frozex Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδή άλλαξα τροφοδοτικό και είμαι λίγο καχύποπτος, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει ένα γενικό stress test ώστε να δω πως όλα είναι κομπλέ; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από frozex
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, τρέξε ταυτόχρονα prime95 και furmark. Αν δεν κλείσει, είσαι καλά. 2 1
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 47 λεπτά πριν, frozex είπε το τρίτο να βάλω; To 2o, που λέει maximum power consumption. Μετά, να το κλείσεις απο κάτω δεξιά, δεν κλείνει απο το Χ αν θυμάμαι καλά. 1
frozex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 τα άφησα να τρέχουν κανά 10λεπτο. Το σταμάτησα λόγο θερμοκρασίας CPU. Κανένα κόλλημα, καμία BSOD. Με τον επεξεργαστή τη φάση, δεν θα έπρεπε για λόγο ασφαλείας να κάνει shutdown το pc; Τα ρεύματα πως τα βλέπετε, όλα κομπλέ;
Silverage Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Θες επειγόντως αλλαγή παστας/καθάρισμα την ψύκτρας του επεξεργαστή. 2
frozex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Άλλαξα πριν κάνα 2μηνο και είχα κάνει τεστ τότε να δω και ήταν όλα κομπλέ. Όταν πάω σπίτι θα δω μήπως είμαι τρελός και ξέχασα να βάλω κανά καλώδιο της ψήκτρας αλλά δεν νομίζω γτ τα rpm στο hwmonitor εμφανίζονται κανονικά
MSSB Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ποια ψήκτρα έχεις; Άκυρο. Το λες στην υπογραφή. Δεν χρειάζεσαι τίποτα αλλαγές λογικά. Αυτά τα δύο μαζί να τρέχουν είναι killer για κάθε CPU. Το Prime δε, γονατίζει την όποια υδρόψυξη εκτός αν έχεις custom loop 500€. Οι θερμοκρασίες λογικές για 10' και αυτά τα δύο να τρέχουν ταυτόχρονα. Εγώ δεν θα ανησυχούσα. Απλά βεβαιώσου ότι όλα πατάνε σωστά πάνω (τα pin/βιδάκια/κλιπς της ψήκτρας σου). Το prime σκέψου το ότι είναι σαν να βάζεις έναν άνθρωπο (pc) να σηκώσει μπάρα (prime) 500 κιλά και επειδή δεν μπορεί, να λες ότι έχει πρόβλημα.. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από MSSB 1
frozex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Λοιπόν τα έλεγξα όλα συνδεσμολογικά και είναι κομπλέ, τώρα μάλλον θα φταίει αυτό που λέει ο MSSB. Έχω ανοικτό το πλαϊνό που λέτε κοιτάω τα καλώδια και όλα κομπλέ. Κάνω εκκίνηση του υπολογιστή να δω αν γυρνάμε τα όλα τα fanάκια, όλα μια χαρά. Κουμπώνω το πλαϊνό, ενώ το PC είναι ενεργοποιημένο και καθώς βάζω τις βίδες με χτυπάει ρεύμα ελαφρώς. Το έχω ανοίξει πολλές φορές το πλαϊνό για να δω από προερχόταν ένας θόρυβος παλαιότερα και δεν είχα τέτοιο θέμα. Παίζει να έχει πειραχτεί η γείωση της MοΒο;
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, frozex είπε Άλλαξα πριν κάνα 2μηνο και είχα κάνει τεστ τότε να δω και ήταν όλα κομπλέ. Όταν πάω σπίτι θα δω μήπως είμαι τρελός και ξέχασα να βάλω κανά καλώδιο της ψήκτρας αλλά δεν νομίζω γτ τα rpm στο hwmonitor εμφανίζονται κανονικά Το Delid είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου. 1
frozex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Sheogorath είπε Το Delid είναι η απάντηση στο πρόβλημά σου. αυτό είναι και για τη θερμοκρασία και για το "χτύπημα" από το ρεύμα; επειδή δεν τον ήξερα αυτόν τον όρο, είναι η υπερχείλιση του υγρού μέσα από το καπάκι του cpu και όχι της πάστας ανάμεσα στο καπάκι και τη ψήκτρα. αν έχω καταλάβει σωστά, βλέποντας στο youytube, χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό για να το διορθώσω. Αξίζει να τον αγοράσω μήπως και ξανά συμβεί στο μέλλον ή να πάω σε έναν τεχνικό;
Sheogorath Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Πολλοί απο εδώ το κάνουν με ελάχιστα έξοδα. Ή αγοράζεις το εργαλείο.
frozex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Πολλοί απο εδώ το κάνουν με ελάχιστα έξοδα. Ή αγοράζεις το εργαλείο. 1 αν κάποιος μπορεί να εξυπηρετήσει Καβάλα ή αν έχει κάποιον τρόπο ώστε να του το στείλω και να το έχω σε 1-2 μέρες ας μου στείλει. 2 δεν είναι μόνο το εργαλείο, είναι και το υγρό + κόλλα. έχεις κάποια link από αυτά να κάνω μια εκτίμηση; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από frozex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα