kogasdrakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Καλημέρα. Έχω ένα Turbo-x Sphere E-1500 εδώ και 7 έτη περίπου. Έχω το εξής πρόβλημα και μάλλον είναι VGA. Όταν σερφάρω στο INTERNET η οθόνη βγάζει μαύρα τετραγωνάκια που αναβοσβήνουν. Το κάνει σε πολλές σελίδες. Κατέληξα ότι είναι VGA... Πάμε για αναβάθμιση απο On board σε https://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=E52E297E-6172-452E-8B85-CBFF3C3EF4DF . Το θεματάκι μου είναι εάν η συγκεκριμένη κάρτα VGA είναι συμβατή με το PC; To M/B που έχει επάνω είναι αυτό : https://www.cnet.com/products/foxconn-g41mxe-motherboard-micro-atx-lga775-socket-g41/specs/ . Εάν θέλετε απαντήστε μου και κάντε μου εάν ξέρετε και άλλες προτάσεις για συμβατές φθηνές VGA γνωρίζοντας ότι εγώ πέραν του Internet και online ταινίες και video δεν χρησιμοποιώ τίποτε άλλο. Ευχαριστώ.
Ghost007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 ε νομιζω αφου δε σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια παρε οποιαδηποτε φτηνοτερη βρεις...θεματα συμβατοτητας δεν υπαρχουν..
Qless Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δεν έχει καμμία σχέση με κάρτα γραφικών το πρόβλημα σου, το υποσύστημα των γραφικών σου βρίσκεται στον επεξεργαστή, οπότε αλλάζοντας κάρτα γραφικών το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πετάξεις τα χρήματα σου στον σκουπιδοτενεκέ, όσο για το τι πρόβλημα έχει το pc σου αυτό πρέπει να το δεί τεχνικός, 10 πράγματα διαφορετικά μπορει να ευθύνονται και σίγουρα 100% κανένας δεν μπορεί να σου πεί πίσω από ενα πληκτρολόγιο 1
Ghost007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Qless είπε Δεν έχει καμμία σχέση με κάρτα γραφικών το πρόβλημα σου, το υποσύστημα των γραφικών σου βρίσκεται στον επεξεργαστή, οπότε αλλάζοντας κάρτα γραφικών το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πετάξεις τα χρήματα σου στον σκουπιδοτενεκέ, όσο για το τι πρόβλημα έχει το pc σου αυτό πρέπει να το δεί τεχνικός, 10 πράγματα διαφορετικά μπορει να ευθύνονται και σίγουρα 100% κανένας δεν μπορεί να σου πεί πίσω από ενα πληκτρολόγιο εχεις δικιο δε προσεξα οτι μιλαγε για onboard νομιζα ειχε αλλη καρτα και τα επαιξε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα