Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• Ποσό που διαθέτουμε : Πανω κατω 600
  • Χρήση υπολογιστή :Ελαφρυ gaming, ταινιες  και περιηγηση στο διαδικτυο
  • Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:matlab,office
  • Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.  Εχω την TV LG 29MT45D 
  • Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχι
  • Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΑΘΗΝΑ  ΑΙΓΑΛΕΩ
  • Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Δεν εχω θεμα να ειναι ξεχωριστα.
  • Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα ηθελα να το συναρμολογησω.
  • Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι

Καλησπερα εχω ηδη υπολογιστη αλλα για εστω ελαφρα παιχνιδια οπως το λολ και φορτνιτε και παιζω στα low  οπου αρχιζει ο επεξεργαστης να μην αντεχει με αποτελεσμα να εχω στην διαρκεια του παιχνιδιου frame drops και να κολλαει. Κατεβασα το msi afterburn και ειδα οτι η ισχυς του επεξεργαστη μειωνεται και γι αυτο οφειλεται  το frame drop. Παρακατω βλεπεται το συστημα που  εχω τωρα.

• CPU :AMD PHENOM X4 945
  • GPU: Ati radeon  HD 4600
  • MOBO :GA-MA770-UD3
  • RAM : 4 Gb ddr2
  • PSU: 550 watt hantol
  •  Hdd: 500 gb sata3  7200 rpm

Πιστευω οτι το μονο που αξιζει να κρατησω ειναι ο σκληρος . Γι αυτες τις απαιτησεις που θελω θα με βολευε και ο 2200g για τωρα ωστε να μου βγει ποιο οικονιμικα και θα μπορουσα να το αναβαθμισω αργοτερα για αλλον cpu και καρτα αν θελω να παιξω ενα πιο δυνατο παιχνιδι. Ολες οι γνωμες ειναι δεκτες και σας ευχαριστω εκ των προτέρων.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι ειναι ο επεξεργαστης και οχι η καρτα? Τι εννοεις η ισχυς του μειωνεται?

Για fortnite δεν ξερω αλλα πριν κανα χρονο που ειχα τον 965 lol το ετρεχε νερο, μιλαμε για 150 με 200 fps, ολα ultra. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοίτα καθώς έπαιζα  fortnite κ εβλεπα ότι από 80 τις εκατό που ήταν ο επεξεργαστής όταν κολαγε έπεφτα στα 10 τις εκατό οποτε υπέθεσα ότι αυτό φταιει. Για το λολ ενταξει παιζει

Επεξ/σία από pngts1996
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Κοίτα καθώς έπαιζα κ.εβλεπα ότι από 80 τις εκατό που ήταν ο επεξεργαστής όταν κολαγε έπεφτα στα 10 τις εκατό. Όποτε υπέθεσα ότι αυτό φταιει

Θερμοκρασιες δες μήπως κάνει για κάποιο λόγο throttle στα 800mhz.

Επίσης το ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.  Ισως αυτό να τα κάνει όλα.....

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Θερμοκρασιες δες μήπως κάνει για κάποιο λόγο throttle στα 800mhz.

Θερμοκρασιες στη καρτα και στον επεξεργαστη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, pngts1996 είπε

Θερμοκρασιες στη καρτα και στον επεξεργαστη?

Ναι και δες το τροφοδοτικό που σου είπα.

Οτι και να κάνεις άλλαξε τροφοδοτικό με ποιοτικό 500-600άρη.

Επίσης αν κρατήσεις στο σύστημα βάλε άλλα 4GB RAM  και ρίξε και έναν SSD .

Τροφοδοτικό και SSD θα τα έχεις και για τυχόν νέο σύστημα !!

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Ναι και δες το τροφοδοτικό που σου είπα.

Οτι και να κάνεις άλλαξε τροφοδοτικό με ποιοτικό 500άρη.

Επίσης αν κρατήσεις στο σύστημα βάλε άλλα 4GB RAM  και ρίξε και έναν SSD .

Το εχω κοντα 10 χρονια αξιζει να επενδυσω τωρα πανω του ομως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Το εχω κοντα 10 χρονια αξιζει να επενδυσω τωρα πανω του ομως?

Ναι αξίζει γιατί

1) Το τροφοδοτικό θα το χρησιμοποιήσεις και σε τυχόν νέο σύστημα.

2) Τον ΣΣΔ θα τον χρησιμοποιήσεις σε τυχόν νέο σύστημα.

3) DDR2 μνήμες μεταχειρισμένες μπορείς να βρεις πολύ φτηνά.

Επίσης ο 965 μπορεί να σηκώσει και πολύ μεγαλύτερες κάρτες του στιλ HD6970 , RX 280 , HD7950 K.L.P.

Λογικά από θερμοκρασίες σου το κάνει. Καθάρισε την ψύκτρα του επεξεργαστή, άλλαξε παστούλα, καθάρισε και την ψύκτρα της κάρτας γραφικών.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
Μόλις τώρα, adtakhs είπε

Ναι αξίζει γιατί

1) Το τροφοδοτικό θα το χρησιμοποιήσεις και σε τυχόν νέο σύστημα.

2) Τον ΣΣΔ θα τον χρησιμοποιήσεις σε τυχόν νέο σύστημα.

3) DDR2 μνήμες μεταχειρισμένες μπορείς να βρεις πολύ φτηνά.

Επίσης ο 965 μπορεί να σηκώσει και πολύ μεγαλύτερες κάρτες του στιλ HD6970 , RX 280 , HD7950 K.L.P.

Οποτε για τωρα μου προτεινεις αλλαγη τροφοδοτικου και προσθηκη ssd, και ραμ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pngts1996 είπε

Οποτε για τωρα μου προτεινεις αλλαγη τροφοδοτικου και προσθηκη ssd, και ραμ

Πρώτα θα κοιτάξεις θερμοκρασίες και καθάρισμα των ψυκτρών με νέα πάστα.

Μετά οποσδήποτε αλλαγή τροφοδοτικού.

Και στο τέλος SSD και RAM.

Αν σκέφτεσαι μελλοντικά να βάλεις μεγάλη κάρτα γραφικών παλαιάς γενιάς προτίμησε κάποιο 600watt τροφοδοτικό 80 PLUS επώνυμου κατασκευαστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικα τις θερμοκρασεις να τις κοιταξω καθως παιζω  η ενω ειναι σε ηρεμα? 600 watt μηπως ειναι ερκετα και με 500 δεν κανει τι δουλεια του? Η καρτα και ο επεξεργαστης τωρα ειναι περιπου στους 75 βαθμους κελσιου

Επεξ/σία από pngts1996
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Αρχικα τις θερμοκρασεις να τις κοιταξω καθως παιζω  η ενω ειναι σε ηρεμα? 600 watt μηπως ειναι ερκετα και με 500 δεν κανει τι δουλεια του? Η καρτα και ο επεξεργαστης τωρα ειναι περιπου στους 75 βαθμους κελσιου

Όταν παίζεις θα το δεις.

Ο PHENOM στο παιχνίδι δεν πρέπει να ξεπερνά τους 55-62 βαθμούς. Βασικά στα ποιο βαριά προγράμματα τύπου Linx δεν πρέπει να ανεβαίνει πάνω από τους 62. Σε gaming θα έλεγα πως πρέπει να είσαι ποιο κάτω.

Μετά ρίχνει τα ρολόγια και την τάση για να προστατέψει τον εαυτό του.

Θες αλλαγή πάστας με μια τέτοια

https://www.skroutz.gr/s/7600530/Arctic-Silver-5-3-5gr.html

Βγάλσιμο και καθάρισμα της ψύκτρας με φύσημα  κ.λ.π. και του ανεμιστήρα. Καθάρισμα με οινόπνευμα της παλιάς πάστας με πανάκι  κ.λ.π.

Εδώ ένα καλό τροφοδοτικό για εσένα σε σχετικά οικονομική τιμή

https://www.skroutz.gr/s/8967913/XFX-XT-Series-600W.html#specs

Εδώ ένας καλός και σχετικά οικονομικός SSD

https://www.skroutz.gr/s/13787241/Crucial-MX500-250GB.html

Μνήμη θα κοιτάξεις στις αγγελίες . Θες τουλάχιστον 8GB RAM σύνολο για το σύστημά σου ώστε να πεις πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο σύγχρονο περιβάλλον.

Μετά απο αυτά κοιτάς αν σε οικονοποιεί το σύστημα και αν όχι , τότε κοιτάς και για καλύτερη κάρτα γραφικών.

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Όταν παίζεις θα το δεις.

Ο PHENOM στο παιχνίδι δεν πρέπει να ξεπερνά τους 55-62 βαθμούς. Βασικά στα ποιο βαριά προγράμματα τύπου Linx δεν πρέπει να ανεβαίνει πάνω από τους 62. Σε gaming θα έλεγα πως πρέπει να είσαι ποιο κάτω.

Μετά ρίχνει τα ρολόγια και την τάση για να προστατέψει τον εαυτό του.

Θες αλλαγή πάστας με μια τέτοια

https://www.skroutz.gr/s/7600530/Arctic-Silver-5-3-5gr.html

Βγάλσιμο και καθάρισμα της ψύκτρας με φύσημα  κ.λ.π. και του ανεμιστήρα. Καθάρισμα με οινόπνευμα της παλιάς πάστας με πανάκι  κ.λ.π.

Εδώ ένα καλό τροφοδοτικό για εσένα σε σχετικά οικονομική τιμή

https://www.skroutz.gr/s/8967913/XFX-XT-Series-600W.html#specs

Εδώ ένας καλός και σχετικά οικονομικός SSD

https://www.skroutz.gr/s/13787241/Crucial-MX500-250GB.html

Μνήμη θα κοιτάξεις στις αγγελίες . Θες τουλάχιστον 8GB RAM σύνολο για το σύστημά σου ώστε να πεις πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο σύγχρονο περιβάλλον.

Ωραία σ ευχαριστώ αν έχει μεγάλες θερμοκρασίες θα χρειαστώ ψυκτρα για τν επεξεργαστή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, pngts1996 είπε

Ωραία σ ευχαριστώ αν έχει μεγάλες θερμοκρασίες θα χρειαστώ ψυκτρα για τν επεξεργαστή;

Θα ανοίξεις το κουτί την ώρα που δουλεύει να δεις αν γυρίζουν οι ανεμιστήρες. Αν γυρίζουν απλά καθάρισμα θέλει και όσα σου είπα παραπάνω για αυτό.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Έγινε κατάλαβα έχω ήδη μια πάστα της κουλερμαστερ γράφει πανω ε2 ic essential είναι γκρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...