Προς το περιεχόμενο

Αγορά αυτοκινήτου εφορία ερώτηση

Postmort3m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα,

Πέρσι το καλοκαίρι αγόρασα αυτοκίνητο με 5,000 ευρώ. (το αγόρασαν οι γονείς μου και εγώ τους ξεχρεώνω σιγά σιγά). Το θέμα μου είναι ότι η απόδειξη λεει 2300 ευρώ και όχι το πραγματικό ποσό. Εγώ στην εφορία δηλώνω ότι λεει η απόδειξη ή το πραγματικό? Αν δηλώσω αυτό που λεει η απόδειξη θα έχω πρόβλημα αν το πουλήσω μετά παραπάνω με την εφορία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Postmort3m είπε

Καλησπέρα,

Πέρσι το καλοκαίρι αγόρασα αυτοκίνητο με 5,000 ευρώ. (το αγόρασαν οι γονείς μου και εγώ τους ξεχρεώνω σιγά σιγά). Το θέμα μου είναι ότι η απόδειξη λεει 2300 ευρώ και όχι το πραγματικό ποσό. Εγώ στην εφορία δηλώνω ότι λεει η απόδειξη ή το πραγματικό? Αν δηλώσω αυτό που λεει η απόδειξη θα έχω πρόβλημα αν το πουλήσω μετά παραπάνω με την εφορία?

Ναι αυτο δηλωνεις οτι λεει η αποδειξη και δεν θα εχεις κανενα προβλημα μετα .Ειχα αγορασει καινουργιο αμαξι στο ονομα μου για την κορη μου καινουργιο 24.000 ευρω και της το "πουλησα" 3000 ευρωχωρις προβλημα . Το ιδιο ισχυει και για το αντιστροφο.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

19 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι αυτο δηλωνεις οτι λεει η αποδειξη και δεν θα εχεις κανενα προβλημα μετα .Ειχα αγορασει καινουργιο αμαξι στο ονομα μου για την κορη μου καινουργιο 24.000 ευρω και της το "πουλησα" 3000 ευρωχωρις προβλημα . Το ιδιο ισχυει και για το αντιστροφο.

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

• Like 1

G

5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ειχα αγορασει καινουργιο αμαξι στο ονομα μου για την κορη μου καινουργιο 24.000 ευρω και της το "πουλησα" 3000 ευρωχωρις προβλημα . Το ιδιο ισχυει και για το αντιστροφο.

Γιαννη σαλουτ μουά λε πλατάν  με υιοθετείς ;  :)

5 λεπτά πριν, nik0laus είπε

G

Γιαννη σαλουτ μουά λε πλατάν  με υιοθετείς ;  :)

Πλάκα κάνει.Το αγόρασε 2.400€ και της το πούλησε 3.000€.

1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Πλάκα κάνει.Το αγόρασε 2.400€ και της το πούλησε 3.000€.

Οχι το αμαξι αγοραστηκε στο ονομα μου καινουργιο 24.000 ευρω Peygeot 206cc L/G του 2006 και το 2008  το μεταβιβασα στην κορη μου που ουσιαστηκα δικο της ηταν εναντι 3.000 που μπορουσε να δικαιολογησει.

Το 2008 πουληθηκε γιατι 

9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οχι το αμαξι αγοραστηκε στο ονομα μου καινουργιο 24.000 ευρω Peygeot 206cc L/G του 2006 και το 2008  το μεταβιβασα στην κορη μου που ουσιαστηκα δικο της ηταν εναντι 3.000 που μπορουσε να δικαιολογησει.

Το 2008 πουληθηκε γιατι 

Αστειεύομαι.Ποιός ο λόγος να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για αυτοκίνητο που θα πάει σε άλλα χέρια;Δηλαδή αν της έπαιρνες με 12.000€ καινούριο η μεταχειρισμένο με 5-6.000€ θα της κακόπεφτε;Αργότερα που θα εργαζόταν ας έπαιρνε με όσα χρήματα ήθελε.

Πώς θα εκτιμήσει το παιδί το πως βγαίνουν τα χρήματα;

Το αμάξι μου το πήρα 12.200€ το 2007 αλλά με δικά μου χρήματα μετά από κάποια χρόνια δουλειάς και έξοδα συντήρησης έως και τώρα μετά από 11 χρόνια.

Αν είσαι ευκατάστατος ok...

Μόλις τώρα, AntiCambeR είπε

Αστειεύομαι.Ποιός ο λόγος να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για αυτοκίνητο που θα πάει σε άλλα χέρια;Δηλαδή αν της έπαιρνες με 12.000€ καινούριο η μεταχειρισμένο με 5-6.000€ θα της κακόπεφτε;Αργότερα που θα εργαζόταν ας έπαιρνε με όσα χρήματα ήθελε.

Το αμάξι μου το πήρα 12.200€ το 2007 αλλά με δικά μου χρήματα μετά από κάποια χρόνια δουλειάς και έξοδα συντήρησης έως και τώρα μετά από 11 χρόνια.

Με δανειο στο ονομα μου που πληρωνε η ιδια και καποια λεφτα δικα της που ειχε αλλα δεν εφταναν. Δεν ειχα σκοπο να αλλαξει ουσιαστικα χερια το αυτοκινητο .Μονο στα χαρτια αλλαξε με τον τροπο που ειπα.

Εγω λογω σπουδων , στρατου (22 μηνες τοτε) κλπ το πρωτο μου αυτοκινητο το πηρα στα 29 μου !!!Διπλωμα ειχα απο τα 19...

Στις 5/5/2018 στις 12:12 ΠΜ, AntiCambeR είπε

Εεεεεε μααα. Ένα fiat panda του 5 θα της κακόπεφτε ; ;;;;

Σοβαρά είναι κρίμα που υπάρχουν τέτοιες λογικές ακόμη στον κόσμο. Το σύγχρονο αμάξια βάση των σύγχρονων μέσων καθιστάτε πιο ασφαλές. Με τόσα που βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους, μπράβο που έβαλε την ασφάλεια πάνω απ την τσέπη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...