Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι φέρει ο τίτλος, έχω την smart led ταινία της χιαομι και δεν ξέρω σε πιο σημείο να την τοποθετήσω πίσω από την τηλεόραση μου.για να έχω ένα καλό οπτικό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Εγώ την τοποθέτησα πίσω περιμετρικά προς τις ακρες της τηλεόρασης, όσο γινόταν πιο άκρη αρκεί να μην φαίνεται από μπροστά. 

Και το αποτέλεσμα είναι αυτό:

IMG_20180412_231004.thumb.jpg.d4f88917e930921a93f84d4da2b3a8a7.jpg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, xxaris είπε

Εγώ την τοποθέτησα πίσω περιμετρικά προς τις ακρες της τηλεόρασης, όσο γινόταν πιο άκρη αρκεί να μην φαίνεται από μπροστά. 

Και το αποτέλεσμα είναι αυτό:

IMG_20180412_231004.thumb.jpg.d4f88917e930921a93f84d4da2b3a8a7.jpg

ωραιο αποτελεσμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Να την βάλω στο κέντρο ή σαν παραλληλόγραμμο;ή άκρη άκρη;

Ξεκίνα από κάτω χαμηλά από τη μία γωνία όπως δείχνει στο παραπάνω βίντεο και βάλε την περιμετρικά στην τηλεόραση όσο πιο άκρη γίνεται, αρκεί να μην φαίνεται η ταινία από μπροστά. Πριν βγάλεις το αυτοκόλλητο, μέτρα την να δεις αν φτάνει να καλύψει όλη την περίμετρο της τηλεόρασης. Επίσης ξεκινα την από τη γωνία που είναι πιο κοντά η πρίζα του ρεύματος ούτως ώστε και το καλώδιο να φτάσει αλλά και να μην φαίνεται πολύ. Να ξέρει μόνο ότι σε μερικά σημεία, κυριως στις γωνιες, αν το αυτοκόλλητο της λεντοταινιας δεν είναι καλό, μπορεί να σου ξεκολλήσει και ίσως χρειαστεί να βάλεις ταινία διπλής όψης.

22 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

ωραιο αποτελεσμα

Ναι, βράδυ με σβηστά φώτα και να βλέπεις ταινία είναι πολυ ωραίο! Η συγκεκριμένη ταινία είναι rgb με τηλεκοντρόλ και εκτός του παραπάνω όπου είναι αναμμένα όλα τα φωτάκια μπορώ να ανοίξω πχ μόνο το κόκκινο ή το πράσινο ή το μπλέ. Για μένα το πιο ξεκούραστο είναι το πράσινο:

IMG_20180412_230252.thumb.jpg.accef89fbd756a2cdc2e12a2942d052e.jpg

Δημοσ.

Πολύ κατατοπιστικό video, προσοχή χρειάζεται μόνο να μην τσακίσουν οι γωνίες και κοπεί κανένα καλωδιάκι. Συμβαίνει πολύ εύκολα η ζημιά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

όχι απλα αξιζει αλλα 3 χρόνια που την έχω (yeelight strip) είναι ότι καλυτερο στο σαλόνι. Πλεον με την 75αρα xh9096 περιμένω και την προεκταση ώστε να καλυψει ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια. Επίσης συνδεση με google home και με μια φωνή την ανοιγοκλείνω και αλλάζω χρώματα. (απλά είναι κόκκινος ο τοιχος και δεν έχει πολύ νόημα :P)

131625570_151925022978828_1449085913464729613_n.jpg

• Thanks 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/5/2018 στις 7:48 ΜΜ, xxaris είπε

Ξεκίνα από κάτω χαμηλά από τη μία γωνία όπως δείχνει στο παραπάνω βίντεο και βάλε την περιμετρικά στην τηλεόραση όσο πιο άκρη γίνεται, αρκεί να μην φαίνεται η ταινία από μπροστά. Πριν βγάλεις το αυτοκόλλητο, μέτρα την να δεις αν φτάνει να καλύψει όλη την περίμετρο της τηλεόρασης. Επίσης ξεκινα την από τη γωνία που είναι πιο κοντά η πρίζα του ρεύματος ούτως ώστε και το καλώδιο να φτάσει αλλά και να μην φαίνεται πολύ. Να ξέρει μόνο ότι σε μερικά σημεία, κυριως στις γωνιες, αν το αυτοκόλλητο της λεντοταινιας δεν είναι καλό, μπορεί να σου ξεκολλήσει και ίσως χρειαστεί να βάλεις ταινία διπλής όψης.

Ναι, βράδυ με σβηστά φώτα και να βλέπεις ταινία είναι πολυ ωραίο! Η συγκεκριμένη ταινία είναι rgb με τηλεκοντρόλ και εκτός του παραπάνω όπου είναι αναμμένα όλα τα φωτάκια μπορώ να ανοίξω πχ μόνο το κόκκινο ή το πράσινο ή το μπλέ. Για μένα το πιο ξεκούραστο είναι το πράσινο:

IMG_20180412_230252.thumb.jpg.accef89fbd756a2cdc2e12a2942d052e.jpg

Καλησπέρα. Υπάρχει yeelight που να αλλάζει χρώμα ανάλογα με το τι δείχνει η οθόνη και ανάλογα με τον ήχο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...