takhs_TAKHS Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Θέλω ένα αλγόριθμο σε γλωσσά kotlin ο οποίος να κάνει το εξής να μετρά αντίστροφα τον χρονο και θέλω κάτι ακόμα η να μου στείλετε λέξεις κλειδιά για την google η ακόμα καλύτερα να μου βρείτε έναν έτοιμο αλγόριθμο ο τον οποίο όμως να έχετε κάνει compiler-run για να είμαι σίγουρος ότι είναι σωστός
Predatorkill Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, takhs_TAKHS είπε Θέλω ένα αλγόριθμο σε γλωσσά kotlin ο οποίος να κάνει το εξής να μετρά αντίστροφα τον χρονο και θέλω κάτι ακόμα η να μου στείλετε λέξεις κλειδιά για την google η ακόμα καλύτερα να μου βρείτε έναν έτοιμο αλγόριθμο ο τον οποίο όμως να έχετε κάνει compiler-run για να είμαι σίγουρος ότι είναι σωστός Θα περιμενεις λιγο, το συμβουλιο ειναι στο τελος της εβδομαδας. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Predatorkill
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Τελειώνω κάτι και θα στο φτιάξω αμέσως, λίγο υπομονή.
The King Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) @Dr.Fuzzy Spoiler από περιέργεια, το blog Code N' Tricks που έχεις στο signature είναι δικό σου; Γιατί μπήκα και βγάζει στοιχεία Ινδών, μήπως έχεις λάθος το σύνδεσμο ή δεν ισχύει πλέον ; . Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από The King
sundance_kid Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δεν έχω ιδέα απο Kotlin, αλλά βρήκα αυτό, χωρίς καν να αγγίξω το πληκτρολόγιο. 1
pmav99 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 @sundance_kid Δεν το έκανες compile όμως... άρα που ξέρεις ότι τρέχει; 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, The King said: @Dr.Fuzzy Hide contents από περιέργεια, το blog Code N' Tricks που έχεις στο signature είναι δικό σου; Γιατί μπήκα και βγάζει στοιχεία Ινδών, μήπως έχεις λάθος το σύνδεσμο ή δεν ισχύει πλέον ; . Ήταν ναι (https://web.archive.org/web/20160402025134/https://codentricks.com/), πρέπει να το ανανεώσω σε κάποια φάση. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από Dr.Fuzzy 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Εγώ νόμιζα ότι είσαι Ινδός τόσο καιρό αχαχαχαχαχα
Lanike71 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, sundance_kid είπε Δεν έχω ιδέα απο Kotlin, αλλά βρήκα αυτό, χωρίς καν να αγγίξω το πληκτρολόγιο. i. 23 λεπτά βίντεο; No time for that... ii. Κώδικας χωρίς σχόλια; Άσε, θα πάω σε άλλο μαγαζί...
Dark_Sage Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 05/05/2018 στις 7:18 ΠΜ, takhs_TAKHS είπε Θέλω ένα αλγόριθμο σε γλωσσά kotlin ο οποίος να κάνει το εξής να μετρά αντίστροφα τον χρονο και θέλω κάτι ακόμα η να μου στείλετε λέξεις κλειδιά για την google η ακόμα καλύτερα να μου βρείτε έναν έτοιμο αλγόριθμο ο τον οποίο όμως να έχετε κάνει compiler-run για να είμαι σίγουρος ότι είναι σωστός ελα φιλε. Μην σε τρολλαρουν οι αλλοι που θελουν λεφτα. Να ο αλγοριθμος: countdown.kt package countDown fun getCountDown(): String { val words = mutableListOf<String>() words.add("Hello,") words.add("countdown!") return words.joinToString(separator = " ") } fun main(args: Array<String>) { println(getCountDown()) } Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από Dark_Sage
Predatorkill Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Dark_Sage είπε ελα φιλε. Μην σε τρολλαρουν οι αλλοι που θελουν λεφτα. Να ο αλγοριθμος: countdown.kt package countDown fun getCountDown(): String { val words = mutableListOf<String>() words.add("Hello,") words.add("countdown!") return words.joinToString(separator = " ") } fun main(args: Array<String>) { println(getCountDown()) } Τον εκανες compiler-run ή ετσι τον ξερασες εδω μεσα; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2018 από Predatorkill
Dinos_12345 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 52 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Τον εκανες compiler-run ή ετσι τον ξερασες εδω μεσα; Valid είναι αλλά πρέπει αν τεθεί σα θέμα στο συμβούλιο επειδή του το έδωσε στο πιάτο.
Roseblue Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/6/2018 στις 2:08 ΜΜ, Dark_Sage είπε ελα φιλε. Μην σε τρολλαρουν οι αλλοι που θελουν λεφτα. Να ο αλγοριθμος: countdown.kt Μια άλλη εκδοχή του αλγόριθμου fun main(args: Array<String>) { val year = 2018 println("Countdown from year $year") val zero = getCountDown(year) println("http://bfy.tw/IC3p") } fun getCountDown(year: Int):Int { println(year) return if (year > 0) getCountDown(year-1) else year } Επεξ/σία 18 Μαΐου 2018 από Roseblue
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα