nikosdimos32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 καλησπερα εχω ενα σταθερο υπολογιστη και το τελευταιο διαστημα μου κανει κολπα με τα γραφικα.ενω εχω την καρτα γραφικων επανω δεν μου την αναγνωριζει.εχω την GV-R787OC-2GD.μολις παω να παιξω καποιο παιχνιδι η να περασω τους drivers για να την διαβασει,μαυριζει η οθονη και κρασαρει ο υπολογιστης.μεχρι πριν λιγο καιρο δουλευε κανονικα.απλα το τελευταιο διαστημα ειχε καποια θεματα ο υπολογιστης με τα windows και δεν ξερω τι φταιει.το θεμα ειναι οτι την εχω συνδεμενη με την οθονη και δειχνει εικονα οταν το βαζω στην υποδοχη της onboard καρτας γραφικων δεν δειχνει τιποτα η οθονη.ξερει κανεις αν φταει η μητρικη η αν ειναι η καρτα γραφικων?
Ghost007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 αν και με μπερδεψες λιγο οπως τα λες τεσπα..θα ελεγα κανε σωστα καταρχας την διαδικασια των drivers και βλεπουμε...
nikosdimos32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 το θεμα ειναι οτι αν παω να κανω εγκατασταση τους drivers απο την καρτα γραφικων κανει το εξης.κανει επανεκκινηση και μετα δειχνει μαυρη οθονη.πρεπει να το κανω φορματ μετα για να δουλεψει παλι
Ghost007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) κατσε εχεις και ενσωματωμενη δλδ..και με αυτη βλεπεις ενω με την αλλη καθολου ? η βλεπεις μεχρι να βαλεις drivers ? τπτ windows 10 δεν εχεις να περασεις μπας και παιζει τπτ με τα 7αρια... η να δοκιμασεις να περασεις παλαιοτερα drivers .. επισης ολα αυτα δλδ στα κανει αφου εχεις κανει φορματ κλπ...μετα το φορματ περασες εσυ τα ντραιβερς η μπηκαν αυτοματα ? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από Ghost007
nikosdimos32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 μολις περναω τους drivers τις καρτα γραφικων μαυριζει η οθονη οταν φορτωνει τα windows και μενει εκει. εγω χρησιμοποιουσα την καρτα γραφικων.το τελευταιο διαστημα μου εκανε κολπα σαν υπολογιστης γενικα.δεν εμπαινε στα windows και κολλαγε πολυ.ειχα τα 10 και εβαλα τα 7 για καλυτερα.απο οτι καταλαβα πρεπει να φταιει η καρτα γραφικων και και να χαλασε.οταν ανοιγει ο υπολογιστης μου δειχνει σαν κουκιδες στην φωτο απο την μητρικη.
Ghost007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, nikosdimos32 είπε μολις περναω τους drivers τις καρτα γραφικων μαυριζει η οθονη οταν φορτωνει τα windows και μενει εκει. εγω χρησιμοποιουσα την καρτα γραφικων.το τελευταιο διαστημα μου εκανε κολπα σαν υπολογιστης γενικα.δεν εμπαινε στα windows και κολλαγε πολυ.ειχα τα 10 και εβαλα τα 7 για καλυτερα.απο οτι καταλαβα πρεπει να φταιει η καρτα γραφικων και και να χαλασε.οταν ανοιγει ο υπολογιστης μου δειχνει σαν κουκιδες στην φωτο απο την μητρικη. τι να σου πω ..οπως τα λες ειναι πιθανον να τα εχει παιξει η καρτα...αν εχεις κανα φιλο να την δοκιμασεις και αλλου ισως η να δοκιμασεις εσυ να βαλεις καποια αλλη να το σιγουρεψεις..και αν ειναι ετσι..καιρος για αναβαθμισουλα ...
nikosdimos32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 εχεις να προτεινεις καμια καλη και φτηνη καρτα γραφικων? ποια θα ηταν μια καλη καρτα γραφικων για τον υπολογιστη?για παιχνιδια τυπου skyrim-dragon age-λιγο απαιτητικα αλλα οχι σε μεγιστη αναλυση να ειναι ικανοποιητικα τελος παντων
Ghost007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 ε κοιτα αν και δε τους ξερω καλα αυτους τους παλιους τους amd τους επεξεργαστες φανταζομαι εχει μεινει αρκετα πισω και αυτος... τεσπα απο εκει και περα απο οτι ειδα η καρτα σου αποδιδει περιπου οσο μια 460 ...οποτε για να το πεις και αναβαθμιση θα ελεγα κοιτα να βρεις καμια 960 4gb τπτ τετοιο με κανα 120-130ε ...ειναι λιγο δυσκολες εποχες δυστυχως οι τιμες ειναι καπως αλλα με λιγο ψαξιμο κατι γινεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα