ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω 2 videos από ένα σεμινάριο που διοργανώθηκε στον Πύργο. Τα videos ειναι περίπου 2 με 2 1/2 ώρες μαζί Θέλω πάνω αριστερά να βάλω ένα λογότυπο της εταιρίας μαζί με τα στοιχεία της, και μια λεζάντα η οποία θα εμφανίζεται πχ κάθε 2 λεπτά στο κάτω μέρος για προστασία πνευματικών δικαιωμάτων Μου έχουν δώσει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας αλλά δεν σκαμπάζω. Το youtube Μπορεί με κάποιο τρόπο να βάλει αυτά που ζητάω; Η το βασικότερο. Θέλω να κάνω 2 απλά πράγματα. Ένα λογότυπο πάνω αριστερά με την επωνυμία της επιχείρησης δίπλα και μια λεζάντα η οποία να εμφανίζεται κάθε 2 λεπτά περίπου και να μένει για 10 δευτερόλεπτα πχ στην οθόνη. Υπάρχει κανένα free Πρόγραμμα το οποίο να μην έχει πχ στην οθόνη ότι ειναι trial version ; Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Στις 5/4/2018 στις 1:10 ΜΜ, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Έχω 2 videos από ένα σεμινάριο που διοργανώθηκε στον Πύργο. Τα videos ειναι περίπου 2 με 2 1/2 ώρες μαζί Θέλω πάνω αριστερά να βάλω ένα λογότυπο της εταιρίας μαζί με τα στοιχεία της, και μια λεζάντα η οποία θα εμφανίζεται πχ κάθε 2 λεπτά στο κάτω μέρος για προστασία πνευματικών δικαιωμάτων Μου έχουν δώσει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας αλλά δεν σκαμπάζω. Το youtube Μπορεί με κάποιο τρόπο να βάλει αυτά που ζητάω; Η το βασικότερο. Θέλω να κάνω 2 απλά πράγματα. Ένα λογότυπο πάνω αριστερά με την επωνυμία της επιχείρησης δίπλα και μια λεζάντα η οποία να εμφανίζεται κάθε 2 λεπτά περίπου και να μένει για 10 δευτερόλεπτα πχ στην οθόνη. Υπάρχει κανένα free Πρόγραμμα το οποίο να μην έχει πχ στην οθόνη ότι ειναι trial version ; Δοκίμασε το https://filmora.wondershare.com/ Νομίζω καλύπτει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι...
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Κατέβασα τελικά το after effects και το media encoder trial για 10 μέρες. Νομίζω οτι το filmora θέλει πληρωμη . Ευχαριστώ πάντως
kormos Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Κατέβασα τελικά το after effects και το media encoder trial για 10 μέρες. Νομίζω οτι το filmora θέλει πληρωμη . Ευχαριστώ πάντως Και το After Effects θέλει πληρωμή . Παρ ολ αυτά υπάρχει και σε trial και το Filmora Όποιο σε βολέψει.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Επισυνάπτω το πρώτο video και ακολουθεί το επόμενο. Εντάξει δεν ειναι επαγγελματική δουλειά από μέρους μου αλλά το σεμινάριο ήταν πολύ καλό 1
CheOnWeb Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 2 hours ago, ΜΑΝΩΛΗΣ1 said: Επισυνάπτω το πρώτο video και ακολουθεί το επόμενο. Εντάξει δεν ειναι επαγγελματική δουλειά από μέρους μου αλλά το σεμινάριο ήταν πολύ καλό Θα έπρεπε να το κάνεις 16/9. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δεν το σκέφτηκα να σου πω. Εντάξει βγάζει νόημα παντως Παραθέτω και το δευτερο video. Δείτε τα γιατί έχουν πολύ ενδιαφέρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα