Προς το περιεχόμενο

Total War: Three Kingdoms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ελληνιικό κατάστημα το πήρα και εγώ. Μου έστειλαν το παιχνίδι μια-δυο μέρες πριν την κυκλοφορία και τους κωδικούς την ημέρας κυκλοφορίας.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου έχει σταλεί κάτι. Βλέπω πως το παρήγγειλα στις 26 Μαιου με το παιχνίδι να έχει κυκλοφορήσει στις 23, οπότε ισως να μην θεωρειται προπαραγγελεία αν και limited; Ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει και βέβαια όλα θα ήταν εντάξει εάν η SEGA ειχε κάνει την φοβερή σκέψη να βάλει τον κωδικο για το DLC μέσα στο κουτί της limited. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρατηρησε κανεις το χαμηλο επιπεδο γραφικων;

Παιζω 4κ ultra και τα γραφικά είναι χάλια... Τι συνεβει;

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Tablet είπε

Παρατηρησε κανεις το χαμηλο επιπεδο γραφικων;

Παιζω 4κ ultra και τα γραφικά είναι χάλια... Τι συνεβει;

Tα γραφικά είναι χάλια:P; Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε 4k, αλλά τα γραφικά του δεν ειναι χάλια ειναι τα καλύτερα της σειράς, ειδικά ο χάρτης ειναι το κάτι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Anuminas είπε

Tα γραφικά είναι χάλια:P; Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε 4k, αλλά τα γραφικά του δεν ειναι χάλια ειναι τα καλύτερα της σειράς, ειδικά ο χάρτης ειναι το κάτι αλλο.

Τα καλύτερα της σειράς;;; χαχάχα καλοοοοο

21 ώρες πριν, just getting started είπε

Αν δεν κάνω λάθος έχουν το ίδιο engine από 2012-13?

πολύ πιθανόν.. Αν κάποιος παίξει ultra 4k HDR το "plague tale innocence" θα καταλάβει ότι τα γραφικά έχουν περάσει σε μια άλλη εποχή και δυστυχώς δεν έχει ακολούθησε η σειρά της Total War....  Ειδικά σε αυτόν τον τίτλο μιλάμε για την ζενίθ του optimazation σε ένα απίστευτα καλογραμμένο παιχνίδι, που μπορεί να γίνει ο αρωγός για όλη την βιομηχανία του gaming..

Αναμονή για το med 3 λοιπόν... εγώ πάντως έστειλα και μήνυμα στην ίδια την εταιρία πρέπει να εξελίξει την σειρά και να εκμεταλλευτεί τις νέες δυνατότητες των καρτών γραφικών και της τεχνολογίας..

Επεξ/σία από Tablet
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Plague Tale Innocence ειναι strategy; Οχι, αν δεν κάνω λάθος ένα γραμμικο scripted third person ειναι, και προφανως κατά πολύ λιγοτερο απαιτητικο απο ενα Total War παιχνιδι  με λεπτομερέστατο χάρτη οπου κινούνται έως και εκατοντάδες χαρακτήρες και στις μάχες συγκρούονται χιλιάδες αντιπάλων στρατευμάτων σε λεπτομερή πεδία μάχης . Ας έχουνε και μια στοιχειώδη λογική αυτά που γράφουμε.

To παιχνίδι είναι πολύ καλό  και  εξαιρετικα΄μεγάλη επιτυχία για την Creative Assembly με 86% θετικές γνώμες στο steam, και σιγουρα δεν εχει χάλια γραφικά, το ακριβώς αντίθετο. Απλώς κρινοντας απο τα λεγομενα σου απλώς δεν σου άρεσε, κάτι το οποίο αφορά μόνο εσένα και όχι το παιχνίδι.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Το Plague Tale Innocence ειναι strategy; Οχι αν δεν κάνω λάθος ένα γραμμικο scripted third person ειναι και προφανως κατά πολύ λιγοτερο απαιτητικο απο ενα Total War παιχνιδι.

To παιχνίδι είναι πολύ καλό  και  εξαιρετικα΄μεγάλη επιτυχία για την Creative Assembly και σιγουρα δεν εχει χάλια γραφικά. Απλώς κρινοντας απο τα λεγομενα σου απλώς δεν σου άρεσε.

Τα γραφικά είναι από εποχή και αισθητική age of empires... Χαρακτηριστικά αν δεις τα δέντρα στο campaign map θα βάλεις τα γέλια ... Σύγκρινε τα με αυτά του πολυκαιρισμένου Attila... Μια χαρά τεχνολογία υπάρχει να κάνουν ένα παιχνίδι super efficient εδώ στέλνουμε ρομπότ σε άλλους πλανήτες μην τρελαθούμε...

Αλλά προφανώς  στην συγκεκριμένη φάση φαίνεται πως η creative assembly δεν έχει επενδύσει στο development απλώς πατάει στο warhammer και αλλάζει μικροπράγματα με σκοπό προφανώς το μεγαλύτερο κέρδος αφού στο RND δεν δίνει τίποτα..

Ειδικά στο θέμα HDR που είναι ήδη τεχνολογία πολλών ετών το θεωρώ αστείο τα καινούργια παιχνίδια να μην το υποστηρίζουν αφού αν κάποιος παίξει σε HDR θα καταλάβει πόση μεγάλη διαφορά υπάρχει στην αίσθηση του κάθε παιχνιδιού... Πραγματικά είναι HDD - SSD η διαφορά...

Επίσης να ξέρεις ότι το "plague tale innocence" που για μένα πρέπει να διδάσκετε στα πανεπιστήμια ο σχεδιασμός του και το πόσο efficient και optimized είναι το παιχνίδι σε πληροφορώ ότι είναι και πολύ πιο απαιτητικό σε σημεία από το TW... Και όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι είδα και τους 6 πυρήνες (AMD 6300) να τρέχουν 40% σταθερά  σε απόλυτη γραμμική ευθεία  και οι 6 πυρήνες, με την κάρτα να τρέχει 100% και φυσικά όλα ultra settings με 6gb ram συτηματς και έτρεχε νερο το παιχνίδι.. 

Και είναι η πρώτη φορά που είδα next level graphics κατι που δεν είχα ξαναδεί στο παρελθόν..

Τελειώνοντας απλά λέω πως η τεχνολογία υπάρχει, πρέπει οι εταιρίες να την αξιοποιούν δεν είναι δυνατόν να έχει το ίδιο engine με πριν από 6-7 χρόνια 

Επεξ/σία από Tablet
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

aCBiOGT.jpgτοσα χρονια που παιζω τετοιο campaign map δεν εχω ξανακαταφερει. καταρα να γίνεις emperor

Επεξ/σία από kti23
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Αξίζει το game; Το τσίμπησα σήμερα και έχοντας παίξει σαν τελευταιο παιχνίδι το rome 1 δεν ξέρω τι φάση τώρα.

Δεν έχουν καμια σχέση αλλα αφού το αγόρασες πιο το νόημα που ρωτάς τώρα?! Απλά παίξτο και δες.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν έχουν καμια σχέση αλλα αφού το αγόρασες πιο το νόημα που ρωτάς τώρα?! Απλά παίξτο και δες.

Δεν το αγόρασα, μου το χαρίσανε. Ρωτάω γιατί ξέρω ότι είναι πολύ time consuming και μου λείπει ο χρόνος. Αξίζει να καω;

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, kostasgpa είπε

Δεν το αγόρασα, μου το χαρίσανε. Ρωτάω γιατί ξέρω ότι είναι πολύ time consuming και μου λείπει ο χρόνος. Αξίζει να καω;

56 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

παίξτο και δες.

Εdit: Δεν ξέρουμε τα γούστα σου, οπότε μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις αν αξίζει ή όχι, γιατί στην τελική μπορεί να σου πουν άλλοι ότι είναι το καλύτερο πράγμα που έχει υπάρξει και εσύ να μην το βρίσκεις σπουδαίο ή να πουν ότι είναι σκουπίδι (λέμε τώρα) και να το βρεις σαν το game επανάσταση του αιώνα (λέμε τώρα).
Eπίσης διάφορες παράμετροι σαν το πόσο χρόνο έχεις σίγουρα ή μπορεί μετά να βρεις, κλπ.

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...