Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εχτές το μεσημέρι ήμουν στην γνωστή διασταύρωση στην Φιλαδέλφεια εκεί που έγινε η φιέστα και αφού ήπιαμε καφεδάκι κλπ φύγαμε πήγα και σε 2-3 αλλά μαγαζιά στο Γαλάτσι και μόλις έφτασα σπίτι είδα ότι έχασα το κλειδί από το άλλο μου αμάξι.. Ένα VW κλειδί με immobilizer. Ήμουν πριν εκεί στη Φιλαδέλφεια μια ώρα και ρωτάω όλα τα μαγαζιά τριγύρω Φαντάσου σε ένα σουβλατζίδικο Βρήκα κάτι άλλα κλειδιά από άλλα αυτοκίνητα που τα είχε χάσει κάποιος άλλος ότι να ναι δεν ξέρω έψαχνα ρώταγα παντού τίποτα ακόμα... Πήγα και στα άλλα 2-3 μαγαζιά, αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα τι άλλο θα μπορούσα να έκανα...??! Πόσο πάει ένα νέο κλειδί για να βγάλω?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχεις το δευτερ κλειδι του αμαξιου ?Αν ειναι σαν αυτο που εχουν τα Audi 50 ευρω μονο για ανοιγει πορτες και να βαζει εμπρος και 100 για ακριβες αντιγραφο 

Αν δεν εχεις δευτερο κλειδι ...εμπλεξες !!!

kleidi_vw.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Έχω 2ερο ευτυχώς σαν αυτό που δείχνεις είναι αλλά χωρίς αυτοκόλλητο.. Έχεις υπόψιν Αθήνα που παίζει να το φτιάξω με της τιμές που λες? Η μόνο αντιπροσωπεία?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πανε σε ηλεκτρολογο ηλεκτρονικο και ρωτα,σε αντιπροσωπεια ειναι πανακριβα γυρω στο 250ρι

edit

σε καποια οχηματα πιο συγχρονα υπαρχει μια ''περιεργη΄΄ λειτουργια,το δευτερο κλειδι μπορει να κανει μεχρι συγκεκριμενο αριθμο χιλιομετρων 50-100,μετα το ιμομπ δεν αναγνωριζει το κωδικο,και καλα σε φαση ωστε τοσα χλμ οσα να πας να βγαλεις το νεο κλειδι

απλα ενημερωνω

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε

Έχω 2ερο ευτυχώς σαν αυτό που δείχνεις είναι αλλά χωρίς αυτοκόλλητο.. Έχεις υπόψιν Αθήνα που παίζει να το φτιάξω με της τιμές που λες? Η μόνο αντιπροσωπεία?? 

https://kleidia-autokinitou.gr/ 

http://www.o-pythagoras.gr/ 

Στον πρωτο εφτιαξε για το Audi TT με 50 ευρω η κορη μου απλο κλειδι και για αντιγραφο ηθελε 100 ευρω αλλα οι πορτες της  ανοιγουν και απο το τηλεκοντρολο του συναγερμου οποτε αν παθει κατι το ενα δεν εχει προβλημα.

Ο Πυθαγορας θεωρειται...καθηγητης .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας.Πήρα και 2-3 τηλ στο τμήμα μπας και βρεθεί.. Θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη και βλέπουμε.. Να στε καλά. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας.Πήρα και 2-3 τηλ στο τμήμα μπας και βρεθεί.. Θα κάνω υπομονή λίγο ακόμη και βλέπουμε.. Να στε καλά. 

Μην μεινεις ομως πολυ καιρο με ενα κλειδι και αυτο ισχυει για ολους μας γιατι αν παθει κατι ή χαθει ...μπλεξαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...