{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Δεν το αγόρασα, μου το χαρίσανε. Ρωτάω γιατί ξέρω ότι είναι πολύ time consuming και μου λείπει ο χρόνος. Αξίζει να καω; Δεν κάνα review η κάνα gameplay.
kostasgpa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Εdit: Δεν ξέρουμε τα γούστα σου, οπότε μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις αν αξίζει ή όχι, γιατί στην τελική μπορεί να σου πουν άλλοι ότι είναι το καλύτερο πράγμα που έχει υπάρξει και εσύ να μην το βρίσκεις σπουδαίο ή να πουν ότι είναι σκουπίδι (λέμε τώρα) και να το βρεις σαν το game επανάσταση του αιώνα (λέμε τώρα). Eπίσης διάφορες παράμετροι σαν το πόσο χρόνο έχεις σίγουρα ή μπορεί μετά να βρεις, κλπ. Εντάξει, ill give a try γιατί κοστίζει ακριβά και δεν θέλω να πάει χαμένο μιας και είναι και δώρο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kostasgpa είπε Εντάξει, ill give a try γιατί κοστίζει ακριβά και δεν θέλω να πάει χαμένο μιας και είναι και δώρο. Aμα δεν κάντο refund στην τελική και πάρε κάτι που ειλικρινά θα γουστάρεις, αυτό δεν είναι και το νόημα του δώρου? Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
kostasgpa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Aμα δεν κάντο refund στην τελική και πάρε κάτι που ειλικρινά θα γουστάρεις, αυτό δεν είναι και το νόημα του δώρου? Σε κλειδί μου το δωσαν, δεν γίνεται refund. Αλλά και πάλι δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μου αρέσει περισσότερο εκεί έξω. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από kostasgpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα