Torch21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μια wifi ip cam εξωτερικού χώρου. Το ερώτημά μου είναι αν μπορεί η συγκεκριμένη αργότερα να προστεθεί σε σύστημα με καταγραφικό η θα είναι άχρηστη η αγορά της. Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 τα περισσοτερα καταγραφικα που εχω δει δεν ειναι ethernet για να πεις οτι θα συνδεθει πανω.δεν ξερω βεβαια αν μπορει η ιδια η καμερα να κανει καταγραφη καπου σε καποιο pc δηλαδη απευθειας οποτε να μην χρειαζεται καταγραφικο ακριβως.οποτε και 5 ip cameres να ειναι να μην εχεις θεμα.ενα Pc να αναλαβει ρολο καταγραφικου.εξαρτατε παντα τι υποστηριζει και το Interface Της καμερας. On 6/5/2018 at 20:01, Torch21 said: Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μια wifi ip cam εξωτερικού χώρου. Το ερώτημά μου είναι αν μπορεί η συγκεκριμένη αργότερα να προστεθεί σε σύστημα με καταγραφικό η θα είναι άχρηστη η αγορά της. Ευχαριστώ
Torch21 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Στις 5/8/2018 στις 4:13 ΜΜ, poulinos είπε τα περισσοτερα καταγραφικα που εχω δει δεν ειναι ethernet για να πεις οτι θα συνδεθει πανω.δεν ξερω βεβαια αν μπορει η ιδια η καμερα να κανει καταγραφη καπου σε καποιο pc δηλαδη απευθειας οποτε να μην χρειαζεται καταγραφικο ακριβως.οποτε και 5 ip cameres να ειναι να μην εχεις θεμα.ενα Pc να αναλαβει ρολο καταγραφικου.εξαρτατε παντα τι υποστηριζει και το Interface Της καμερας. Καλημέρα φίλε μου κ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ψάχτηκα αρκετά απο τότε και 'εχω καταλήξει σε κάποιες επιλογές. Ευχαριστώ κ πάλι.
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 On 16/5/2018 at 09:49, Torch21 said: Καλημέρα φίλε μου κ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ψάχτηκα αρκετά απο τότε και 'εχω καταλήξει σε κάποιες επιλογές. Ευχαριστώ κ πάλι. αν το υλοποιησεις μπορεις να αναφερεις τι εκανες και αν ειναι ολα οκ οποτε οποιος διαβασει το θεμα να παρει μια ιδεα.
Llouloudenia Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Καλησπερα Τι αγορασες τελικα ?Με ενδιαφερει πολυ να μαθω... Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα