splanis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη κάποιος με έχει μουτζώσει και όλο προβλήματα βγάζουν στα pc μου Εχω αυτα τα ακουστικα https://www.skroutz.gr/s/10014157/HyperX-Cloud-Stinger.html και εχω ενα προβλημα καιρο τωρα. Στο discord που μπαινω παραπονιουνται οι φιλοι μου οτι ακουνε τι γινεται στο pc μου, δηλαδη το game μου, τα τραγουδια μου στο youtube κλπ. Εχω κανει install-unistall drivers, το προβλημα αυτο το ειχα και στο παλιο μου pc με τα ιδια ακουστικα. Επισης εχω ενεργοποιημενα τα noise suppression κλπ και εχω απενεργοποιήσει και το stereo mix. Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιώ και το Voicemeeter λογω stream αλλα δεν βρηκα ουτε με αυτο ακρη. υ.γ Τα συγκεκριμενα ακουστικα εχουν καλωδιο με 3.5mm και μια προεκταση οπου χωριζει σε mic και sound υ.γ2 δοκιμασα με εξωτερικο μικρόφωνο και δεν υπαρχει το προβλημα Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από splanis
Dr.Tesla Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μην ανεβάσεις ποτέ την ένταση στο 100%. Άφησε το στο 80% και ανεβοκατέβαζε κάθε εφαρμογή ανεξάρτητα. Πέρα από αυτό αλλάζεις τελείως τη ρύθμιση του μικροφώνου. Ανεβάζεις το Array , και μηδενίζεις το microphone boost. Επίσης στο enhancements βάζεις disable all. Αντίστοιχα και στα speaker σου.
splanis Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε Μην ανεβάσεις ποτέ την ένταση στο 100%. Άφησε το στο 80% και ανεβοκατέβαζε κάθε εφαρμογή ανεξάρτητα. Πέρα από αυτό αλλάζεις τελείως τη ρύθμιση του μικροφώνου. Ανεβάζεις το Array , και μηδενίζεις το microphone boost. Επίσης στο enhancements βάζεις disable all. Αντίστοιχα και στα speaker σου. δεν λύνουν κάτι όλα αυτά φίλε, τα έχω δοκιμάσει :/ δεν παιρνει τον ηχο το μικροφωνο απ τα ακουστικα επειδα τα εχω δυνατα απλα κατι bugαρει ή software ή το splitter/καλωδιο Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από splanis
splanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 οχι 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Εσυ οταν μιλάς ακους τον εαυτό σου?
splanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) επειδη εχω ενα ψιλο καλο mic με 6,3mm καρφι, πως μπορω να το συνδεσω στο pc μου; με κατι τετοιο;http://www.shop13.gr/adaptor-mono-35mm-mono-635mm-thil-p-216195.html η κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/products/show/19912897 ; θα εχει καλη αποδοση; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από splanis
mastoras007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δοκίμασες να κάνεις την κλήση μεκάποιο άλλο πρόγραμμα? Ειχα πρόμοιο πρόβλημα παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πώς το έλυσα.. Ενα που θυμάμαι σίγουρα ειναι οτι υπήρχε ενα θέμα πχ με το scype δεν λειτουγούσε το μικρόφωνο αν ανοιγες άλλο πρόγραμα λειτουργούσε.
nikos903 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δεξί κλικ στον ήχο κάτω δεξιά --> Συσκευές εγγραφής και κλείσε την στερεοφωνική μίξη. 1
splanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Δοκίμασες να κάνεις την κλήση μεκάποιο άλλο πρόγραμμα? Ειχα πρόμοιο πρόβλημα παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πώς το έλυσα.. Ενα που θυμάμαι σίγουρα ειναι οτι υπήρχε ενα θέμα πχ με το scype δεν λειτουγούσε το μικρόφωνο αν ανοιγες άλλο πρόγραμα λειτουργούσε. Και στο ingame chat του pubg το ιδιο 13 λεπτά πριν, nikos903 είπε Δεξί κλικ στον ήχο κάτω δεξιά --> Συσκευές εγγραφής και κλείσε την στερεοφωνική μίξη. αν εννοεις το stereo mix οπως γραφω πανω το εχω κλεισει
nikos903 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Βγάζεις ένα print screen απο τις συσκευές εγγραφής σου και τις επιλογές σου στο μικρόφωνο; Αν συνδέσεις τα ακουστικά πίσω στο pc και όχι στο front panel πάλι τα ίδια κάνει; Αν ξεσυνδέσεις το front panel τελείως πάλι;
splanis Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, nikos903 είπε Βγάζεις ένα print screen απο τις συσκευές εγγραφής σου και τις επιλογές σου στο μικρόφωνο; Αν συνδέσεις τα ακουστικά πίσω στο pc και όχι στο front panel πάλι τα ίδια κάνει; Αν ξεσυνδέσεις το front panel τελείως πάλι; ναι και μπροστα και πισω, παντα το κανει
mastoras007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Οταν και αν βρέις λύση πόσταρε την πάντος, Το εχω λύσει αλλα δεν θυμάμαι πώς.
splanis Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, mastoras007 είπε Οταν και αν βρέις λύση πόσταρε την πάντος, Το εχω λύσει αλλα δεν θυμάμαι πώς. Λοιπόν αφού έσβησα vcable και voicemeter εντελώς φαίνεται να μην υπάρχει το πρόβλημα (αν και το πρόβλημα αυτό το είχα και πριν βάλω αυτά τα προγράμματα) και το θέμα είναι ότι τα χρειάζομαι κιόλας. Αρα απ ότι καταλαβαίνω οπότε θέλει bugαρει και τραβάει τον ήχο απ τα ακουστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα