SoraKH Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, επειδή το Moto G (1st Gen) μας άφησε χρόνους επιτέλους, καιρός για νέο κινητό. Χρήση αναφέρω παρακάτω, αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι να μην κολλάει καθόλου!!!! Επίσης καλό θα ήταν να έχει καλή οθόνη/ανάλυση. Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε https://www.skroutz.gr/s/11002102/ZTE-Blade-A610-Plus-32GB.html και https://www.skroutz.gr/s/13506728/Xiaomi-Mi-A1-32GB.html#specs . Το δεύτερο με χαλάει στο ότι έχει μικρή μπαταρία. Ας μου πείτε όμως την γνώμη σας και οι πιο γνώστες. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 165 ευρω (και λίιιγο παραπάνω αν πραγματικά αξίζει) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): internet κυρίως, multitasking σε καρτέλες, καλό gps και e-reading pfd online κλπ. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μεγάλο ιδανικά 5'5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιάφορο αλλά αν είχε δακτυλικο αποτυπωμα, καλώς 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να μην είναι χάλια. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; απο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από SoraKH
Leokatana Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 εχω το xiaomi και μπορω να πω οτι την ημερα τη βγαζει ανετα, επισης φορτιζει αρκετα γρηγορα. Σε γενικες γραμμές ειμαι πολυ ευχαριστημενος, στα αρνητικα ειναι η καμερα και οτι σπανια τρωει καποια κολλήματα. 1
SeNNinhA Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και οπως καταλαβαινω το κινητο το κρατας αρκετα και δεν το αλλαζεις καθε τοσο το Xiaomi Α1 με το καθαρο Android και τις συνεχεις αναβαθμισεις θα σε παει πιο μακρια. Ο snapdragon επιπλεον ειναι σαφεστατα προτιμοτερος απο τον mediatek. Ιδιο με το A1 με μεγαλυτερη μπαταρια και οθονη (ιδιο μεγεθος) αλλα χωρις καθαρο android και χωρις usb-c ειναι και το Xiaomi redmi 5 plus. Το να μην σου κολλησει ποτε κανενα δεν ειναι αναμενομενο. Μιλαμε για android και μαλιστα σε μεσαιας κατηγοριας συσκευες. Παρολα αυτα μιλαμε για καλες συσκευες και θα σε πανε ολες μακρια. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από SeNNinhA 1
georgerapp Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Περίμενε να πέσουν και άλλες επιλογές από παιδιά αλλά ανάμεσα σε αυτά τα 2 η ζυγαριά έχει καρφωθεί πατομα υπέρ xiaomi. 1
saruman123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, SoraKH είπε Καλησπέρα, επειδή το Moto G (1st Gen) μας άφησε χρόνους επιτέλους, καιρός για νέο κινητό. Χρήση αναφέρω παρακάτω, αυτό που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι να μην κολλάει καθόλου!!!! Επίσης καλό θα ήταν να έχει καλή οθόνη/ανάλυση. Προσωπικά είμαι ανάμεσα σε https://www.skroutz.gr/s/11002102/ZTE-Blade-A610-Plus-32GB.html και https://www.skroutz.gr/s/13506728/Xiaomi-Mi-A1-32GB.html#specs . Το δεύτερο με χαλάει στο ότι έχει μικρή μπαταρία. Ας μου πείτε όμως την γνώμη σας και οι πιο γνώστες. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: μέχρι 165 ευρω (και λίιιγο παραπάνω αν πραγματικά αξίζει) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): internet κυρίως, multitasking σε καρτέλες και e-reading pfd online κλπ. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: μεγάλο ιδανικά 5'5 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αδιάφορο αλλά αν είχε δακτυλικο αποτυπωμα, καλώς 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να μην είναι χάλια. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; απο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html δες και αυτό. 1
SoraKH Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας. Πλέον τείνω προς αυτό https://www.skroutz.gr/s/13528910/Xiaomi-Redmi-5-Plus-4GB-64GB.html. Το μόνο αρνητικό είναι η εγγύηση η οποία ξέρω πως είναι στην καλύτερη περίπτωση είναι ένα έτος με σέρβις του καταστήματος εκτός αν νομίζετε πως αξίζει να δώσω +50 για να το πάρω από επίσημο αντιπρόσωπο.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Αυτο το σκέφτεσαι μόνος σου και καταληγεις. Εγω +25-30% της αξίας για εγγυηση στον 2ο χρονο δεν θα έδινα παντως. 1
saruman123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, SoraKH είπε Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις σας. Πλέον τείνω προς αυτό https://www.skroutz.gr/s/13528910/Xiaomi-Redmi-5-Plus-4GB-64GB.html. Το μόνο αρνητικό είναι η εγγύηση η οποία ξέρω πως είναι στην καλύτερη περίπτωση είναι ένα έτος με σέρβις του καταστήματος εκτός αν νομίζετε πως αξίζει να δώσω +50 για να το πάρω από επίσημο αντιπρόσωπο. Εκτός από την εγγύηση που λες έχει και μάπα κάμερα. Αυτό που σου προτείνω έχει πολύ καλύτερη κάμερα με Αισθητήρα Sony IMX258 , stock android ,εγγύηση αντιπροσωπείας και Gorilla Glass 3. Επίσης έχει τον ίδιο επεξεργαστή(snap 625) και έχει πάρει και Oreo. 3
SeNNinhA Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Εκτός από την εγγύηση που λες έχει και μάπα κάμερα. Αυτό που σου προτείνω έχει πολύ καλύτερη κάμερα με Αισθητήρα Sony IMX258 , stock android ,εγγύηση αντιπροσωπείας και Gorilla Glass 3. Επίσης έχει τον ίδιο επεξεργαστή(snap 625) και έχει πάρει και Oreo. Ειναι καλο σε καλη τιμη αλλα ασχημο (υποκειμενικη αποψη). Η καμερά του ειναι θεωρητικα καλυτερη (ως Sony μονο και οχι ως pixel size) αλλα στην πραξη δεν εχει μεγαλη διαφορα ομως (ειδικα εαν αλλαξεις στο Xiaomi) την εφαρμογη της καμερας. Ειναι μια καλη επιλογη. 1
SoraKH Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Εκτός από την εγγύηση που λες έχει και μάπα κάμερα. Αυτό που σου προτείνω έχει πολύ καλύτερη κάμερα με Αισθητήρα Sony IMX258 , stock android ,εγγύηση αντιπροσωπείας και Gorilla Glass 3. Επίσης έχει τον ίδιο επεξεργαστή(snap 625) και έχει πάρει και Oreo. Είναι καλό το Lenovo αλλά κολλάω στην μάρκα (δεν έχω σε καλή εκτίμηση την Lenovo, εδώ το Moto G της Motorola και μου ήταν ψιλοπροβληματικό και απο εμπειρια λαπτοπ της lenovo αστο) και στο ότι η μπαταρία είναι σαφώς μικρότερη. Επίσης το Xiaomi έχει και μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση. Η κάμερα αφού είναι καλύτερη από του παλιού κινητού μου δεν με απασχολεί καθόλου. Η εγγύηση όμως όπως λες δίνει πολλούς πόντους υπερ του lenovo οπότε δεν ξέρω. :/ EDIT: Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι θέλω το κινητό να έχει καλό GPS. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από SoraKH
saruman123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SoraKH είπε Είναι καλό το Lenovo αλλά κολλάω στην μάρκα (δεν έχω σε καλή εκτίμηση την Lenovo, εδώ το Moto G της Motorola και μου ήταν ψιλοπροβληματικό και απο εμπειρια λαπτοπ της lenovo αστο) και στο ότι η μπαταρία είναι σαφώς μικρότερη. Επίσης το Xiaomi έχει και μεγαλύτερη οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση. Η κάμερα αφού είναι καλύτερη από του παλιού κινητού μου δεν με απασχολεί καθόλου. Η εγγύηση όμως όπως λες δίνει πολλούς πόντους υπερ του lenovo οπότε δεν ξέρω. :/ EDIT: Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι θέλω το κινητό να έχει καλό GPS. Και το S7 έχει την ιδια μπαταρία αλλά είναι το καλύτερο σε θέμα αυτονομίας. Μην ξεχνάς το moto έχει και τον 625 που κάνει καλή διαχείριση στην μπαταρία σύν το stock android,οπότε σίγουρα την μέρα θα την βγάζεις άνετα. 5 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ειναι καλο σε καλη τιμη αλλα ασχημο (υποκειμενικη αποψη). Η καμερά του ειναι θεωρητικα καλυτερη (ως Sony μονο και οχι ως pixel size) αλλα στην πραξη δεν εχει μεγαλη διαφορα ομως (ειδικα εαν αλλαξεις στο Xiaomi) την εφαρμογη της καμερας. Ειναι μια καλη επιλογη. Πέραν του ότι είναι άσχημο(υποκειμενικη αποψη) το θεωρώ καλύτερο από το redmi 5 plus. Μην ξεχνάμε ότι θέλει και εγγύηση σύν το stock android Επεξ/σία 5 Μαΐου 2018 από saruman123 1 1
SoraKH Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Το Motorola διάβασα πως δεν έχει καλό gps και δεν έχει ούτε πυξίδα. Οπότε δεν ξέρω τι να επιλέξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα