XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Τα windows μετά το update μου έχει περάσει Αγγλικά UK (και το keyboard layout προφανώς) και δεν μπορώ να το διαγράψω. Η επιλογή remove για τις 2 αγγλικές γλώσσες (uk & us) είναι απενεργοποιημένη. Δυστυχώς μαζί με το update αφαίρεσαν το παλιό καλό menu που υπήρχε στο control panel. Έχω δει/δοκιμάσει κάτι guides που είδα για το powershell αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Είμαι ένα βήμα πριν το reset/restore ή το format. Είχε κανείς άλλος το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα μετά από update? Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από XPHSTOS_ [SOLVED]
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Λοιπόν, βρήκα την λύση και ήταν μέσω της κονσόλας του powershell. Η λύση έχει ως εξής: - Για να δούμε ποιες γλώσσες έχουμε εγκατεστημένες χρησιμοποιούμε την παρακάτω εντολή. Get-WinUserLanguageList - Επιλέγουμε την γλώσσα που θέλουμε να κρατήσουμε (αργότερα μπορούμε να προσθέσουμε όσες θέλουμε) $1 = New-WinUserLanguageList en-US Set-WinUserLanguageList $1 - Κάνουμε ένα check ότι έχουμε πλέον μόνο αυτή που επιλέξαμε (en-US στο παράδειγμα) Get-WinUserLanguageList - Μετά από ένα restart μπορούμε να προσθέσουμε όσες γλώσσες θέλουμε. Πηγή: https://superuser.com/questions/1318708/windows-10-april-2018-update-added-an-extra-language-and-i-cannot-remove-it/1318889#1318889 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα