lionheart75 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Πολύ καλή προσφορά για το κινητό του τίτλου στα 286,72 ευρώ τελική μαζί με τα μεταφορικά για Ελλάδα απο το Γαλλικό Άμαζον. Αφορά μόνο το Μπλέ χρώμα η προσφορά. Link: https://www.amazon.fr/gp/product/B071KCGJR8/ref=as_li_qf_asin_il_tl Στην Ελλάδα το Honor 9 ξεκινά απο τα 348,70 ευρώ + όποια μεταφορικά ανάλογα το κατάστημα. https://www.skroutz.gr/s/12190980/Huawei-Honor-9-4GB-64GB.html 2
katalitis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ελλάδα το βλέπω 284 +μεταφορικά www.bestprice.gr/item/2155100196/huawei-honor-9-64gb.html Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από katalitis 2
lionheart75 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, katalitis είπε Ελλάδα το βλέπω 284 +μεταφορικά www.bestprice.gr/item/2155100196/huawei-honor-9-64gb.html Σωστός μου διέφυγε, τότε να κλειδωθεί!
ziaba Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 γενικά όταν πέσει στα 200 ευρώ θα αξίζει αλλιώς υπάρχουν ΧΖ και U Ultra με snapdragon 82X και δεν μιλάμε για συσκευές από Κίνα μέχρι 300€ που κει γίνετε χαμός 2 1
paragontikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, ziaba είπε γενικά όταν πέσει στα 200 ευρώ θα αξίζει αλλιώς υπάρχουν ΧΖ και U Ultra με snapdragon 82X και δεν μιλάμε για συσκευές από Κίνα μέχρι 300€ που κει γίνετε χαμός 200 δεν εχει ουτε το Honor 8, συν οτι εχει τον 960 και το κινητο πεταει γενικα
keysmith Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ καλό κινητό και κάμερες. εγκρίνεται σε αυτήν την τιμή 2 ώρες πριν, iguana είπε Πώς τα πάει σε σχέση με το mi6 ; To honor 9 έχει (συνήθως, ίσως πάντα?) b20 για 4g που δεν έχει με κανένα τρόπο το mi6 και μόνο για αυτό θα το προτιμούσα. (ξέρεις τι σημαίνει αυτό). Σαν επεξεργαστής το mi6 είναι κάπως καλύτερο αλλά και τα δύο είναι πολύ καλά. Το mi6 έχει miui που για μένα είναι καλύτερο από emui του honor. Ως κάμερες η ποιότητα είναι σχεδόν ισοδύναμη αλλά υπάρχει ένα συν και ένα πλην σε κάθε μοντέλο. Στο honor έχει μία ευρυγώνια και μία ασπρόμαυρη ευρυγώνια με περίσσότερα pixel που χρησιμοποιείται για ψευδο-bokeh και μείωση θορύβου σε χαμηλά iso και βοηθάει για (ψευδο)X2 (αύξηση οξύτητα στο crop του X2 (είναι crop ομως). To συν ειναι ότι έχεις ψευδο-bokeh στο ευρυγώνιο και μάλιστα το παραμετροποιείς δλδ (αλλάζεις επιπεδο bokeh και σημείο εστίασης). Το mi6 δεν το κάνει αυτό (μείον) δλδ δεν έχει bokeh στο ευρυγώνιο αλλά μόνο στον Χ2 φακό και εκεί είναι ένα fix και δεν μπορείς να το πειράξεις μετά. Το συν του είναι ότι έχει οπτικό Χ2-νορμαλ που έχει θετικά (φυσική προοπτική για πολλά πράγματα, πιο κοντινά). Και τα δύο πλεονεκτήματα τα έχεις με p20 pro Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από keysmith 1
Antretng Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε κάμερες να πουμε οτι το honor 9 δεν εχει ois με οτι συνεπαγεται για τις βραδινές φωτογραφίες. Το mi6 (μαζι με το mi note 3 που εχουν ιδια κάμερα) μετα το update έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στις ληψεις χαμηλού φωτισμού. Οπότε αυτη η διαφορά ειναι σημαντική για μένα και το θεωρω καλύτερο στο τομέα κάμερας το mi6. Κατα τα άλλα, οσον αφορά και την τελευταια προσφορά, εφόσον το βρισκεις Ελλάδα κοντά 280 το honor 9 δεν αξίζει να ασχοληθεις με αγορά απο έξω κατα την άποψή μου. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Antretng 1
ziaba Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Στις 6/5/2018 στις 2:14 ΜΜ, paragontikos είπε 200 δεν εχει ουτε το Honor 8, συν οτι εχει τον 960 και το κινητο πεταει γενικα ναι το ui πετάει και? η συσκευή δεν έχει ois και ο αισθητήριας του είναι άγνωστου πατρός, η selfie camera μάπα, η οθόνη μέτρια, μπαταρία - ήχος επίσης .... και το κερασάκι η huawei παίζει να μην δώσει άλλη major αναβάθμισή όπως γίνετε συνήθως με τα honor ... ούτε drivers δηλ θα πεθάνει με android 8 .... ευχαριστώ άλλα για τέτοια μετριότατη συσκευή πάνω από 200 ευρώ δε λέει με τπτ (γνώμη μου πάντα) 1
keysmith Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ziaba είπε ναι το ui πετάει και? η συσκευή δεν έχει ois και ο αισθητήριας του είναι άγνωστου πατρός, η selfie camera μάπα, η οθόνη μέτρια, μπαταρία - ήχος επίσης .... και το κερασάκι η huawei παίζει να μην δώσει άλλη major αναβάθμισή όπως γίνετε συνήθως με τα honor ... ούτε drivers δηλ θα πεθάνει με android 8 .... ευχαριστώ άλλα για τέτοια μετριότατη συσκευή πάνω από 200 ευρώ δε λέει με τπτ (γνώμη μου πάντα) και τι έγινε που δεν έχει OIS? ούτε το P9 (honor 8) είχε OIS αλλά ήταν ναυαρχίδα? Καλά ήταν να είχε αλλά ότι δεν έχει δεν το κάνει "τελευταίο". Η κάμερες είναι sony imx 286, (όπως του P9 όπως του P10 απλά χωρίς τον OIS) για τι noname γράφεις? Η μπροστά κάμερα είναι εξαιρετικές 8mp!!! Σε πιο κινητό αναφέρεσαι; Το p9 που έχω (χειρότερο από το honor 9) έχει εξαιρετική μπαταρία (εμενα με "ειδική" χρήση βέβαια πάει και 5 μέρες με φυσιολογική 2 με insane τουλάχιστον μία ημέρα). Μια χαρά πάνε τα honor/huawai και χωρίς αναβαθμίσεις. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει πιάσει τον κόσμο να έχει το τελευταίο android... λες και με που το βάζει κάνει κάτι παραπάνω το κινητό που δεν έκαναν. Το κινητό παρααξίζει τα 280 Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από keysmith 1
ziaba Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, keysmith είπε και τι έγινε που δεν έχει OIS? ούτε το P9 (honor 8) είχε OIS αλλά ήταν ναυαρχίδα? Καλά ήταν να είχε αλλά ότι δεν έχει δεν το κάνει "τελευταίο". Η κάμερες είναι sony imx XXX, για τι noname γράφεις? Η μπορστά κάμερα είναι εξαιρετικές!!! Σε πιο κινητό αναφέρεσαι; Το p9 που έχω (χειρότερο από το honor 9) έχει εξαιρετική μπαταρία (εμενα με "ειδική" χρήση βέβαια πάει και 5 μέρες με φυσιολογική 2 με insane τουλάχιστον μία ημέρα). Μια χαρά πάνε τα honor/huawai και χωρίς αναβαθμίσεις. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχει πιάσει τον κόσμο να έχει το τελευταίο android... λες και με που το βάζει κάνει κάτι παραπάνω το κινητό που δεν έκαναν. Το κινητό παρααξίζει τα 280 ποιες είναι αυτές ΧΧΧ? για σένα ίσως επειδή έχεις huawei, είναι δυνατόν να παραδεχθείς πως η δίκη σου συσκευή έχει μάπα μπαταρία και μέτρια κάμερα και θίξεις την εταιρία σου (η περίπτωσή σου είναι κλασσική) για μένα δεν αξίζει όπως το βλέπει καθένας ... (πληροφοριακά και γω ήμουν κάτοχος Ρ9)
keysmith Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, ziaba είπε ποιες είναι αυτές ΧΧΧ? για σένα ίσως επειδή έχεις huawei, είναι δυνατόν να παραδεχθείς πως η δίκη σου συσκευή έχει μάπα μπαταρία και μέτρια κάμερα και θίξεις την εταιρία σου (η περίπτωσή σου είναι κλασσική) για μένα δεν αξίζει όπως το βλέπει καθένας ... (πληροφοριακά και γω ήμουν κάτοχος Ρ9) το διόρθωσα το ΧΧΧ, 286 είναι (το έγραψα απλά βιαστικά γιατί δεν θυμόμουν τον αριθμό). Η μπαταρία μου δεν είναι μάπα. Αν δεις τα review που γράφω θα έβλέπες ότι εμένα (εμένα όχι τον μέσο χρήστη) μου έχει πάει και 7 ημέρες χρήσης (4 ο μέσος όρος για μένα). δεν είναι σίγουρα παράδειγμα αυτό αλλά γενικά δεν το κατηγορούν για μπαταρία που είναι από τις ΟΚ, και νομίζω με τη λογική σου μόνο κάτι xiaomi με 4000+ θα ανταποκριθούν καλύτερα.. Το ίδιο για τις κάμερες. Οι κάμερες για κινητό είναι καλές. Όχι οι καλύτερες αλλά καλές και σίγουρα στις τοπ 5. Οι διαφορές είναι μικρές στα κινητά όπως και να έχει λόγω μικρών αισθητήρων. Εχει δε.. διπλή κάμερα για όλα τα κόλπα με bokeh (και στο ευρυγώνιο). Σαν κάτοχος nokia 808 ξέρω ότι κανένα μέχρι τώρα δεν το έχει φτάσει αλλά ας πούμε κάτι ξέρω από καλές κάμερες κινητών. (και πληροφοριακά με τη φωτογραφία ασχολούμαι από πολλά χρόνια, τότε SLR τώρα DSLR, Mirrorless κτλ).
Antretng Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ενταξει το honor 8 πλεον δεν εχει καλη κάμερα. Βασικά ποτε δεν ηταν τοπ. Ήταν απλά ικανοποιητική. Απλά όταν πρωτοβγήκε, επειδή ήταν απο τις πρώτες συσκευές με διπλή κάμερα και ίσως η πρώτη με artificial bokeh είχε ενα μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλα σε χαμηλό φωτισμο, ο μικρός αισθητήρας σε συνδιασμό με το στενό διάφραγμα και την έλλειψη ois, το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά στο top 5 το έβαζες. Ναι μεν ο διπλός αισθητήρας βοηθούσε αλλά όχι τοσο πολυ που να το βαζε τοπ (τα προηγούμενης γενιάς s6 ή g4 ειχαν πολύ καλύτερη κάμερα... ακόμα και η "κινεζια" mi5s καλύτερα τα πήγαινε). Βέβαια εδώ μιλάμε για το honor 9. Η κάμερα σίγουρα δεν ειναι λόγος να το αγοράσεις όταν στα ίδια χρήματα παιρνεις το κατα πολύ ανώτερο φωτογραφικά u ultra ή με μια μικρή διαφορά το Mi note 3 ή s7. Κατα τα άλλα έχει τον 960 και λογικα μια καλή ποιότητα κατασκευής που στις ίντσες και χρήματα του το καθιστά μια τίμια επιλογή. Σίγουρα όμως δεν αποτελεί προσφορά και ισως κακός το συνεχίζουμε Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Antretng 2
ziaba Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, keysmith είπε το διόρθωσα το ΧΧΧ, 286 είναι (το έγραψα απλά βιαστικά γιατί δεν θυμόμουν τον αριθμό). Η μπαταρία μου δεν είναι μάπα. Αν δεις τα review που γράφω θα έβλέπες ότι εμένα (εμένα όχι τον μέσο χρήστη) μου έχει πάει και 7 ημέρες χρήσης (4 ο μέσος όρος για μένα). δεν είναι σίγουρα παράδειγμα αυτό αλλά γενικά δεν το κατηγορούν για μπαταρία που είναι από τις ΟΚ, και νομίζω με τη λογική σου μόνο κάτι xiaomi με 4000+ θα ανταποκριθούν καλύτερα.. Το ίδιο για τις κάμερες. Οι κάμερες για κινητό είναι καλές. Όχι οι καλύτερες αλλά καλές και σίγουρα στις τοπ 5. Οι διαφορές είναι μικρές στα κινητά όπως και να έχει λόγω μικρών αισθητήρων. Εχει δε.. διπλή κάμερα για όλα τα κόλπα με bokeh (και στο ευρυγώνιο). Σαν κάτοχος nokia 808 ξέρω ότι κανένα μέχρι τώρα δεν το έχει φτάσει αλλά ας πούμε κάτι ξέρω από καλές κάμερες κινητών. (και πληροφοριακά με τη φωτογραφία ασχολούμαι από πολλά χρόνια, τότε SLR τώρα DSLR, Mirrorless κτλ). 286 έχει το honor 9 είσαι σίγουρος γιαυτα που γράφεις ? ... δώσε κάποιο επίσημο λινκ κάτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα