GEOZN8 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Παιδιά εχτές το μεσημέρι ήμουν στην γνωστή διασταύρωση στην Φιλαδέλφεια εκεί που έγινε η φιέστα και αφού ήπιαμε καφεδάκι κλπ φύγαμε πήγα και σε 2-3 αλλά μαγαζιά στο Γαλάτσι και μόλις έφτασα σπίτι είδα ότι έχασα το κλειδί από το άλλο μου αμάξι.. Ένα VW κλειδί με immobilizer. Ήμουν πριν εκεί στη Φιλαδέλφεια μια ώρα και ρωτάω όλα τα μαγαζιά τριγύρω Φαντάσου σε ένα σουβλατζίδικο Βρήκα κάτι άλλα κλειδιά από άλλα αυτοκίνητα που τα είχε χάσει κάποιος άλλος ότι να ναι δεν ξέρω έψαχνα ρώταγα παντού τίποτα ακόμα... Πήγα και στα άλλα 2-3 μαγαζιά, αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα τι άλλο θα μπορούσα να έκανα...??! Πόσο πάει ένα νέο κλειδί για να βγάλω??
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εχεις το δευτερ κλειδι του αμαξιου ?Αν ειναι σαν αυτο που εχουν τα Audi 50 ευρω μονο για ανοιγει πορτες και να βαζει εμπρος και 100 για ακριβες αντιγραφο Αν δεν εχεις δευτερο κλειδι ...εμπλεξες !!! Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
GEOZN8 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Έχω 2ερο ευτυχώς σαν αυτό που δείχνεις είναι αλλά χωρίς αυτοκόλλητο.. Έχεις υπόψιν Αθήνα που παίζει να το φτιάξω με της τιμές που λες? Η μόνο αντιπροσωπεία??
rudigarcia222 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) πανε σε ηλεκτρολογο ηλεκτρονικο και ρωτα,σε αντιπροσωπεια ειναι πανακριβα γυρω στο 250ρι edit σε καποια οχηματα πιο συγχρονα υπαρχει μια ''περιεργη΄΄ λειτουργια,το δευτερο κλειδι μπορει να κανει μεχρι συγκεκριμενο αριθμο χιλιομετρων 50-100,μετα το ιμομπ δεν αναγνωριζει το κωδικο,και καλα σε φαση ωστε τοσα χλμ οσα να πας να βγαλεις το νεο κλειδι απλα ενημερωνω Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από rudigarcia222
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε Έχω 2ερο ευτυχώς σαν αυτό που δείχνεις είναι αλλά χωρίς αυτοκόλλητο.. Έχεις υπόψιν Αθήνα που παίζει να το φτιάξω με της τιμές που λες? Η μόνο αντιπροσωπεία?? https://kleidia-autokinitou.gr/ http://www.o-pythagoras.gr/ Στον πρωτο εφτιαξε για το Audi TT με 50 ευρω η κορη μου απλο κλειδι και για αντιγραφο ηθελε 100 ευρω αλλα οι πορτες της ανοιγουν και απο το τηλεκοντρολο του συναγερμου οποτε αν παθει κατι το ενα δεν εχει προβλημα. Ο Πυθαγορας θεωρειται...καθηγητης . Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano 1
GEOZN8 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας.Πήρα και 2-3 τηλ στο τμήμα μπας και βρεθεί.. Θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη και βλέπουμε.. Να στε καλά. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας.Πήρα και 2-3 τηλ στο τμήμα μπας και βρεθεί.. Θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη και βλέπουμε.. Να στε καλά. Μην μεινεις ομως πολυ καιρο με ενα κλειδι και αυτο ισχυει για ολους μας γιατι αν παθει κατι ή χαθει ...μπλεξαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα