dalan2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 https://www.humblebundle.com/monthly?hmb_campaign=humble_monthly&hmb_medium=banner Νομιζω ο τιτλος τα λεει ολα 1
MontzOlee Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Το είδα κι εγώ χθες κ έλεγα να το γράψω Ωστόσο, επειδή χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο site πρώτη φορά για το Vegas studio που είχε βγάλει πριν λίγο καιρό σε προσφορά, το monthly sub μπορείς να το κάνεις να δώσεις 12 ευρώ κ να την ακυρώσεις αμέσως και μα συνεχίσεις να παίζεις κανονικά? Ευχαριστώ
saxos55 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Το είδα κι εγώ χθες κ έλεγα να το γράψω Ωστόσο, επειδή χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο site πρώτη φορά για το Vegas studio που είχε βγάλει πριν λίγο καιρό σε προσφορά, το monthly sub μπορείς να το κάνεις να δώσεις 12 ευρώ κ να την ακυρώσεις αμέσως και μα συνεχίσεις να παίζεις κανονικά? Ευχαριστώ Εδώ θα λυθούν όλες οι απορίες περί humble monthly 1
MontzOlee Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 26 λεπτά πριν, saxos55 είπε Εδώ θα λυθούν όλες οι απορίες περί humble monthly Ευχαριστώ πολύ φίλε Θα το διαβάσω και αν χρειαστώ κάτι θα επανέλθω Ευχαριστούμε κ για το άρθρο TS
BaggsR Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 16 hours ago, fou said: Ειναι 12$, δηλαδη 10.5€. Έχω 9.80€ στην Revolut ΦΑΚ ΜΑΙ ΛΑΙΦ
kostiger Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Τοοοσο καλα ναι. Σε αυτα τα χρηματα παντως, αξιζει να ασχοληθει κανεις αν εχει παρεακι..
Damachi Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Αν πεισεις και το παρεακι να δωσει 10 ευρα για ρουλέτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα