splanis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 καμια ιδεα; οθονη: https://www.skroutz.gr/s/7566377/AOC-G2460VQ6.html
LambisElef Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Το καλώδιο θα υποπτευόμουν, μάλλον θέλει HDMI. EDIT: Άκυροοο, το freesync υποστηρίζεται καλύτερα με DP, αλλού είναι το πρόβλημα μάλλον. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από LambisElef
chrisde Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Πρέπει να το ενεργοποιήσεις πρώτα από το μενού της οθόνης. Αν το έχεις κάνει δοκίμασε άλλο καλώδιο, αν πάλι δεν δουλέψει κάνε έναν κόπο να ξαναβάλεις τους drivers (με ddu) μπας και. Αλλιώς έχει πρόβλημα η οθόνη... Είναι καινούρια, έχει ξαναδουλέψει με freesync;
splanis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) με DP είναι συνδεδεμένη. Εχω την εντυπωση αν και δεν ειμαι σιγουρος , οτι παλαιοτερα αυτο ηταν στο ON Δεν υπαρχει επιλογη freesync στο menu της 5 ώρες πριν, chrisde είπε Πρέπει να το ενεργοποιήσεις πρώτα από το μενού της οθόνης. Αν το έχεις κάνει δοκίμασε άλλο καλώδιο, αν πάλι δεν δουλέψει κάνε έναν κόπο να ξαναβάλεις τους drivers (με ddu) μπας και. Αλλιώς έχει πρόβλημα η οθόνη... Είναι καινούρια, έχει ξαναδουλέψει με freesync; 5 ώρες πριν, chrisde είπε Πρέπει να το ενεργοποιήσεις πρώτα από το μενού της οθόνης. Αν το έχεις κάνει δοκίμασε άλλο καλώδιο, αν πάλι δεν δουλέψει κάνε έναν κόπο να ξαναβάλεις τους drivers (με ddu) μπας και. Αλλιώς έχει πρόβλημα η οθόνη... Είναι καινούρια, έχει ξαναδουλέψει με freesync; edit: δοκιμαζω να βαλω τα drivers του μονιτορ, κανω Disable driver signature enforcement, αλλα μου βγαζει ερρορ the third party inf does not contain digital signature edit2: δεν ξερω πως αλλα εφτιαξε απλα με το unistall των driver της οθονης , btw το εβαλα off ομως γιατι παρατηρησα ενα περιεργο stutter, δεν ξερω αν πρεπει να βαλω vsync framecap κλπ Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα