DimitrisNt4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 3ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ,ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 6 ΟΡΟΦΩΝ , 15 ΕΤΙΑΣ, 90ΤΜ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ,Ο ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ MOY ΕΔΩΣΕ 3 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ..ΦΤΗΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΜΕΣΣΑΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ.ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ EUR 2.300,00-2.700,00. ΚΛΑΣΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝ ΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΠΟΥΣ...ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ 1)RIELLO RESIDENCE CONDENS 25KIS 2)ARISTON GENUS ONE +ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ SIEMENS RDH10.1 3)ARISTON CLAS ONE 24KW +ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ AURATON 3003 4)SIME BRAVA SLIM HE 25 ME ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ INVERTER 5)DAIKIN D2CND024A1A ME ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ INVERTER+ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ SIEMENS RDH10 6)CHAFFOTEAUX INOA 24EU(24KW) ME ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ GENERAL 7)ΙΜΜERGAS VICTRIX EXA 28(25KW) 8)BUDERUS GB012-25KV2(25KW) 9)DE DIETRICH MPX COMPACT 20/24 ME ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ DE DIETRICH AD301 ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ Ο ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ?? ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΑΣ, Κ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
villasg Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Λοιπον εγω το εψαξα πολυ μεχρι να καταληξω ποιο συστημα να βαλω . Βασικα προσεξε να βαλεις οποσδηποτε ερμαριο ή ακομη πιο καλα λεβητα εξωτερικης τοποθετησης Για μενα αυτα που αξιζουν κατα την ταπεινη μου αποψη , χωρις να χωσεις πολλα λεφτα , ειναι : 1. Rinnai Mirai ( ιαπωνικος ) 2 έτη εγγύηση + 3 χρόνια πακέτο επέκτασης εγγύησης με κόστος 120 € + ΦΠΑ που περιλαμβάνει μαγνητικό φίλτρο ιζημάτων και ασφαλιστικό υπέρτασης ρεύματος) 2. CHAFFOTEAUX PIGMA GREEN ΕΧΤ EU με τον καταπληκτικο θερμοστατη EXPERT CONTROL + εαν το θες wifi module για απομακρυσμενο ελεγχο απο κινητο ( εξωτερικου χωρου γαλικος ιδια εταιρια με την ariston) 6 έτη εγγύηση 2. Ariston Genus Premium Evo EXT με τον καταπληκτικο θερμοστατη SENSYS + εαν το θες wifi module για απομακρυσμενο ελεγχο απο κινητο ( αλλη μαρκα ιταλικος αλλα ιδιος με τον αποπανω εξου και το ιδιο νουμερο αριθμησης ) 6 έτη εγγύηση 3. RADIANT R2Κ με τον δικο του εξελιγμενο θερμοστατη EASY REMOTE 10 έτη εγγύηση (2 + 8 χρόνια πακέτο επέκτασης εγγύησης) ** οτι και να βαλεις , βαλε επιπλεον : Φίλτρο – ουδετεροποιητή συμπυκνωμάτων απόρριψης & ΦΙΛΤΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ/Διαχωριστή σωματιδίων Εγω κατεληξα μετα απο ερευνα στο 2. CHAFFOTEAUX PIGMA GREEN ΕΧΤ EU με θερμοστατη EXPERT CONTROL & wifi module . Ενας κυριος λογος ειναι οτι και ο εγκαταστατης ειναι και επισημος επισκευαστης CHAFFOTEAUX αρα τον ξερει και οτι και να γινει θα ειναι διπλα μου ! ! Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι Η εφαρμογη για Ariston / Chaffotaux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα