Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα με τον IDM στο YΤ δεν μπορω να κατεβασω βιντεο σε μορφη mp4 που θελω γιατι μου τα βγαζει ολα στην επιλογη ληψης σε mkv μορφη γιατι συμβαινει αυτο??? τι να κανω???. (Δεν ξερω αγγλικα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' ότι βλέπω, ένας τρόπος είναι να πας από τον idm στο μενού Downloads->Options και να κάνεις το παρακάτω. Τσεκάρισε τα σε όλες τις καρτέλες (IE, Mozilla και αν έχει και chrome).

nuEWA4.jpg

Βίντεο...

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Υπάρχει και αυτός ο τρόπος

αλλά γνώμη μου αφού δεν ξέρεις Αγγλικά να χρησιμοποιήσεις κάποιο Site που κάνει αυτόματη μετατροπή όπως αυτό

https://youtubemp4.to/

πιο εύκολο είναι B)

Δημοσ.

Το addon αυτό το είδα κι εγώ να φιγουράρει στο youtube αλλά στα σχόλια κάποιοι παραπονέθηκαν ότι μετά δεν παίζει ο chrome κανένα βίντεο, οπότε και το παρέκαμψα! ;)

Δημοσ.

micos000 καλύτερα για να μη πεδεύεται να κάνει Online Converting με το πρόγραμμα που έδωσα ( γιατί άνεφ Αγγικών είναι δύσκολο να βγάλει άκρη ) ή με κάποιο παρόμοιο B)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε

Εχω το εξης προβλημα με τον IDM στο YΤ δεν μπορω να κατεβασω βιντεο σε μορφη mp4 που θελω γιατι μου τα βγαζει ολα στην επιλογη ληψης σε mkv μορφη γιατι συμβαινει αυτο??? τι να κανω???. (Δεν ξερω αγγλικα)

Εγκατέστησε το Download Helper για να λύσεις το πρόβλημα σου...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Απ' ότι βλέπω, ένας τρόπος είναι να πας από τον idm στο μενού Downloads->Options και να κάνεις το παρακάτω. Τσεκάρισε τα σε όλες τις καρτέλες (IE, Mozilla και αν έχει και chrome).

nuEWA4.jpg

Βίντεο...

Τα τσεκαρισα ολα και τα εκανα οπως λεει μεσα στο βιντεο αλλα δεν αλλαξε κατι παλι τα ιδια μου κανει

5 ώρες πριν, ss13 είπε

Υπάρχει και αυτός ο τρόπος

αλλά γνώμη μου αφού δεν ξέρεις Αγγλικά να χρησιμοποιήσεις κάποιο Site που κάνει αυτόματη μετατροπή όπως αυτό

πιο εύκολο είναι B)

μοζιλα εχω.... αλλα το εκανα και αυτο που λες το εγκατεστησα αυτο https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/disable-youtube-html5-play/

στον firefox αλλα δεν μου παιζει τα βιντεο στο YT .............

Χωρίς τίτλοrggrg.png

4 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

Τα τσεκαρισα ολα και τα εκανα οπως λεει μεσα στο βιντεο αλλα δεν αλλαξε κατι παλι τα ιδια μου κανει

μοζιλα εχω.... αλλα το εκανα και αυτο που λες το εγκατεστησα αυτο https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/disable-youtube-html5-play/

στον firefox αλλα δεν μου παιζει τα βιντεο στο YT .............

Χωρίς τίτλοrggrg.png

Δεν θελω να μπλεξω με μετατροπες και επαναδικοποιησης στα βιντεο και να αλλοιωθει  η αρχικη τους ποιοτητα μετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ss13 είπε

Μη μπαίνεις σε κόπο , μπες εδώ

έτσι κάνεις μπάμ μπάμ τη δουλειά σου B)

Δοκιμασα να κατεβασω αυτο το βιντεο αλλα μου βρισκει μονο μεχρι 720p:(

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ss13 είπε

Για δες καλύτερα , εμένα μου βγάζει και mp4 360p 44.47 MB B)

idm.jpg

Μεχρι 720p βλεπω και εδω να σου βγαζει και εσενα. Εννοω οτι δεν μου βγαζει τα 1080p πουθενα που ειναι η μεγιστη ποιοτητα αυτου του βιντεο πως το λενε???

3 ώρες πριν, kormos είπε

Εγκατέστησε το Download Helper για να λύσεις το πρόβλημα σου...

Το κατεβασα το εγκατεστησα στον μοζιλα  αλλα δεν βγαζω ακρη με αυτο δεν ξερω και αγγλικα κιολας για να καταλαβω τι λεει

Επεξ/σία από Vasilis T 92
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Vasilis T 92 είπε

...Το κατεβασα το εγκατεστησα στον μοζιλα  αλλα δεν βγαζω ακρη με αυτο δεν ξερω και αγγλικα κιολας για να καταλαβω τι λεει

Αν κοιτάξεις καλύτερα τα Screenshots θα καταλάβεις πως λειτουργεί και χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζεις αγγλικά :)

Δημοσ.

Βασίλη , ποια έκδοση του IDM έχεις; Επειδή τον χρησιμοποιώ χρόνια τον συγκεκριμένο downloader , θυμάμαι οτι σε παλαιότερες εκδόσεις δεν μου έβγαζε πολλές επιλογές για τους τύπους των video καθώς και τις ποιότητες.Στις πρόσφατες εκδόσεις έχει αρκετές επιλογές.Δες παρακάτω στο δικό μου τι επιλογές μου έχει για το βιντεάκι που ανέφερες :

(Η έκδοση στον δικό μου IDM είναι η 6.29 build 1)

Screenshot_1.png.fa7edc6d2245209f4a81504accfcef87.png

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tarantules είπε

Βασίλη , ποια έκδοση του IDM έχεις; Επειδή τον χρησιμοποιώ χρόνια τον συγκεκριμένο downloader , θυμάμαι οτι σε παλαιότερες εκδόσεις δεν μου έβγαζε πολλές επιλογές για τους τύπους των video καθώς και τις ποιότητες.Στις πρόσφατες εκδόσεις έχει αρκετές επιλογές.Δες παρακάτω στο δικό μου τι επιλογές μου έχει για το βιντεάκι που ανέφερες :

(Η έκδοση στον δικό μου IDM είναι η 6.29 build 1)

Screenshot_1.png.fa7edc6d2245209f4a81504accfcef87.png

Εχω την εκδοση 6.28 build 8

Δημοσ.

Αν έχεις τη δυνατότητα κατέβασε μια πιο πρόσφατη έκδοση και δοκίμασε να δεις αν σου βγάζει επιλογή για 1080 ανάλυση.Απότι βλέπω έχει φτάσει την 6.30 build 8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...