vaios_lar Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Αυτά που προτείνω είναι range extenders με λειτουργία Access Point. Δηλαδή έρχεται το utp καλώδιο από τον κάτω όροφο πάνω, και συνδέεται σε ένα από αυτά. Αυτό τώρα υποστηρίζει AC άρα με τις κατάλληλες συσκευές που συνδέονται πάνω του και υποστηρίζουν AC θα έχεις την ταχύτητα που αναζητάς
leoparkan Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, vaios_lar είπε Αυτά που προτείνω είναι range extenders με λειτουργία Access Point. Δηλαδή έρχεται το utp καλώδιο από τον κάτω όροφο πάνω, και συνδέεται σε ένα από αυτά. Αυτό τώρα υποστηρίζει AC άρα με τις κατάλληλες συσκευές που συνδέονται πάνω του και υποστηρίζουν AC θα έχεις την ταχύτητα που αναζητάς Για τον φίλο ναι ίσως αποδώσει αυτό. Στην δική μου περίπτωση (αλλαγή πρίζας τηλεφώνου σε δικτύου έχω 100αρι k όχι 1000αρι) άρα μόνο AP ή ρουτερ / μοντερ ρουτερ
vaios_lar Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, leoparkan είπε Για τον φίλο ναι ίσως αποδώσει αυτό. Στην δική μου περίπτωση (αλλαγή πρίζας τηλεφώνου σε δικτύου έχω 100αρι k όχι 1000αρι) άρα μόνο AP ή ρουτερ / μοντερ ρουτερ Στη δικιά σου περίπτωση, ότι και να κοιτάξεις, το υψηλών ταχυτήτων wi-fi που εκπέμπει στα 5GHz, είναι πολύ δύσκολο να διαπεράσει τοίχους, πόσο μάλλον πλάκα από σκυρόδεμα και οπλισμό. Θα πρέπει να κοιτάξεις άλλη λύση, όπως πχ. να τραβήξεις κι εσύ ένα νέο καλώδιο utp από όροφο σε όροφο
leoparkan Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 Δημοσ. 16 Μαΐου 2018 16 λεπτά πριν, vaios_lar είπε Στη δικιά σου περίπτωση, ότι και να κοιτάξεις, το υψηλών ταχυτήτων wi-fi που εκπέμπει στα 5GHz, είναι πολύ δύσκολο να διαπεράσει τοίχους, πόσο μάλλον πλάκα από σκυρόδεμα και οπλισμό. Θα πρέπει να κοιτάξεις άλλη λύση, όπως πχ. να τραβήξεις κι εσύ ένα νέο καλώδιο utp από όροφο σε όροφο Invalid option. Please try another method. Κ μετά το τρολ κομμάτι θα απαντήσω κ κανονικά. Εσωτερικά καλώδιο δεν μπορώ να περάσω(πρόσβαση μονο από μία σκάλα δεν υπάρχουν επαρκείς γωνίες για αποδοτικό οπτικό αποτέλεσμα) άρα εξωτερικά μόνο. Από κεί κ πέρα άμα βάλω μέτρα καλωδίου 2 1000αρια hubs ή ένα ap extender όπως προτείνεις στα ίδια λεφτά είναι με το AP AC. Προτιμώ την λιγότερο επεμβατική μέθοδο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα