Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Κατέβασα κάποιες ΗD ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους και αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν τις μεταφέρω σε USB να τις αναπαράγω στην τηλεόραση. Ενώ παίζουν κανονικά στο pc, στη TV δεν εμφανίζονται οι υπότιτλοι. Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον ρύθμιση για να κάνω στη TV και όταν βάζω ταινίες με ξεχωριστούς υπότιτλους δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει τι μπορεί να συμβαίνει? Να αναφέρω ότι οι ταινίες είναι mkv 

Δημοσ.

Δεν είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι στα mkv αλλά περιλαμβάνονται μέσα στο mkv. Κατέβασε τους υπότιτλους σε srt και βάλτους εξωτερικούς όπως ξέρεις και κάνεις. Δοκίμασε όμως και να πατήσεις κανένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο για υπότιτλους, όλα έχουν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Έχω δοκιμάσει και ρυθμίσεις τηλεόρασης και τηλεχειριστήριο και δεν εμφανίζονται. Προσπάθησα μέσω BS.Player να κατεβάσω αλλά δεν έβρισκε κάτι. Την ταινία την έχω κατεβάσει από ένα φορούμ και δεν είχε κάποιο έξτρα αρχείο srt. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω διαχωρισμό στο mkv? 

Δημοσ.

Ποια ταινία είναι; Μπορείς να "ανοίξεις" το mkv μερ το mkv toolnix και να δεις αν περιλαμβάνει srt υπότιτλους ή σε κάποια άλλη μορφή.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/5/2018 στις 4:20 ΜΜ, Dimi_Ts είπε

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Έχω δοκιμάσει και ρυθμίσεις τηλεόρασης και τηλεχειριστήριο και δεν εμφανίζονται. Προσπάθησα μέσω BS.Player να κατεβάσω αλλά δεν έβρισκε κάτι. Την ταινία την έχω κατεβάσει από ένα φορούμ και δεν είχε κάποιο έξτρα αρχείο srt. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να κάνω διαχωρισμό στο mkv? 

Ναι, υπαρχει... Οι υποτιτλοι που ειναι ενσωματωμενοι στην ταινια δεν γινεται να τους κανεις εξαγωγη σαν ενα ξεχωριστο αρχειο. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κατεβασεις τους υποτιτλους απο το google ψαξε και θα βρεις σιγουρα... Μετα κατεβαζεις το MKV Toolnix προγραμμα, εγκατασταση και ανοιγεις το αρχειο mkv της ταινιας με το toolnix. Καπου θα σου εμφανισει τα streams (ηχου, βιντεο και υποτιτλοι), εσυ ξετσεκαρεις του υποτιτλους που δεν παιζουν και κανεις προσθηκη τους νεους που κατεβασες και καπου δεξια γραφει μορφη κωδικοποιησης/συμπιεσης των υποτιτλων, εσυ επιλεγεις το UTF - 8 και muxing σε καποιο φακελο. Λογικα μετα θα εμφανιζονται στην τελεοραση... Αυτο μπορεις να το κανεις αν θες η ταινια να εχει πολλους υποτιτλους μεσα. 

Αν παλι θελεις ενα αρχειο υποτιτλου μπορεις να κανεις αυτο που ειπε ο @micos000...ξεχωριστοι υποτιτλοι με το ιδιο ονομα σε ταινια/υποτιτλους.

Επεξ/σία από Archilleo
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...