Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, geogr13 είπε

Παιδια ηρεμια.. Πηρα την RX 550 4GB.. Θα ημουνα βλακας αν επερνα την 2GB.. To pc μου εχει τα εξης.. MB: Asus H97-PRO GAMER.. CPU: i5 4460.. RAM: DDR3 HYPERX 2x4GB 1600.. SSD 2x240GB HYPERX FURY.. CORSAIR HYDRO H45.. Τα πραγματα τα ειχα παρει καινουρια πριν 4 περιπου χρονια..

καλα μην νομιζεις οτι εχει μεγαλη διαφορα

απλα αυτο που σου λεμε ολοι ειναι οτι ουσιαστικα πηγες πηρες μια φεραρι με δοσεις χωρις ροδες επειδη δεν ειχες αλλα λεφτα

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, radiohead είπε

Η οθονη που πηρες απευθυνεται σε gamers, μπορουσες με τα μισα λεφτα να παρεις οθονη και μαζι μια 1050ti-1060 3gb και να εισαι μαγκας με τα ιδια λεφτα. Το πηρες χαμπαρι οτι εκανες υποβαθμιση και οτι η 750ti ειναι καλυτερη; Την οθονη καλα εκανες και την πηρες την καρτα αυτη τι την ηθελες; Μη με πουλας τρελα πρωινιατικο.

... Σε λέω :rolleyes:

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Οχι ακριβώς πηρε φεραρι και δεν εχει λεφτα να τής βαλει βενζίνα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, geogr13 είπε

Παιδια ηρεμια.. Πηρα την RX 550 4GB..:wacko: Θα ημουνα βλακας αν επερνα την 2GB.. To pc μου εχει τα εξης.. MB: Asus H97-PRO GAMER.. CPU: i5 4460.. RAM: DDR3 HYPERX 2x4GB 1600.. SSD: 2x240GB HYPERX FURY.. CORSAIR HYDRO H45.. Τα πραγματα τα ειχα παρει καινουρια πριν 4 περιπου χρονια και γενικα σπανιος αγοραζω μεταχειρισμενα πραγματα.. Προτιμω τα καινουρια..

Τώρα ηρεμήσαμε... Η 550 4gb παίζει να είναι λίγο χειρότερη από την 2gb γιατί βάζουν πιο αργές μνήμες. Σε κάθε περίπτωση τι 4 τι 2 στην 550 δεν έχει διαφορά.

Μιλάμε για κάρτα οριακά χειρότερη από αυτήν που είχες (750ti). Κρίμα τα λεφτά εντελώς. Εκτός κι αν την πήρες με δόσεις, που δεν πειράζει, γιατί τα λεφτά των δόσεων είναι αλλουνού.

Ο i5 4460 με 1600άρες πιθανόν να σπρώχνει 100+ fps με σκαμπανεβάσματα στα λεγόμενα e-sports games για 144 ακατέβατα ούτε λόγος είτε για e-sports είτε για οτιδήποτε πιο απαιτητικό.

Έκανες μια πραγματικά πολύ πολύ λάθος αγορά και πέταξες περίπου 250++ ευρώ. Με μια 24άρα lg στα 170 και την 750ti που είχες θα απολάμβανες ακριβώς τα ίδια.

Αν σκόπευες εξαρχής να σπρώξεις τόσα χρήματα θα μπορούσες να πάρεις την 24άρα lg στα 170 + μια 1050ti ή 560 4gb αν τόσο πολύ θες το freesynk και

να σου περισέψει και ένα κατοστάρικο (κασέρι όχι δόσεις).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Τώρα ηρεμήσαμε... Η 550 4gb παίζει να είναι λίγο χειρότερη από την 2gb γιατί βάζουν πιο αργές μνήμες. Σε κάθε περίπτωση τι 4 τι 2 στην 550 δεν έχει διαφορά.

Μιλάμε για κάρτα οριακά χειρότερη από αυτήν που είχες (750ti). Κρίμα τα λεφτά εντελώς. Εκτός κι αν την πήρες με δόσεις, που δεν πειράζει, γιατί τα λεφτά των δόσεων είναι αλλουνού.

Ο i5 4460 με 1600άρες πιθανόν να σπρώχνει 100+ fps με σκαμπανεβάσματα στα λεγόμενα e-sports games για 144 ακατέβατα ούτε λόγος είτε για e-sports είτε για οτιδήποτε πιο απαιτητικό.

Έκανες μια πραγματικά πολύ πολύ λάθος αγορά και πέταξες περίπου 250++ ευρώ. Με μια 24άρα lg στα 170 και την 750ti που είχες θα απολάμβανες ακριβώς τα ίδια.

Αν σκόπευες εξαρχής να σπρώξεις τόσα χρήματα θα μπορούσες να πάρεις την 24άρα lg στα 170 + μια 1050ti ή 560 4gb αν τόσο πολύ θες το freesynk και

να σου περισέψει και ένα κατοστάρικο (κασέρι όχι δόσεις).

Παιδια δεν παιζω και τα πιο βαρια παιχνιδια του κοσμου.. Παιζω: Pro, Fifa, Manager, WOT, WOWarships, Fortnite, CallofDuty.. 160 σε προσφορα πηρα την 550.. Ειχα ηδη πουλησει την 750 Ti Oc 120 και εσπρωξα ενα 40αρι..

Επεξ/σία από geogr13
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geogr13 είπε

Παιδια δεν παιζω και τα πιο βαρια παιχνιδια του κοσμου.. Παιζω: Pro, Fifa, Manager, WOT, WOWarships, Fortnite, CallofDuty.. 

Ακόμα χειρότερα. Πέταξες 250++ ευρώ από το παράθυρο.

Με μια lg 24άρα 1080p στα 170 και την gpu που είχες θα απολάμβανες ακριβώς τα ίδια με τώρα που έχει ξοδέψει κοντά ένα 500άρικο για μια τρύπα στο νερό.

Πάλι καλά που δεν ήθελες να δώσεις και πολλά λεφτά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DiaperCh@nger είπε

Ακόμα χειρότερα. Πέταξες 250++ ευρώ από το παράθυρο.

Με μια lg 24άρα 1080p στα 170 και την gpu που είχες θα απολάμβανες ακριβώς τα ίδια με τώρα που έχει ξοδέψει κοντά ένα 500άρικο για μια τρύπα στο νερό.

Πάλι καλά που δεν ήθελες να δώσεις και πολλά λεφτά.

Την οθονη την πηρα 380 + 160 η καρτα.. Πουλησα την παλια οθονη 100 + 120 την καρτα.. Μετα το καλοκαιρι που μου τελειωνουν ολες οι δοσεις (εκτος της οθονης εχω δωσεις για κουζινα, ψυγειο και iphone) εχω στο προγραμμα να παρω 570 ή 580 με 8GB..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, geogr13 είπε

Την οθονη την πηρα 380 + 160 η καρτα.. Πουλησα την παλια οθονη 100 + 120 την καρτα.. Μετα το καλοκαιρι που μου τελειωνουν ολες οι δοσεις (εκτος της οθονης εχω δωσεις για κουζινα, ψυγειο και iphone) εχω στο προγραμμα να παρω 570 ή 580 με 8GB..

Στο ξαναγράφω επειδή δεν το έχεις πιάσει. Με (170-100) 70 ευρώ συνολικό κόστος θα έπαιρνες μια καινούρια flickerfree 1080p lg και τέλος.

Θα ήσουν στα ίδια ακριβώς όπως είσαι τώρα 380+160-100-120 = 320 κόστος

320 - 70 πέταξες από το παράθυρο 250 ευρώ.

144hz (ακατέβατα) ή έστω 120+ δεν θα δεις ποτέ, ότι κάρτα και να αγοράσεις.

Γιατί?

Γιατί ότι κάρτα και να πάρεις, sli 1080ti kingpin να αγοράσεις, δεν μπορεί το combo cpu/ram να σπρώξει τόσα fps.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

160 και σε προσφοραααααααααά; Να γελάνε και οι πέτρες. Άλλη φορά ρώτα αδερφέ σε πιάσανε τον γλουτό.

Μιλάμε για διπλή τιμή χωρίς χάχανα.

Δημοσ.

και τον μηρό.

και τον λαγονοψοϊτη...

Πάλι καλά που ήταν σε προσφορά γιατί βλέπω 560 4gb από 167 και 1050ti 4gb από 175.

Βέβαια δεν είναι σε προσφορά...  :D

• Like 1
Δημοσ.
On 5/5/2018 at 03:11, geogr13 said:

1ον Μ'αρεσε εμφανιασα ειδικα που ειναι curved.. 2ον Απ τις οθονες που μου εδειξε ο υπαλληλος ηταν απ τις 2-3 που δεν ειχαν τηλεοραση.. 3ον ηταν η μοναδικη που ειχε το vesa που ηθελα γιατι το γραφειο μου ειναι διαμορφωμενο ετσι ωστε η οθονη πρεπει να μπει σε συγκεκριμενο σημειο στο τοιχο.. Την πηρα δηλαδη γιατι πληρουσε τις προδιαγραφες του χωρου εργασιας μου.. Αργοτερα και με ψαξιμο στο google εμαθα οτι εχω μια απ τις 5 καλυτερες οθονες της αγορας..

Φίλε λίγο άσχετο αλλά επειδή πρέπει να βάλω πιο μικρό γραφείο στο δωμάτιο για να μπει διπλό κρεβάτι και η οθόνη θα μπει στον τοίχο μπορείς να ανεβάσεις μια φοτο να παρω μια ιδέα; ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/5/2018 στις 11:04 ΠΜ, Aias είπε

Φίλε λίγο άσχετο αλλά επειδή πρέπει να βάλω πιο μικρό γραφείο στο δωμάτιο για να μπει διπλό κρεβάτι και η οθόνη θα μπει στον τοίχο μπορείς να ανεβάσεις μια φοτο να παρω μια ιδέα; ευχαριστώ 

Φιλε καλησπερα.. Πρωτον θα δεις αν η οθονη σου εχει Vesa δηλαδη τρυπες για να βιδωθει στην πλατη της οθονης σου βαση τοιχου.. Δευτερον θα κοιταξεις να παρεις βαση τοιχου που να ειναι του Vesa της οθονης σου.. Εμενα με βολεψε η Turbo X DBM-100 αλλα δυστυχως τωρα εχει εξαντληθει.. Κατι αντιστοιχο ειναι αυτη https://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv-accessories/baseis-tv/Turbo-X-Wallmount-T-100-13-27-KMA21-110.htm

Παρε και τις φωτογραφιες https://imgur.com/a/Ov6hkUZ

Επεξ/σία από geogr13
  • Like 1
Δημοσ.

Αχ ρε αδερφε! Πρωτου κανεις οποιαδηποτε κινηση, ανοιξε ενα Post εδω να σε βοηθησουμε. Δεν πειραζει! Τουλαχιστον εμαθες το λαθος σου, μην το ξανακανεις. Με τα λεφτα που εδωσες, επαιρνες gtx 1050. 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε

Αχ ρε αδερφε! Πρωτου κανεις οποιαδηποτε κινηση, ανοιξε ενα Post εδω να σε βοηθησουμε. Δεν πειραζει! Τουλαχιστον εμαθες το λαθος σου, μην το ξανακανεις. Με τα λεφτα που εδωσες, επαιρνες gtx 1050. 

Τελικα ηταν λαθος και το μετανιωσα.. Ναι αλλη φορα πριν κανω κατι θα ανοιγω ποστ.. Επερνα χαμηλωτερων δυνατοτητων οθονη (που δεν θα με πειραζε κιολας) και 1060 τουλαχιστον με τα λεφτα που εδωσα.. Τεσπα.. Παμε παρακατω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...