Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μια wifi ip cam εξωτερικού χώρου. Το ερώτημά μου είναι αν μπορεί η συγκεκριμένη αργότερα να προστεθεί σε σύστημα με καταγραφικό η θα είναι άχρηστη η αγορά της.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

τα περισσοτερα καταγραφικα που εχω δει δεν ειναι ethernet για να πεις οτι θα συνδεθει πανω.δεν ξερω βεβαια αν μπορει η ιδια η καμερα να κανει καταγραφη καπου σε καποιο pc δηλαδη απευθειας οποτε να μην χρειαζεται καταγραφικο ακριβως.οποτε και 5 ip cameres να ειναι να μην εχεις θεμα.ενα Pc να αναλαβει ρολο καταγραφικου.εξαρτατε παντα τι υποστηριζει και το Interface Της καμερας.

On 6/5/2018 at 20:01, Torch21 said:

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μια wifi ip cam εξωτερικού χώρου. Το ερώτημά μου είναι αν μπορεί η συγκεκριμένη αργότερα να προστεθεί σε σύστημα με καταγραφικό η θα είναι άχρηστη η αγορά της.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Στις 5/8/2018 στις 4:13 ΜΜ, poulinos είπε

τα περισσοτερα καταγραφικα που εχω δει δεν ειναι ethernet για να πεις οτι θα συνδεθει πανω.δεν ξερω βεβαια αν μπορει η ιδια η καμερα να κανει καταγραφη καπου σε καποιο pc δηλαδη απευθειας οποτε να μην χρειαζεται καταγραφικο ακριβως.οποτε και 5 ip cameres να ειναι να μην εχεις θεμα.ενα Pc να αναλαβει ρολο καταγραφικου.εξαρτατε παντα τι υποστηριζει και το Interface Της καμερας.

Καλημέρα φίλε μου κ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ψάχτηκα αρκετά απο τότε και 'εχω καταλήξει σε κάποιες επιλογές. 

Ευχαριστώ κ πάλι.

Δημοσ.
On 16/5/2018 at 09:49, Torch21 said:

Καλημέρα φίλε μου κ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ψάχτηκα αρκετά απο τότε και 'εχω καταλήξει σε κάποιες επιλογές. 

Ευχαριστώ κ πάλι.

αν το υλοποιησεις μπορεις να αναφερεις τι εκανες και αν ειναι ολα οκ οποτε οποιος διαβασει το θεμα να παρει μια ιδεα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...