imgema Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παρατήρησα ότι αν αφήσεις ένα προσωπικό μήνυμα και μετά από λίγο στείλεις και άλλο, το τελευταίο συγχωνεύεται με το προηγούμενο. Αυτό το καταλαβαίνω πως είναι καλό να γίνεται σε ένα δημόσιο topic. Αλλά σε μία προσωπική συνεννόηση για μία αγγελία πχ δεν εξυπηρετεί και την κάνει δυσκολότερη. Μου έτυχε εμένα τώρα γι αυτό και ανοίγω το topic. Στέλνω πχ ένα μήνυμα του τύπου "Δωσε μου λίγη ώρα να δω αν έχω να σου πω τιμή" ή "Να ρωτήσω να δω αν μπορώ να βρω" κλπ. Και μετά μόλις θέλω να στείλω το αποτέλεσμα της αναζήτησής μου το μήνυμα συγχωνεύεται στο προηγούμενο. Το κακό δεν είναι αυτό, το κακό είναι ότι ο ενδιαφερόμενος δεν λαμβάνει νέα ειδοποίηση έτσι. Πρέπει να είναι νέο, ξεχωριστό μήνυμα για να του έρθει. Οπότε θα πρέπει ο ίδιος κατά τύχη να το ελέγξει για να δει το νέο μήνυμα. Η θα πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα προφανώς για να θεωρηθεί το μήνυμα ως νέο και να δει την ειδοποίηση ο ενδιαφερόμενος. Οπως έγινε με εμένα και συνεννοηθήκαμε μετά από μία μέρα. Οπως είπα λοιπόν θεωρώ πως αυτό το σύστημα δεν προσφέρει κάτι αφού δεν είναι public topic για να ενοχλείς με τα διπλά και τριπλά post. Αντιθέτως γίνεται λόγος να χαθεί χρόνος σε μία συναλλαγή οπως την δική μου. Νομίζω ότι σε μία συναλλαγή σε εξέλιξη, η γρήγορη ανταλλαγή πληροφοριών είναι πιο σημαντική, τουλάχιστον μέχρι να δοθούν τα τηλέφωνα, αν δοθούν. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από imgema 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι το εχω παρατηρησει κι εγω αυτο αλλα αν θυμαμαι καλα μονο με Chrome. Δοκιμασα ομως τωρα σε pm που ειχα απαντησει τελευταιος και δεν κανει συγχωνευση αλλα πανε αρετες μερες απο την συζητηση. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
imgema Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Αμα εχουν περασει μερες ναι γινεται νεο μηνυμα. Αλλα μεσα στην ιδια μερα δεν ξερω ποσες ωρες θελει.
afterhours Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Οντως ειναι σπαστικο...ελπιζω να υπαρξει μια λυση (προφανως μονο για τα prive μυνηματα οχι για το φορουμ)
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 ναι πρεπει να περασει νομιζω καμια ωρα αν θυμαμαι καλα για να μην το κανει merge.
McNerd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι πρεπει να περασει νομιζω καμια ωρα αν θυμαμαι καλα για να μην το κανει merge. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτό; Είναι default; Νομίζω στο προηγούμενο φόρουμ δε γινότανε. (οπως και αυτο με το "επεξεργασία στις 21:43 από McNerd", δεν απενεργοποιείται; εγώ που διορθώνω συνέχεις μηνύματα για typo κ.α., έχω βαρεθεί να το βλέπω) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από McNerd
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 και τα 2 νομιζω μπορουν να αλλαξουν.καλα το ποτε εγινε επεξεργασια δεν ειναι προβλημα.
McNerd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, poulinos είπε και τα 2 νομιζω μπορουν να αλλαξουν.καλα το ποτε εγινε επεξεργασια δεν ειναι προβλημα. από εμάς τους χρήστες ή από... ανώτερες δυνάμεις;
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 minute ago, McNerd said: από εμάς τους χρήστες ή από... ανώτερες δυνάμεις; from the forces above us.
McNerd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, poulinos είπε from the forces above us. even above Super Goofy?
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 3 minutes ago, McNerd said: even above Super Goofy? δεν το εχω ψαξει αλλα συνηθως τετοιες λειτουργειες δεν τις εχουν ουτε οι super moderator.ναι μεν μπορει σε ενα post να εχω διαφορετικες πχ δυνατοτητες απο καποιον user αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορω να αλλαξω την βαση. να το πω σαν παραδειγμα ,μπορει πχ να μπορω να κανω delete ενα post οταν καποιος γραψει κατι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχω προσβαση στο να βαλω/βγαλω το κουμπι Delete
McNerd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Κατάλαβα. Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα: Αρα εμείς οι plebs δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τη συγχώνευση των μηνυμάτων μας; (ή την εμφάνιση της επεξεργασίας, που έφερα εμβόλιμα στο θέμα) ;
poulinos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 1 hour ago, McNerd said: Κατάλαβα. Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα: Αρα εμείς οι plebs δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τη συγχώνευση των μηνυμάτων μας; (ή την εμφάνιση της επεξεργασίας, που έφερα εμβόλιμα στο θέμα) ; σωστα δεν γινεται εκτος αν τα αλλαξει ο admin. για την επεξεργασια εννοεις που χανεται μετα απο χ καιρο αν καταλαβα καλα.
McNerd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, poulinos είπε σωστα δεν γινεται εκτος αν τα αλλαξει ο admin. για την επεξεργασια εννοεις που χανεται μετα απο χ καιρο αν καταλαβα καλα. Πες του να τα αλλάξει όταν βρει χρόνο! Τη συγχώνευση μηνυμάτων κυρίως. (υ.γ. εννοούσα την επεξεργασία που βλέπεις μετά το μήνυμά μου ότι έκανα την τάδε ώρα, θα βόλευε αν δεν έβγαινε με το παραμικρό, πχ. στο παλιό φόρουμ αν έκανα επεξ. τα πρώτα λεπτά μετά τη δημοσίευση, δεν το έδειχνε. αλλά νταξει δεν είναι και το πιο σημαντικό ζήτημα) Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από McNerd
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Εχω ξαναγραψει οτι με chrome αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα συγχωνευσης ενω με ie οχι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα