Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Καλησπέρα. Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται πως έχω βάλει τις μνημες πάνω στην μητρικη.... Η ερώτηση μου είναι Η εξης: Εχω το πρόγραμμα aura που ελέγχει το τον rgb φωτισμό.....αλλα στην προκειμενη περίπτωση ελέγχει μόνο τις 2 αριστερές μνήμες όπως φαίνεται η φωτογραφία και αλλαζω τον φωτισμό όπως και όποτε θελω....οι δυο δεξιές απλά αλλάζουν μόνες τους (ουράνιο τόξο στυλ)......Γιατί συμβαίνει αυτό και αντί να μπορώ να ελέγχω τον φωτισμό και στις 4 μνημες,μπορώ τελικά μόνο στις 2
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Σαν επιλογές μου δίνει μνημες (Έτσι γενικά,έχει μια φωτογραφια) και την κάρτα γραφικών....και μου ελέγχει τις 2 αριστερές...Όχι και τις 4..... Έχει μια φωτογραφια μια μνήμη και μια κάρτα γραφικών....Δεν μου δίνει επιλογή για κάθε μνήμη ξεχωριστα
Heybro Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Γραφει καπου single colour. Θα βαλεις per area και λογικα θα στις εχεις ολες απο κατω. Για δες το.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Για να δω Το έχει Αλλά αυτό αλλάζει πάλι μόνο τις 2 αριστερές μνημες
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, vasiliscab είπε Για να δω Το έχει Αλλά αυτό αλλάζει πάλι μόνο τις 2 αριστερές μνημες Αρα δεν διαβαζει το προγραμμα τις 2ram. Δοκιμασες με το προγραμμα τις gskill?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Και όμως τις διαβάζει,βλέπει ποσά giga είναι ο υπολογιστής. Τώρα βέβαια σκέφτομαι μήπως φτάνει η διάταξη που τις εχω βάλει......εχω 8 υποδοχές για ραμ Η μια τετράδα αριστερά έχει 2 γκρι και 2 μαύρες υποδοχές και η δεξιά το ίδιο......Εγώ τις εχω βάλει τις μνημες στις 2 μαύρες υποδοχές αριστερά και στις 2 μαύρες υποδοχές δεξιά..
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, vasiliscab είπε Και όμως τις διαβάζει,βλέπει ποσά giga είναι ο υπολογιστής. Τώρα βέβαια σκέφτομαι μήπως φτάνει η διάταξη που τις εχω βάλει......εχω 8 υποδοχές για ραμ Η μια τετράδα αριστερά έχει 2 γκρι και 2 μαύρες υποδοχές και η δεξιά το ίδιο......Εγώ τις εχω βάλει τις μνημες στις 2 μαύρες υποδοχές αριστερά και στις 2 μαύρες υποδοχές δεξιά.. Δουλευουν κανονικα σε quad channel οι ram? Αν τις βλεπουν κανονικα και aura και gskill προγραμμα πρεπει να μπορεις να τις ελεγξεις ολες κανονικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Αν βοηθάει για να δεις τι εννοω εχω αυτή την μητρική https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X99-UD4-rev-10#ov'
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, vasiliscab είπε Αν βοηθάει για να δεις τι εννοω εχω αυτή την μητρική https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-X99-UD4-rev-10#ov' Δοκιμασε λιγο με rgb fusion που ειναι της gigabyte σαν το aura της asus να δουμε τι γινεται. Κατι συμβαινει με το προγραμμα γιατι διαβαζει κανονικα τις 2 rgb ram. https://www.gigabyte.com/mb/rgb/
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Ναι τις βλέπει κανονικά σε quad. Να καταργήσω πρώτα το aura για να δοκιμάσω το fusion
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, vasiliscab είπε Ναι τις βλέπει κανονικά σε quad. Να καταργήσω πρώτα το aura για να δοκιμάσω το fusion Ναι για δοκιμασε το γιατι το aura ειναι της asus ισως κατι εκει να παιζει.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Είχα κατεβάσει το aura λογο τις κάρτας γραφικών της strix
Heybro Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, vasiliscab είπε Είχα κατεβάσει το aura λογο τις κάρτας γραφικών της strix Καλα εκανες δοκιμασε μια και με fusion ελπιζω να τις δει. Αλλιως κατι συμβαινει.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Σε ευχαριστώ παρά πολύ,θα το κατεβάσω,θα δοκιμάσω και σε ενημερωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα