Diskimpex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, Pseudonumo είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν κάνει δημοσκόπηση. Αν δεν παραθέσεις επιχειρήματα δε βοηθάς κανέναν. Επίσης, το Samsung θα χει "καλύτερη" μεταπωλητική αξία, αν αποφασίσεις να το αλλάξεις. Δεν ξερω ποσο ισχυει αυτο .Μαλλον ειναι αναλογα το μοντελο.Οτι κυκλοφορει πολυ πεφτει η τιμη στα μεταχειρισμενα
Pseudonumo Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Δεν ξερω ποσο ισχυει αυτο .Μαλλον ειναι αναλογα το μοντελο.Οτι κυκλοφορει πολυ πεφτει η τιμη στα μεταχειρισμενα Δες πόσο πωλείται το s7 edge ακόμα και σήμερα που έχει βγει το S9. Αν δεν κρατάνε τα iphone και τα samsung μία κάποια αξία, ποιά την κρατάνε? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Pseudonumo
Diskimpex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μαλλον κανενα ,οσο πιασεις .Οσο θελουν πουλανε και τα μαγαζια με μεταχειρισμενα.Τα εχουν αγορασει ακομα πιο φθηνα. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Diskimpex
giorgos2187 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε Απόκρυψη περιεχομένων Σε το Σε τι τιμή το βρήκες; Τιμη σκρουτζ....
georgerapp Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Παιδιά μην μπερδεύετε τον λαο του insomnia του myphone με το αγοραστικό κοινό,δεν είμαστε τίποτα απο την αγοραστική πίτα. Η πραγματικότητα ειναι οτι στην Ελλάδα υπάρχει η samsung και η huawei απο android,οπως εγραψε φιλος παραπανω τα samsung οντως κρατάνε αξια από αγορά πάντα απο skroutz και όχι πρώτο τρίμηνο. Αντίθετα sony htc ας πουμε τα περνεις και προσφορά και παλι θα πρεπει να το δολοφονησεις για να μη το παντρευτείς. Γνωμη μου ετσι;ετσι το αντιλαμβάνομαι εγω το ζήτημα.
Diskimpex Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παιρνεις οτι σου αρεσει .Οχι αν θα το πουλησεις καποτε και ποσο Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από Diskimpex 2
giorgos2187 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ω ναι. 3,5 χρονια κρατησα το lg g3 32gb που ειχα και δεν ειχα σκοπο να το αλλαξω. Απλως μου εκανε κατι νουμερα η μπαταρια και ειπα για πρωτη φορα στην εποχη των smartphones να παρω ενα top tier κινητο. Και θα ναι και η τελευταια μαλλον! Σας ευχαριστω ολους παντως, ειλικρινα!
georgerapp Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Diskimpex είπε Παιρνεις οτι σου αρεσει .Οχι αν θα το πουλησεις καποτε και ποσο Εάν τα αλλάζεις τότε το υπολογίζεις και αυτό. Εγώ τα παντρεύομαι ας πούμε για αυτό και πήρα Sony το 2015 😁 . Ένα z5c μαύρο γιατί έμοιαζε η μπροστά όψη στον μονόλιθο του Stanley kubrick από το 2001 Οδύσσεια του διαστήματος. Και δεν κάνω πλάκα,ούτε κάμερες ούτε τίποτα μόνο αυτό.κριτηριο εεεεεεεε;;;;;; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2018 από georgerapp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα