thewhydah Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Καλησπερα μαγκες Θα ηθελα οποιος μπορει μια βοηθεια σε θεμα air flow! Εχω το phanteks evolv matx και ειχα 2 140 fans να βαζουν αερα απο μπροστα και ενα 120 να βγαζει απο πισω(+το φαν της στοκ ψυκτρας της amd ryzen)!Προσφατα αγορασα την την nzxt kraken x52 και την εβαλα στο κουτι απο την πανω μερια και να βγαζει αερα προς τα εξω.Ταυτοχρονα εβγαλα ομως ενα 140αρι φαν απο μπροστα και το 120αρι απο πισω το εβαλα μπροστα να βαζει αερα στο κουτι !Δηλαδη αυτη την στιγμη εχω ενα 120αρι και ενα 140αρι να βαζουν αερα απο μπροστα και 2 120αρια να βγαζουν αερα απο πανω και οι θερμοκρασιες μου σε idle δεν εχουν πεσει ποτε κατω απο 28-29! Αν καποιος εχει καποια προταση θα με βοηθουσε πολυ,ευχαριστω!
Ghost007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 κοιτα δε ξερω τι επιδοσεις εχει εννοειτε αυτη η υδροψυξη αλλα τεσπα.. αναλογως τι επεξεργαστη εχεις ... αν εχεις κανει οβερκλοκ κλπ...αν οχι μηπως τα auto εχουν ψηλα τα βολτ και εχει παραπανω... δλδ θελω να πω δεν ειναι απαραιτητα θεμα airflow... απο εκει και περα ιδανικα...δε ξερω γιατι εβγαλες το 14αρι απο μπροστα αλλα το σωστο θα ηταν 2 μπροστα να βαζουν και ολα τα αλλα πισω και πανω να βγαζουν..
madnifestah Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 20 ώρες πριν, thewhydah είπε οι θερμοκρασιες μου σε idle δεν εχουν πεσει ποτε κατω απο 28-29! διαφορά στην θερμοκρασία δεν θα δεις τόσο όταν είναι idle, αλλά σε full load.. υδρόψυξη έβαλες όχι κατάψυξη... μια χαρά είναι οι 28 βαθμοί... ποιος είναι ο επεξεργαστής σου? πόσους βαθμούς είχες πριν? σε full load τι θερμοκρασίες έχεις? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα