mcrae13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα rgb,πάντως οι μνήμες στη μητρική σου,όταν βάζεις 4 dimms ,πρέπει να μπούνε στις γκρι υποδοχές και όχι στις μάυρες.Έτσι λέει το manual. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 16 ώρες πριν, mcrae13 είπε Δεν μπορώ να σε βοηθήσω με τα rgb,πάντως οι μνήμες στη μητρική σου,όταν βάζεις 4 dimms ,πρέπει να μπούνε στις γκρι υποδοχές και όχι στις μάυρες.Έτσι λέει το manual. στις γκρι τις εχω,εκανα λαθος πριν.....σε ευχαριστω παρα πολυ
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, vasiliscab είπε στις γκρι τις εχω,εκανα λαθος πριν.....σε ευχαριστω παρα πολυ Δουλεψε το fusion τελικα τι εγινε?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Δουλεψε το fusion τελικα τι εγινε? τωρα αυτο παλευω
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, vasiliscab είπε τωρα αυτο παλευω Για δες το και πες μας μετα πας στο προγραμμα της gskill δεν υπαρχει κατι αλλο να δοκιμασουμε http://www.gskill.com/en/download/view/trident-z-rgb-control
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 με μπερδευει αυτο.....μολις μπαινω εκει που μου ειπες με πηγαινει σε αυτη την σελιδα.... εχει τις επιλογες στην φωτογραφια.... δεν ξερω τι να επιλεξω......desktop pc???
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω εισαι https://www.gigabyte.com/Support/Utility/Motherboard?kw=fusion&p=1 Ετοιμο το link Θελει και το app center της gigabyte πρωτα γραφει στις πληροφοριες. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από Heybro
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 δεν βρικσω το app center...οπως μου εγραψες θελει πρωτα αυτο εγκατασταση και μετα το λινκ του rgb ¨(
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, vasiliscab είπε δεν βρικσω το app center...οπως μου εγραψες θελει πρωτα αυτο εγκατασταση και μετα το λινκ του rgb ¨( Εδω εισαι https://www.gigabyte.com/FileUpload/global/Microsite/369/images/app-center.html
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 this driver cant realase to failure αυτο μου εβγαλε οταν τελειωσε η εγκατασταση.....μηπως ειναι για 32 bit? 4 λεπτά πριν, vasiliscab είπε this driver cant realase to failure αυτο μου εβγαλε οταν τελειωσε η εγκατασταση.....μηπως ειναι για 32 bit? και οταν κανε εγκατασταση της εφαρμογης rgb μου γραφει οτι πρωτα πρεπει να εγκαταστησω το app center,πραγμα που υποτιθεται ηδη εκανα.
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, vasiliscab είπε this driver cant realase to failure αυτο μου εβγαλε οταν τελειωσε η εγκατασταση.....μηπως ειναι για 32 bit? και οταν κανε εγκατασταση της εφαρμογης rgb μου γραφει οτι πρωτα πρεπει να εγκαταστησω το app center,πραγμα που υποτιθεται ηδη εκανα. Αυτο εδω ειναι σιγουρα για x99 motherboards http://download.gigabyte.eu/FileList/Utility/mb_utility_appcenter_x99.zip
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 συγνωμη ποθ σε ταλαιπωρω και σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ ποθ με βοηθας
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, vasiliscab είπε συγνωμη ποθ σε ταλαιπωρω και σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυ ποθ με βοηθας Το θεμα ειναι να λυθει το προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 αν και εγκατασταθηκε το center και το fusion εδω και ωρα με εχει και γραφει please wait..........να φορτωσει το fusion μεσα απο το center ειχε ενα θεμα η εγκατασταση με το microsoft visual ++2015 αν και το εχω εγτατεστημενο
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, vasiliscab είπε αν και εγκατασταθηκε το center και το fusion εδω και ωρα με εχει και γραφει please wait..........να φορτωσει το fusion μεσα απο το center ειχε ενα θεμα η εγκατασταση με το microsoft visual ++2015 αν και το εχω εγτατεστημενο Εγκατέστησε visual ++ 2015 και για x86 και για x64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα