DiaperCh@nger Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Όσο μικρότερο το νούμερο τόσο πιο τραχύ το γυαλόχαρτο. Ξεκινάμε να γυαλοχαρτίζουμε από το τραχύτερο και τελειώνουμε στο πιο μαλακό, που δίνει το φινίρισμα/γυάλισμα (3000+). Μαλακές κινήσεις, δεν χαράζουμε όλη την επιφάνεια, μένουμε κοντά στο σημείο που έχει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 οποτε εγω θα αγορασω τα 3 ειδη γυαλοχαρτων εννοω θα παρω 3 διαφορετικα νουμερα σωστα? 1600 2000 και 3000 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Από τις ερωτήσεις που κάνεις καταλαβαίνω ότι είσαι τελείως άσχετος και πιθανότατα εντελώς ανίκανος για εργασία με τα χέρια. Μη κάνεις τίποτα. Περίμενε να βγεί το cosmos iii ή δώσε κοντά 400 ευρώ για το c700p. Ποιος δεν θα ήθελε να δώσει 400 ευρώ για να απαλλαγεί από γρατζουνιές που έκανε ο ίδιος και φυσικά θα αναρωτιόταν ποιος είναι ο ιδανικότερος αντικαταστάτης λες και ο λόγος της αντικατάστασης είναι τα features του προϊόντος και όχι η παντελής ανικανότητα χρήσης βασικών εργαλείων. Ειλικρινά ώρες ώρες αναλογίζομαι το τεράστιο ψέμα του στρατού ότι το γιώτα Ι σταματάει στο 5. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από DiaperCh@nger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ειμε ανικανος απλα ρωτησα θα παρω 3 διαφορετικα νουμερα ? 1600 2000 και 3000 ? και χιλια συγνωμη και παλι/ Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από captain gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Πάρε το cosmos iii. Αν δεν είναι αρκετά καλό πάρε το το cosmos iv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) και παλι ζηταω συγνωμη φιλε μου. απλα δεν θελω να θυμωνεις.. θα αγορασω ενα γυαλόχαρτο οπως μου ειπες// ενα παρα πολυ λέπτο./ απλα εγω μπερδευτηκα στο 1600 και 3000 και παλι δεν θελω να με παρεξηγησεις. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από captain gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δε θυμώνω ρε φίλε μαζί σου. Αναρωτιέμαι πόσο χρεωκοπημένη/λάθος δομημένη είναι η κοινωνία, το εκπαιδευτικό σύστημα, η οικογένεια, που ολόκληρος άντρας (φαντάζομαι δεν είσαι 12) δεν έχεις ιδέα πως να χειριστείς ένα ρημάδι γυαλόχαρτο. Δηλαδή από περιέργεια, με το μέγιστο σεβασμό στους γονείς σου, δεν έχεις δει τον μπαμπά σου να τρίβει κάτι με γυαλόχαρτο? Ποτέ? Τέσπα στο γράφω και πιο πάνω, τα μικρότερα νούμερα είναι τραχύτερα, άρα ξεκινάς από μικρότερο νούμερο πχ 1600 και όσο προχωράς ανεβαίνεις νούμερο πχ 2000, 2400 και βάλε μέχρι το 3000 που το νιωθείς σχεδόν βελούδο στο χέρι σου κι είναι περισσότερο για στίλβωμα παρά για ίσιωμα. Αγόρασε όσες διαβαθμίσεις βρεις από το τραχύτερο (1600 ή 2000) έως το πιο μαλακό 3000+ τρίψε λίγο από την κάθεμια μέχρι η επιφάνεια να έχει την επιθυμητή υφή. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από DiaperCh@nger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captain gold Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 ναι εχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 youtubeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 χρυσε καπετανιε, εχεις δουλεψει ποτε με γυαλοχαρτο σε οποιαδηποτε επιφανεια? Εγω σου προτεινω να μην το πειραξεις καν, γιατι αν κανεις καμια βλακεια θα ερθεις εδω και θα γραφεις λαθος μου τα ειπατε κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα