vrwmiaris Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ότι φέρει ο τίτλος, έχω την smart led ταινία της χιαομι και δεν ξέρω σε πιο σημείο να την τοποθετήσω πίσω από την τηλεόραση μου.για να έχω ένα καλό οπτικό αποτέλεσμα.
xxaris Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Εγώ την τοποθέτησα πίσω περιμετρικά προς τις ακρες της τηλεόρασης, όσο γινόταν πιο άκρη αρκεί να μην φαίνεται από μπροστά. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό:
Fotia Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Πρέπει να υπάρχουν οδηγίες της εταιρίας για τοποθέτιση . 1
vrwmiaris Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Να την βάλω στο κέντρο ή σαν παραλληλόγραμμο;ή άκρη άκρη;
kakos84 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ρε παιδιά, τι κερδίζεις με αυτό το πράγμα? Αξίζει να το βάλουμε στην τηλεόραση?
alexakos89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, xxaris είπε Εγώ την τοποθέτησα πίσω περιμετρικά προς τις ακρες της τηλεόρασης, όσο γινόταν πιο άκρη αρκεί να μην φαίνεται από μπροστά. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό: ωραιο αποτελεσμα
xxaris Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, vrwmiaris είπε Να την βάλω στο κέντρο ή σαν παραλληλόγραμμο;ή άκρη άκρη; Ξεκίνα από κάτω χαμηλά από τη μία γωνία όπως δείχνει στο παραπάνω βίντεο και βάλε την περιμετρικά στην τηλεόραση όσο πιο άκρη γίνεται, αρκεί να μην φαίνεται η ταινία από μπροστά. Πριν βγάλεις το αυτοκόλλητο, μέτρα την να δεις αν φτάνει να καλύψει όλη την περίμετρο της τηλεόρασης. Επίσης ξεκινα την από τη γωνία που είναι πιο κοντά η πρίζα του ρεύματος ούτως ώστε και το καλώδιο να φτάσει αλλά και να μην φαίνεται πολύ. Να ξέρει μόνο ότι σε μερικά σημεία, κυριως στις γωνιες, αν το αυτοκόλλητο της λεντοταινιας δεν είναι καλό, μπορεί να σου ξεκολλήσει και ίσως χρειαστεί να βάλεις ταινία διπλής όψης. 22 λεπτά πριν, alexakos89 είπε ωραιο αποτελεσμα Ναι, βράδυ με σβηστά φώτα και να βλέπεις ταινία είναι πολυ ωραίο! Η συγκεκριμένη ταινία είναι rgb με τηλεκοντρόλ και εκτός του παραπάνω όπου είναι αναμμένα όλα τα φωτάκια μπορώ να ανοίξω πχ μόνο το κόκκινο ή το πράσινο ή το μπλέ. Για μένα το πιο ξεκούραστο είναι το πράσινο:
nik5163 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Πολύ κατατοπιστικό video, προσοχή χρειάζεται μόνο να μην τσακίσουν οι γωνίες και κοπεί κανένα καλωδιάκι. Συμβαίνει πολύ εύκολα η ζημιά.
mixomoras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 όχι απλα αξιζει αλλα 3 χρόνια που την έχω (yeelight strip) είναι ότι καλυτερο στο σαλόνι. Πλεον με την 75αρα xh9096 περιμένω και την προεκταση ώστε να καλυψει ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια. Επίσης συνδεση με google home και με μια φωνή την ανοιγοκλείνω και αλλάζω χρώματα. (απλά είναι κόκκινος ο τοιχος και δεν έχει πολύ νόημα ) 1
Whity Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Στις 6/5/2018 στις 7:48 ΜΜ, xxaris είπε Ξεκίνα από κάτω χαμηλά από τη μία γωνία όπως δείχνει στο παραπάνω βίντεο και βάλε την περιμετρικά στην τηλεόραση όσο πιο άκρη γίνεται, αρκεί να μην φαίνεται η ταινία από μπροστά. Πριν βγάλεις το αυτοκόλλητο, μέτρα την να δεις αν φτάνει να καλύψει όλη την περίμετρο της τηλεόρασης. Επίσης ξεκινα την από τη γωνία που είναι πιο κοντά η πρίζα του ρεύματος ούτως ώστε και το καλώδιο να φτάσει αλλά και να μην φαίνεται πολύ. Να ξέρει μόνο ότι σε μερικά σημεία, κυριως στις γωνιες, αν το αυτοκόλλητο της λεντοταινιας δεν είναι καλό, μπορεί να σου ξεκολλήσει και ίσως χρειαστεί να βάλεις ταινία διπλής όψης. Ναι, βράδυ με σβηστά φώτα και να βλέπεις ταινία είναι πολυ ωραίο! Η συγκεκριμένη ταινία είναι rgb με τηλεκοντρόλ και εκτός του παραπάνω όπου είναι αναμμένα όλα τα φωτάκια μπορώ να ανοίξω πχ μόνο το κόκκινο ή το πράσινο ή το μπλέ. Για μένα το πιο ξεκούραστο είναι το πράσινο: Καλησπέρα. Υπάρχει yeelight που να αλλάζει χρώμα ανάλογα με το τι δείχνει η οθόνη και ανάλογα με τον ήχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα