Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω το παρακατω pc και θελω να του βαλω μια καρτα γραφικων επειδη αυτη που εχω πανω μαλλον χαλασε ειναι η GV-R787OC-2GD και ο ssd δισκος που εχω απο υγεια ειναι στο 85% μετα απο 4 χρονια χρησης.επειδη κανω light-medium χρηση μπορειτε να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων και εναν δισκος ssd η hdd να περασω πανω τα windows απο την αρχη για να παιζω παιχνιδια τυπου skyrim-dragon age-mass effect κλπ ωστε να τα παιζει νορμαλ και χωρις πολλα κολληματα σε μια λογικη τιμη?ευχαριστω 

PC1.png

Δημοσ.

σου ειχα στειλει και στο αλλο αλλα τεσπα :P 

νομιζω ψαξε για κανα μεταχειρισμενη 960 4gb η 1050τι παρομοια αποδοση

διαφορες μονο οτι η τιμη της 1050τι ειναι ποιο πανω αλλα θα εχει εγγυηση

ενω 960 πιθανων να μην εχει... 

ssd -> https://www.skroutz.gr/s/13867031/Samsung-860-Evo-250GB.html

Δημοσ.

θελω στον ssd μονο τα windows βασικα τα βαζω σε αλλον δισκο τα παιχνιδια.η μια καρτα που λες ειναι αυτη εδω? 

βρηκα και αυτην εδω.φαινεται καλη και σε καλη τιμη

βρηκα και αυτην εδω και ειναι στην πολη που μενω αξιζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτες οι καρτες ειναι παρομοιες αν οχι χειροτερες απο την δικη σου...

οσο για τον ssd νομιζω ο 250αρης ειναι καλυτερη επιλογη αλλα τι να σου πω...

καλο ειναι τα παιχνιδια να μπαινουν στον ssd ...

γενικως αναλογως και τα οικονομικα σου φυσικα η τελικες επιλογες ειναι δικες σου..αλλα ψαχτο πριν παρεις οτιδηποτε να ξερεις τι παιρνεις..

Επεξ/σία από Ghost007
Δημοσ.

απλα ειναι δυσκολες οι εποχες και εχω περιορισμενο budget.η τελευταια καρτα μου αρεσε για αυτο που θελω πιστευω με καλυπτει.οσο αφορα τον ssd 250 giga γεμιζουν πολυ γρηγορα αυτο ειναι το κακο.η τελευταια καρτα ειναι ικανοποιητικη για καποιον που δεν εχει τρελες απαιτησεις ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

βρηκα ακομα 2 καρτες.ποια θα επαιρνες εσυ? Gigabyte GeForce GTX 760 WINDFORCE 2GB DDR5  -  GV-N760OC-2GD

Gigabyte GeForce GTX750 Ti 2GB DDR5 WindForce  -  GV-N75TOC-2GI

Δημοσ.

απο τις κάρτες που είχες δει και πριν η 760 ειναι η δυνατότερη όλων. Αν την βρίσκεις κανένα 80αρι μαξ ειναι καλή περίπτωση. Παλιά κάρτα μεν.

η 6950 ειναι αρκετά παλιά για αυτά που προσφέρει.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, flipingphones είπε

βρηκα ακομα 2 καρτες.ποια θα επαιρνες εσυ? Gigabyte GeForce GTX 760 WINDFORCE 2GB DDR5  -  GV-N760OC-2GD

Gigabyte GeForce GTX750 Ti 2GB DDR5 WindForce  -  GV-N75TOC-2GI

760 αν ειναι σε μια νορμαλ τιμη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, flipingphones είπε

την βρηκα με 75 ευρω την 760 συν τα εξοδα αποστολης.την προτεινεις δηλ?

σιγουρα καλυτερη απο της αλλες που ανεφερες ... απλα κοιτα να ειναι εμπιστος πωλητης με αξιολογησεις κλπ μην εχεις τπτ ιστοριες αφου ειναι μεσω αποστολης..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

σιγουρα καλυτερη απο της αλλες που ανεφερες ... απλα κοιτα να ειναι εμπιστος πωλητης με αξιολογησεις κλπ μην εχεις τπτ ιστοριες αφου ειναι μεσω αποστολης..

εχει καλες κριτικες οποτε εκλεισε αυτο.ο ssd που εχω ειναι στο 85% ocz vertex αν τον αλλαξω με καποιον αλλον η διαφορα φαινεται αμεσως?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, flipingphones είπε

εχει καλες κριτικες οποτε εκλεισε αυτο.ο ssd που εχω ειναι στο 85% ocz vertex αν τον αλλαξω με καποιον αλλον η διαφορα φαινεται αμεσως?

καλα το οτι ειναι 85% δεν σημαινει οτι ειναι και χαλασμενος..αν δεν εχει προβλημα μεινε οπως εισαι προς το παρον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...