malvina21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 δεν παιζω αλλο παιχνιδι αυτο παιζω μονο αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει για τροφοδοτικο το αφηνω η να το αλλαξω οταν παρω την καρτα
Ghost007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, malvina21 είπε δεν παιζω αλλο παιχνιδι αυτο παιζω μονο αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει για τροφοδοτικο το αφηνω η να το αλλαξω οταν παρω την καρτα αστο αφου δεν εχει προβλημα δεν υπαρχει λογος να το αλλαξεις... και οι καρτες αυτες που σου ειπα τουλαχιστον δεν εχουν μεγαλη καταναλωση οποτε λογικα θα εισαι οκ...
malvina21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 ενταξει σε ευχαριστω πολλη για ολα οχι μου το εκανε επανακινηση και τωρα που παταω το παιχνιδι μου κανει κατεθειαν επανακινηση 1
malvina21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 βρηκα δυο καρτες αλλα δεν ξερω αν κανουν για πες αυτες ειναι https://www.e-shop.gr/vga-asus-210-sl-tc1gd3-l-1gb-pci-e-retail-p-PER.513589 και αυτη https://www.skroutz.gr/s/371835/MSI-GeForce-210-1GB-Passive-LP-N210-MD1GD3H-LP.html για πες κανουν
antbyron Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Αυτές που παρέθεσες δεν κάνουν. Βρες κάποια κάρτα φίλου να δοκιμάσεις. Μην δίνεις χρήματα έτσι χωρίς να γνωρίζεις το πρόβλημα. Όπως σου είπα και προηγουμένος τα ενσωματωμένα δεν κάνουν για παιχνίδια. Κάρτα θα χρειαστείς γενικώς αν θέλεις να παίζεις, αλλά βρες πρώτα το πρόβλημα. Η επανεκίνηση δεν ξέρω αν αιτιολογείται από την αδυναμία των γραφικών. Μην πάρεις κάρτα που δεν κάνει. Μπες σε αυτό νήμα και ρώτα για κάρτα, και επίσης αν κάνουν τα ενσσωματωμένα για το παιχνίδι που θέλεις. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Τα ενσωματωμενα του πεντιουμ σηκωνουν πολλα παιχνιδια στα χαμηλοτερα σεττινγς βεβαια. Επειδη εχω τον ιδιο επεξεργαστη σηκωνει και gta 5 στα low. Το προβλημα ειναι οτι τα hd graphics κανουν τον επεξεργαστη να ζεσταινεται παραπανω και οι θερμοκρασιες που εδωσες δεν ισχυουν με τιποτα. ισως να εχεις thermal throttling ειδικα αν εισαι με την στοκ ψυκτρα. Εγω με τα hd graphics off εχω 65c temps με μια πολυ δυνατη ψυκτρα. δοκιμασε core temp/ real temp η καλυτερα msi afterburner με riva tuner για να δεις θερμοκρασιες καθως παιζεις. Επισης ειναι κριμα αυτη η μητρικη και τα 16γιγα ραμ χωρις καρτα γραφικων
malvina21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 βρεθηκε το προβλημα ηταν τροφοδοτικο πρεπει να παω σε αγορα τροφοδοτικου γνωριζεις απο τροφοδοτικα να μου προτεινεις αν μπορεις σε παρακαλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα