Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζω ενα παιχνιδι και μετα απο καμια ωρα μου κανει επανακινηση θερμοκρασιες οταν παιζω cpu28βαθμους  μητρηκη 29 βαθμους δισκος 25 βαθμους τροφοδοτικο Corsair VS Series VS450 windows10 64bit δεν εχω καρτα γραφικων απο την μητρηκη παιρνω τι μπορει να φταιει

Δημοσ.

28 βαθμοί επεξεργαστή και όταν παίζεις είναι πολύ χαμηλά. Τους μετράς σωστά ή με σωστό πρόγραμμα;

Τι σύστημα έχεις;

Τι παιχνίδι παίζεις;

Δημοσ.

με το spesy μου δειχνει θερμοκρασιες παιζω το Spintires: Mudrunner   μητρηκη ASUS MAXIMUS VI FORMULA   επεξεργαστης Intel Pentium G3258  ραμ 2χ8 corsair ddr3 1600mhz  δισκοσ Adata Ultimate SU800 3D τροφοδοτικο Corsair VS Series VS450 κουτι Zalman Z11 Plus HF1 δεν εχω καρτα γραφικων πανω στο συστημα παιζει ρολο

Δημοσ.

Δοκίμασε και με κάνα άλλο πρόγραμμα να δούμε θερμοκρασίες. Δοκίμασε με HWMonitor. Κάρτα γραφικών δεν έχει η μητρική αλλά ο επεξεργαστής έχει τα ενσωματωμένα. Αναρωτιέμαι αν κάνουν για αυτό το παιχνίδι.

Δημοσ.

μηπως θελει με καρτα γραφικων να παιξει και δεν φτανουν του επεξεργαστη  θα δοκιμασω και με το HWMonitor και θα σε πω

τα ιδια  απο οερμοκρασιες αλλα το παιχνιδι το παιζει καπως αργα μηπως θελει καρτα γραφικων 

Δημοσ.

Τα γραφικά του επεξεργαστή σίγουρα είναι χαμηλά και δεν κάνουν για παιχνίδια γενικώς. Δεν ξέρω όμως για το συγκερκιμένο παιχνίδι. Περίμενε να πάρεις και καμία άλλη άποψη.

Το ιδανικό θα ήταν να δανειζόσουν καμία κάρτα από κάποιον φίλο και να δοκίμαζες αν είχε την ίδια συμπεριφορά.

Επανεκίνηση κάνει μόνο όταν παίζεις το παιχνίδι;

Δημοσ.

ναι αυτες ειναι οι απαιτησεις του παιχνιδιου  

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

• ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ:
    • ΛΣ: Windows Vista/7/8/10
    • Επεξεργαστής: Intel® Pentium Dual Core 2.0GHz or equivalent
    • Μνήμη: 2 GB RAM
    • Γραφικά: NVIDIA GeForce 9600 GT or equivalent
    • Αποθήκευση: 1 GB διαθέσιμος χώρος
    • Επιπλέον σημειώσεις: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR GAME ACTIVATION AND ONLINE GAME. Gamepad Microsoft Xbox Controller for Windows. Confirmed Steering Wheel support for Logitech G25/G27 - Other models have not been tested. This game is a 32-bit application.
  • ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:
    • ΛΣ: Windows Vista/7/8/10
    • Επεξεργαστής: Intel® Core 2 Duo 2.5GHz or equivalent
    • Μνήμη: 4 GB RAM
    • Γραφικά: NVIDIA GeForce GTX 470 or equivalent
    • Αποθήκευση: 1 GB διαθέσιμος χώρος
    • Επιπλέον σημειώσεις: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR GAME ACTIVATION AND ONLINE GAME. Gamepad Microsoft Xbox Controller for Windows. Confirmed Steering Wheel support for Logitech G25/G27 - Other models have not been tested. This game is a 32-bit application.
Δημοσ.

πολυ πιθανων να ειναι και απο θεμα vram ..αλλα οχι σιγουρα...

εχεις παει στο βιος να δεις ποσο vram εχει η καρτα γραφικων ? για δες και δωσε οσο παραπανω δινει ..

επισης ριξε μια ματια αν ειναι ανοιχτο το turbo boost γιατι ο επεξεργαστης δεν εχει και αν θυμαμαι καλα παλια που ειχα και εγω ηταν ανοιχτο

και εκανε καποιο conflict ... δεν το εχω και σιγουρο αλλα τεσπα δες το και αυτο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malvina21 είπε

δεν εχω βαλει καρτα γραφικων  μου το παει αργα το παιχνιδι οταν το παιζω

την ενσωματωμενη του επεξεργαστη λεω ... μπες στο bios καπου λεει για τη μνημη της καρτας γραφικων δες ποσο δινει και δωσε μαξ οσο παει...

και ναι σιγουρα μην περιμενεις θαυματα με αυτην την καρτα..ειναι για βασικα πραγματα και παιχνιδακια..

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.

tanget cpu graphics speed 1100mhz   θα κοιταξω αν παει αλλο 

αυτο δεν ειναι

το turbo mode ειναι ενεργοποιημενο να το απενεργοποιησω τι λες

και το gpu memory ειναι στο auto αλλα φτανει μεχρι 1024mb τι να κανω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, malvina21 είπε

tanget cpu graphics speed 1100mhz   θα κοιταξω αν παει αλλο 

αυτο δεν ειναι

το turbo mode ειναι ενεργοποιημενο να το απενεργοποιησω τι λες

και το gpu memory ειναι στο auto αλλα φτανει μεχρι 1024mb τι να κανω

κλεισε το turbo mode...

μην πειραξεις το graphics speed αστο οπως ειναι ...

το gpu memory βαλτο τερμα στα 1024mb

Δημοσ.

θα το κανω και θα σου πω

τροφοδοτικο λες να ναι

οτι μου εγραψες εκανα δεν μου εκανε επανακινηση κανονικα πριν μου πεις να κανω αυτο μετα περιπου απο μιση ωρα μου το εκανε

Δημοσ.

λεω αργοτερα να παρω αυτην την καρτα Gigabyte GeForce GTX1050 2GB OC (GV-N1050OC-2GD)  απο τροφοδοτικο δεν ξερω να αφησω αυτο η να παρω αλλο τι λες και εσυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, malvina21 είπε

λεω αργοτερα να παρω αυτην την καρτα Gigabyte GeForce GTX1050 2GB OC (GV-N1050OC-2GD)  απο τροφοδοτικο δεν ξερω να αφησω αυτο η να παρω αλλο τι λες και εσυ

νταξ δεν ειναι και απο τα καλυτερα αλλα αν δεν εχει προβλημα αστο...

οσο για καρτα η 1050 η 1050τι η καμια 960 αν βρεις σε καλη τιμη...παντα μεταχειρισμενα μιλαμε...

επανεκκίνηση σου κανει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι ετσι δεν ειναι ?

Επεξ/σία από Ghost007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...