Αυτα τα ετοιμα pc γενικα αντεχουν να δουλευουν αρκετες ωρες? (24ωρα) Ρωταω γιατι δεν εχω ξανασχοληθει με ετοιμο brand. γιαυτό τα πουλάνε ως επαγγελματικά για να την παλεύουν. Αυτά με 5 χρόνια εγγύηση on site https://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc/f/561752/Windows-10.html?keyphrase=dell+5years Άν όπως λές το γνωρίζεις το άθλημα πήγαινε εδώ απο priveshop με συναρμολόγηση και μεταφορικά δωρεάν Και τέλος η οικονομικότερη επιλογή είναι το ανακατασκευασμένο http://www.cosmodata.gr/category/966/pc-refurbish-efkeries?makers=&cat6=&specs=&prices=49_550&items=20&sort=asc&amount_left=49&amount_right=550#page2 it's up to you.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα