Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Εχω το convertxtodvd v.7 και θελω να συνενωσω 2 μικρα βιντεακια σε ενα.Τα βιντεακια αυτα ειναι 5λεπτα,δηλαδη να κανω ενα συνολικο 10λεπτο.Τα εχω κανει σε μορφη  FLV. Θα ηθελα να μου πειτε βημα-βημα πως να τα συνενωσω-ενωσω δηλαδη,δεν το εχω ξανακανει.Σας ευχαριστω.

Υ.Γ Τα βιντεακια αυτα ειναι ελληνικα απο ενα αγωνα αθλητικο,οποτε δεν χρειαζονται υποτιτλοι και κεφαλαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελικό αρχείο το θέλεις να παίζει σε dvd player ή σου φτάνει να παίζει σε υπολογιστές; Δηλαδή σου φτάνει ένα mp4 αρχείο ή θα στείλεις δισκάκια dvd video;

EDIT:

Για δες το παρακάτω

https://forums.vso-software.fr/how-to-merge-video-files-and-join-video-files-together-t3080.html

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Καλο μεσημερι φιλε micoos.Θελω,απλα,να το κανω ενα,ωστε μετα να το ανεβασω στο YouTube[να παρει Link] και στη συνεχεια να το βαλω στο προφιλ μου στο Facebook,ωστε να δουνε οι φιλοι μου,οι συναθλητες,τη μικρη αυτη ταινια.τιποτα αλλο.Αυτο που μου εβαλες,ειναι αυτο που ζηταω;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vounisios είπε

Αυτο που μου εβαλες,ειναι αυτο που ζηταω;;;

Όχι ακριβώς. Αναφέρθηκες στο convertxtodvd το οποίο μετατρέπει αρχεία βίντεο σε μορφή dvd video για να γραφτούν σε dvd και να παίζουν σε φέτες dvd player.

Κατέβασε το avidemux, στήστο και τρέξτο.
Πέταξε μέσα το πρώτο βίντεο, άστο να ολοκληρώσει και πέτα και το δεύτερο.
Μετά πήγαινε στο output format στο αριστερό μέρος και βάλτο σε mp4 muxer. Σώσε και δες αν όλα πήγαν καλά.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, micos000 είπε

Όχι ακριβώς. Αναφέρθηκες στο convertxtodvd το οποίο μετατρέπει αρχεία βίντεο σε μορφή dvd video για να γραφτούν σε dvd και να παίζουν σε φέτες dvd player.

Κατέβασε το avidemux, στήστο και τρέξτο.
Πέταξε μέσα το πρώτο βίντεο, άστο να ολοκληρώσει και πέτα και το δεύτερο.
Μετά πήγαινε στο output format στο αριστερό μέρος και βάλτο σε mp4 muxer. Σώσε και δες αν όλα πήγαν καλά.

Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.το παλεψα λιγο με το ConvertX  & το εφτιαξα.ολα καλα.Το προγραμμα που μου προτεινεις,θα το κατεβασω & θα το χρησιμοποιησω μια αλλη φορα.να εισαι καλα φιλε μου!

Δημοσ.

Το  denmux σε αντίθεση με το convertx δεν κάνει επανακωδικοποίηση των αρχείων σε κάποιες περιπτώσεις (η συνένωση είναι μια από αυτές όπως και το χώρισμα ή η διαγραφή κάποιου μέρους του βίντεο). Γι αυτόν το λόγο η δουλειά τελειώνει σε δευτερόλεπτα. Εσύ αυτό που έκανες τώρα είναι να υποβαθμίσεις το βίντεο σου στο πολύ κατώτερο mpeg2 (των dvd video) και μετά να το υποβαθμίσεις ακόμα λίγο με την μετατροπή του youtube σε h264.

Δημοσ.

Σωστα μου τα λες...δεν πειραζει μικρο το κακο...οι φιλοι μου το ειδανε.θα το εχω υποψη μου στο μελλον.σε ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...