tasa kara Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 μηπως ξερετε να μου πειτε που να παω το κοκατιλ μου που ειναι αρρωστο σημερα που ειναι σαββατο στην θεσσαλονικη?
lek88 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, tasa kara είπε μηπως ξερετε να μου πειτε που να παω το κοκατιλ μου που ειναι αρρωστο σημερα που ειναι σαββατο στην θεσσαλονικη? Πάρε τηλέφωνο στο 11880 (η σε κάποιο παρόμοιο) και ρώτα για εφημερεύοντα κτηνιατρια στην περιοχή σου.
tsiro7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 https://petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/
Pytzamarama Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Οι κτηνιατροι δεν εχουν σχεση με τα πτηνα. Δυστυχως ομως τα αναλαμβανουν. Τα πτηνα χρειαζονται πτηνιατρο που ειναι δυσκολο να βρεις μιας και εργαζονται κυριως με εκτροφεια και οχι σαν ιδιωτες με ιατρειο.
greekbusters Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Τι έπαθε ακριβώς; έχω και εγώ ένα κοκατιλ 3 χρονών και το υπεραγαπω.έδω Αθήνα από τι ξέρω έχει ελάχιστους πτηνιατρους όποτε φαντάζομαι και Θεσσαλονίκη θα ισχύει το ίδιο. Εύχομαι να πανε όλα καλα
AntiCambeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Κάθε φορά που βλέπω τον τίτλο διαβάζω "κοκτέιλ" Περαστικά στο πουλί σας. 4
Anorymous Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Κάθε φορά που βλέπω τον τίτλο διαβάζω "κοκτέιλ" Περαστικά στο πουλί σας. και εγω το ιδιο
AntiCambeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 42 λεπτά πριν, Anorymous είπε και εγω το ιδιο Εντάξει,ας μας το επιβεβαιώσουν και άλλοι μην νομίζουμε οτι έχουμε πρόβλημα όρασης. ΥΓ:Βγάλε το μπουφάν γιατί σε βλέπω και ζεσταίνομαι.Βάλε κοντομάνικο.
Anorymous Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 56 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Εντάξει,ας μας το επιβεβαιώσουν και άλλοι μην νομίζουμε οτι έχουμε πρόβλημα όρασης. ΥΓ:Βγάλε το μπουφάν γιατί σε βλέπω και ζεσταίνομαι.Βάλε κοντομάνικο. δεν ξερω για σενα εγω εχω δυσλεξια εχω διαβασει και χειροτερα χαχα υ.γ εβαλα κατι καλοκαιρινο 1
Adanos Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 15 hours ago, AntiCambeR said: Κάθε φορά που βλέπω τον τίτλο διαβάζω "κοκτέιλ" Περαστικά στο πουλί σας. Και εγώ μπήκα με χαρά να δω κάποιο "άρρωστο" κοκτέιλ να το παραγγείλω την επόμενη φορά... τελικά για κοκ-ατιλ μιλάμε (μάθαμε και ένα είδος πτηνού). Πάντως θα έλεγα να ψάξεις για κάποιο κτηνιατρείο που να έχει γνώσεις πάνω σε πτηνά. Και λογικά αν δεν ξέρουν οι ίδιοι θα έχουν κάποιον στα υπόψην.
Tragic! Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, ladakis είπε εγω περίμενα tragic για topic starter και ξενέρωσα περαστικά και απο μενα στο πουλί σας και μολις αναρρώσει, βάλτε καμια dig pic να ησυχάσουμε Είχες προοπτική να γίνεις αστείος
ObeyWario! Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως αν χρειαστεί και άλλος υπάρχει και το http://www.greekbirdclub.com/ με μέλη με εμπειρία και πολύ πρόθυμα να δώσουν συμβουλές Επεξ/σία 16 Μαΐου 2018 από ObeyWario! 1
Tragic! Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, ladakis είπε δεν θελω να ευλογαω τα γενια μου, ιδίως επειδή προηγούνται αυτα του δράκου μου Σόου φάνι.
Ntinaras Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Στις 5/15/2018 στις 11:16 ΜΜ, AntiCambeR είπε Κάθε φορά που βλέπω τον τίτλο διαβάζω "κοκτέιλ" Περαστικά στο πουλί σας. cock-tail close enough
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Ας γίνει αλλαγή τίτλου γιατί θα πλακώσουν οι αλκοολικοί... 😆
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα