Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχει αρχίσει το τελευταίο μήνα και μου κάνει τέτοια κόλπα όπως να κολάι η εικόνα και να μην μπορώ να κάνω τίποτα πάρα μονό restart η και να σβήνει μονός του άλλα μου το έκανε μονό όταν έπαιζα λολ τώρα την τελευταία βδομάδα μέχρι και σε βεντάγια youtube το κάνει

με τα λίγα που ξέρω μάλλον είναι λόγο θερμοκρασίας στο cpu διότι πριν 2 μίνες άλλαξα τροφοδοτικό λόγο το ότι μ έκανε τέτοια κόλπα corsair rm 650x το υπόλοιπο μηχάνημα είναι gigabyte a970 ud3p

crucial 4gb(4x2)

ssd samsung evo 850

amd fx 8320

radeon 4350 1gb 

το έκανα και stress test και βαράει 78c άλλα δεν σβήνει ποτέ όσο και να το αφήσω τώρα πιστεύω ότι φταίει το cooler γιατί άλλαξα την stock επειδή έκανε σαν τρακτέρ και έβαλα αυτό εδώ που είχε ξεμείνει από παλιό pc http://www.guru3d.com/news-story/xigmatek-apache-iii-cpu-cooler.html 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Η ψύκτρα δεν κάνει, και ο επεξεργαστής σβήνει στους 80, οπότε αυτό είναι το πρόβλημά σου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα,

Η ψύκτρα δεν κάνει, και ο επεξεργαστής σβήνει στους 80, οπότε αυτό είναι το πρόβλημά σου. 

σκευτομουν να παρω το hyper evo 212 εκτος αν εχεις καμια αλλη προταση σε αυτα τα λεφτα 30-40 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...