_Theo_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ο επόμενος μεγάλος ιστορικός τίτλος της CA θα είναι το Total War: Three Kingdoms. Θα διαδραματίζεται στην Κίνα το 190 μ.Χ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Δυναστείας των Χαν κατά την οποία το παιδί- αυτοκράτορας Xian τοποθετείται στο θρόνο από τον αντιβασιλέα Dong Zhuo ο οποίος έχει την πραγματική εξουσία. Το παιχνίδι επικεντρώνεται σε ήρωες οι οποίοι θα πολεμήσουν την τυραννία, των οποίων όμως οι επιδιώξεις μπορεί να σπάσουν την εύθραυστη συμμαχία τους και να διαιρέσουν την Κίνα οδηγώντας στην άνοδο της περιόδου των 3 βασιλείων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ. 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Εντελώς fantasy κατεύθυνση, αν κρίνω από το gameplay video που έδειξαν στην Ε3: Eντωμεταξύ, κωμικά γρήγορες κινήσεις, μέτρια animations και πελώριες πόλεις με αφρούρητα τείχη, αλλά οι επιτιθέμενοι επιχειρούν "διπλή" έφοδο στο ίδιο μέτωπο... Σύμφωνοι, επίδειξη κάποιων πραγμάτων θέλουν να κάνουν, αλλά και πάλι δεν βλέπω τίποτε το ξεχωριστό. Την ώρα που το Britannia μαζεύει μέτριες, στην καλύτερη των περιπτώσεων, κριτικές, το Three Kingdoms δείχνει να ακολουθεί περισσότερο τη λογική του Romance of the Three Kingdoms, αλλά είναι ένας συμβιβασμός μέτριος: ούτε τις "ρητορικές μονομαχίες" του RotTK έχει, ούτε την καθαρά ρομαντική αισθητική, αφού εδώ οι ήρωες φέρνουν μάλλον σε μορφές κόμιξ. Εντωμεταξύ, αν κάποιος θέλει fantasy, υπάρχει το Total War: Warhammer, πολύ πιο ανεπτυγμένο, με περισσότερα factions. Χλιαρές οι πρώτες εντυπώσεις και, συνολικά, η αίσθηση που έχω είναι πως οι ιδέες έχουν εξαντληθεί και απλά ξύνουν τον πάτο του βαρελιού. Ούτε μπορώ να φανταστώ την κινεζική αγορά να κολακεύεται από αυτό το προϊόν, αν και ποτέ δεν ξέρεις... 1
_Theo_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Snoob είπε Εντελώς fantasy κατεύθυνση, αν κρίνω από το gameplay video που έδειξαν στην Ε3: Eντωμεταξύ, κωμικά γρήγορες κινήσεις, μέτρια animations και πελώριες πόλεις με αφρούρητα τείχη, αλλά οι επιτιθέμενοι επιχειρούν "διπλή" έφοδο στο ίδιο μέτωπο... Σύμφωνοι, επίδειξη κάποιων πραγμάτων θέλουν να κάνουν, αλλά και πάλι δεν βλέπω τίποτε το ξεχωριστό. Την ώρα που το Britannia μαζεύει μέτριες, στην καλύτερη των περιπτώσεων, κριτικές, το Three Kingdoms δείχνει να ακολουθεί περισσότερο τη λογική του Romance of the Three Kingdoms, αλλά είναι ένας συμβιβασμός μέτριος: ούτε τις "ρητορικές μονομαχίες" του RotTK έχει, ούτε την καθαρά ρομαντική αισθητική, αφού εδώ οι ήρωες φέρνουν μάλλον σε μορφές κόμιξ. Εντωμεταξύ, αν κάποιος θέλει fantasy, υπάρχει το Total War: Warhammer, πολύ πιο ανεπτυγμένο, με περισσότερα factions. Χλιαρές οι πρώτες εντυπώσεις και, συνολικά, η αίσθηση που έχω είναι πως οι ιδέες έχουν εξαντληθεί και απλά ξύνουν τον πάτο του βαρελιού. Ούτε μπορώ να φανταστώ την κινεζική αγορά να κολακεύεται από αυτό το προϊόν, αν και ποτέ δεν ξέρεις... Σχετικά με το fantasy στοιχείο κάπου διάβασα ότι θα έχει επιλογή να παίξεις την fantasy campaign ή την historical οπότε θα καλύπτει όλα τα γούστα. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από _Theo_
Apoll Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Snoob είπε Εντελώς fantasy κατεύθυνση, αν κρίνω από το gameplay video που έδειξαν στην Ε3: Eντωμεταξύ, κωμικά γρήγορες κινήσεις, μέτρια animations και πελώριες πόλεις με αφρούρητα τείχη, αλλά οι επιτιθέμενοι επιχειρούν "διπλή" έφοδο στο ίδιο μέτωπο... Σύμφωνοι, επίδειξη κάποιων πραγμάτων θέλουν να κάνουν, αλλά και πάλι δεν βλέπω τίποτε το ξεχωριστό. Την ώρα που το Britannia μαζεύει μέτριες, στην καλύτερη των περιπτώσεων, κριτικές, το Three Kingdoms δείχνει να ακολουθεί περισσότερο τη λογική του Romance of the Three Kingdoms, αλλά είναι ένας συμβιβασμός μέτριος: ούτε τις "ρητορικές μονομαχίες" του RotTK έχει, ούτε την καθαρά ρομαντική αισθητική, αφού εδώ οι ήρωες φέρνουν μάλλον σε μορφές κόμιξ. Εντωμεταξύ, αν κάποιος θέλει fantasy, υπάρχει το Total War: Warhammer, πολύ πιο ανεπτυγμένο, με περισσότερα factions. Χλιαρές οι πρώτες εντυπώσεις και, συνολικά, η αίσθηση που έχω είναι πως οι ιδέες έχουν εξαντληθεί και απλά ξύνουν τον πάτο του βαρελιού. Ούτε μπορώ να φανταστώ την κινεζική αγορά να κολακεύεται από αυτό το προϊόν, αν και ποτέ δεν ξέρεις... Ήμουν φανατικός των TW παιχνιδιών μέχρι που έπιασα στα χέρια μου τα CK2 και EUIV. Πλέον τα TW είναι καθαρά για τις μάχες, και τίποτα άλλο εξ ού και δεν έχω αγοράσει κανένα μετά το TWW2, και ούτε πρόκειται. Είναι πολύ επιφανειακά σε σχέση με τα CK2/EUIV Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Apoll
totalius Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Κυκλοφορει σε λιγες ημερες το νεο TW . https://www.totalwar.com/games/three-kingdoms/ Δε θα ελεγα οτι ενθουσιαστηκα απο τα πρωτα review που ειδα . Κυριως επειδη υπαρχουν πλεον σουπερ ηρωες στο παιχνιδι . 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Total War: Three Kingdoms PC Performance Analysis
Anuminas Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 Δημοσ. 23 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Πω ρε 151κ μέσα αυτή την ώρα και 85% very positive. Ρε λες; Επεξ/σία 23 Μαΐου 2019 από Anuminas
chek2fire Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Μόλις κυκλοφόρησε. Το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις?
Skywalker333 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 πολυ ωραίο και ενδιαφέρον στις πρώτες ώρες, δειχνει μια κλασσικη TW εμπειρια. ομως ειναι πολυ ευκολο να σε παρασύρει ο ενθουσιασμος σε αυτη τη σειρα μιας κ ποσο balanced και καλοστημενο ειναι, το βλεπεις μετα απο εβδομαδες. Πρωτο δειγμα ομως, σιγουρα θετικο. Σιγουρα πιο θετικο αποτι ηταν τα warhammer. 1
Anuminas Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν το πήρα ακόμη, σημερα θα το παραγγειλω, διαβάζω και ακουω τα καλύτερα απο αυτους που ηδη το παιζουν. Στο διαδύκτιο βιάστηκαν να το κρίνουν πριν καν κυκλοφορήσει. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2019 από Anuminas
BaLsAmoMenos Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Total War: THREE KINGDOMS sells one million copies! Very Positive στο STEAM, ακόμα και ο LegendTotalWar του έδωσε ένα 78/100. Αν και ο Darren από Republic of Play του δώσει θετική βαθμολογία το μόνο που μένει είναι να ξαναμαζευτούμε στο TWCenter για reunion. Όσον αφορά εμένα, είμαι κάπου στο turn 50 με Cao Cao (δεν έχω προλάβει να παίξω πολύ) και μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ. Οι μάχες μου φαίνονται λιγάκι αδιάφορες γιατί έχω συνηθίσει τo σύμπαν του Warhammer αλλά το campaign map είναι το κάτι άλλο. Τα factions αν και πάνω κάτω τα ίδια νιώθουν τόσο διαφορετικά μεταξύ τους λόγω των faction leaders που κατα καποιό τρόπο νιώθεις ότι παίζεις με πραγματικούς ανθρώπους. Κάθε warlord έχει δικό του χαρακτήρα και προσωπικότητα και αυτό πραγματικά ζωντανεύει την όλη εμπερία. Επίσης, δεν ξέρω, μου αρέσει που το κάθε commandery είναι fixed στο τι σου προσφέρει και σε κάνει να σκεφτείς που θα κάνεις expand στην αρχή του παιχνιδιού ανάλογα του τι χρειάζεσαι και θες. Βέβαια, αυτή η απλοική προσέγγιση μπορεί να κουράσει σε επόμενα playthroughs αλλά οκ. Απ΄ότι καταλαβαίνω δούλεψαν πάνω και εξέλιξαν τα mechanics του Thrones: Britannia το όποιο δεν έχω παίξει. Στα του campaign μου πάντως, έχω φτάσει στο σημείο όπου ο αγαπητός Yan Shao έχει γίνει υπερδύναμη έχοντας κάνει προτεκτοράτο οτιδήποτε υπάρχει βόρεια του ποταμού Γιανγκτσέ και ανυπομονώ να ζήσω και εγώ την κάτω σκηνή. 1
Anuminas Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Πράγματι εντυπωσιακές πωλήσεις και οι περισσότεροι λένε πολύ καλά λόγια για το νέο Total War. Επίσης η έκδοση με την συσκευασία είναι πολύ καλή και όχι φτηνιάρικη όπως συμβαίνει στις περισσότερες άλλες περιπτώσεις.
Anuminas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Προπαρήγγειλε κανεις άλλος την κουτάτη limited edition; Ρωτώ γιατί όποιος θα είχε προπαραγγείλει το παιχνίδι θα είχε δωρεάν και το dlc Yellow Turban Rebellion, αλλά μέσα στο κουτί έχει κωδικό μονο για το κυρίως παιχνίδι και όχι και για το dlc. Διαβάζω πως το συγκεκριμένο θέμα το έχουν πολλοί αγοραστές της limited.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μίλα με το κατάστημα που το αγόρασες. Θα σου στείλουν τον κωδικό. Δεν τα είχε βάλει η SEGA μέσα στα κουτιά και τα στείλαν στους retailers την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.
Anuminas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BaLsAmoMenos είπε Μίλα με το κατάστημα που το αγόρασες. Θα σου στείλουν τον κωδικό. Δεν τα είχε βάλει η SEGA μέσα στα κουτιά και τα στείλαν στους retailers την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. απο ελληνικό κατάστημα το αγόρασα, θα έχουν κωδικούς;😂 θα στειλω ενα email να ρωτησω αν έχουν cd keys και αυτη η SEGA, έλεος Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Anuminas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα