LouCi4er Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, dollyyy19 είπε το πλανισμα δεν γινεται μονο για το πετσικαρισμα,αλλα και για τα νεροφαγωματα στο αλουμινιο,στα σημεια φθορας της φλατζας. Εγω εχω δεσει 6 αυτοκινητα(2 δικα μου και 4 φιλων).Η αληθεια ειναι οτι τα 3 απο αυτα τα λυσαμε για αλλο λογο(τα δυο για τσιμουχακια και το ενα γιατι εσπασε βαλβιδα απο αεριο),τα αλλα 3 ειχαν καψει φλαντζα.Σε κανενα δεν ειχε ψωριασει η κεφαλη,ολες ηταν πεντακαθαρες,μονο το ενα ειχε λιγο ψωριασμενο μπλοκ.Συνηθως το μπλοκ ψωριαζει,οι κεφαλες συνηθως ραγιζουν.Τεσπα εγω δεν εγραψα πουθενα οτι το πλανισμα γινεται μονο οταν εχει πετσικαρει η κεφαλη,αυτονοητο ειναι οτι την πλανιζεις αμα εχει ψωριασει.Εγω απλα σχολιασα το οτι τα μαστορια το εχουν κανει συστημα,κεφαλη που βγαινει απο αμαξι παει για πλανισμα κατι που ειναι λαθος.Πρωτον διοτι δινεις τσαμπα χρηματα και δευτερων διοτι αν στο μελλον τυχει η στραβη και πετσικαρει το καπακι τον ηπιες.Οι κεφαλες παιρνουν το πολυ δυο ηπια πλανισματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Επίσης σημειώνω ότι κινητήρας που έχει ανοιχτεί πρέπει να κλείσει με μεγάλη προσοχή στις είπες και μοίρες στις βίδες της κεφαλής. Όλα πρέπει να κάτσουν σωστά αλλά φυσικά εδώ στο ελλαντα ούτε το 1/10 των μηχανικών κάνουν σωστή δουλειά. Είχα πάει το δικό μου για αλλαγή φλάντζας κυλινδροκεφαλης punto 1.2 8v και ο μηχανικος ο εξυπνος δεν άλλαξε την φλάντζα από το καπάκι των βαλβιδων με αποτέλεσμα να χάνει λάδι μετα από 2 μέρες. Δηλαδή ρε π@υστη μου γιατί να μην την αλλάξεις αφού το άνοιξες? 5€ κάνει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Είχα πάει το δικό μου για αλλαγή φλάντζας κυλινδροκεφαλης punto 1.2 8v και ο μηχανικος ο εξυπνος δεν άλλαξε την φλάντζα από το καπάκι των βαλβιδων με αποτέλεσμα να χάνει λάδι μετα από 2 μέρες. Δηλαδή ρε π@υστη μου γιατί να μην την αλλάξεις αφού το άνοιξες? 5€ κάνει! Επειδή βαριόταν να μπεί στη διαδικασία να ψάξει να προμηθευτεί το ανταλλακτικό! Τα λεφτά όμως δε βαριέται καθόλου να τα πάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Στις 9/5/2018 στις 2:04 ΜΜ, dollyyy19 είπε αυτο ειναι ξεσκισμα,ακομη και με αποδειξη.30 πλανισμα, 30 οι βαλβιδες για 8βαλβιδο,αντε 50 για 16βαλβιδο,αντε και φπα αν υποθεσουμε οτι ειναι χωρις φπα οι παραπανω τιμες,συνολο 100,αντι για 230 που ζηταει αυτος που πηγες.πας για αλλον. Πολυ φθηνες οι βαλβιδες.Απο πλαστελινη ειναι;Eκτος και εαν μιλας και μη γνησιες η αθλιας ποιοτητας. Οταν βγαζεις κεφαλη, θες καινουργιες βιδες συσφιξης κεφαλης.Επισης υπαρχουν φλαντζες και φλαντζες.Απο ποιοτητα καρπουζοφλουδας , μεχρι αρκετα ακριβες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 ???μιλαμε για την εργασια του γυαλισματος για να σφραγιζουν οι βαλβιδες ,οχι για αγορα βαλβιδων..........οι τιμες που διαβαζεις,ειναι για εργασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Επειδή βαριόταν να μπεί στη διαδικασία να ψάξει να προμηθευτεί το ανταλλακτικό! Τα λεφτά όμως δε βαριέται καθόλου να τα πάρει. Έτσι ακριβώς. Έχει γεμίσει ο τόπος ρουφήχτρες. Μόνο λεφτά και λεφτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα