dpolal Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, GoMaR είπε Μαλιστα... Μιας εχω κανει δοκιμες... Η πρωτη δοκιμη ηταν να ξηλωσω τον chrome γιατι υπαρχει bug με την καινουργια εκδοση των windows. Επισης ειχα βγαλει την καρτα και 3 δισκους και επαιζε μια χαρα. Αλλαξα καλωδια, εβαλα παλι ολα τα πραγματα, αλλαξα και σε παλιοτερη εκδοση του CAM (εχω την kraken X62 και η τελευταια εκδοση δημιουργει πολλα προβληματα) και 2-3 μερες παει καλα το μηχανημα (μη το γκαντεμιασω..) Για να δουμε.. Kαλώς μεν που μάλλον ξεμπέρδεψες από το πρόβλημα αλλά κάνωντας όλες τις αλλαγές/δοκιμές ταυτόχρονα δεν θα ξέρεις τώρα 100% από πού προερχόταν. 1
Jannis64 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Εύχομαι να μην σου ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα, διαφορετικά με όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν θεωρώ ύποπτο το τροφοδοτικό. Επίσης να αναφέρω, πολύ παλιότερα, τραυματική εμπειρία με PC που, αν θυμάμαι καλά, ή έβγαζε μπλε οθόνη ή έκανε επανεκκίνηση όποτε θυμόταν. Μετά από πολύ ψάξιμο και ένα βήμα πριν το παρατήσω στη μοίρα του, σκέφτηκα να αλλάξω το Power Button του κουτιού, που όπως αποδείχτηκε βραχυκύκλωνε στιγμιαία και δημιουργούσε το πρόβλημα. Όπως βλέπετε δεν είναι μόνο η καρδιά της γυναίκας άβυσσος. 1
GoMaR Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, dpolal είπε Kαλώς μεν που μάλλον ξεμπέρδεψες από το πρόβλημα αλλά κάνωντας όλες τις αλλαγές/δοκιμές ταυτόχρονα δεν θα ξέρεις τώρα 100% από πού προερχόταν. Εχεις δικιο, αλλα πρωτα ακολουθησα τη συμβουλη σου. Εμεινα μια-δυο μερες με μια καρτα και χωρις δισκους. Πηγαινε καλα, μετα αλλαξα και τα υπολοιπα.. Απλα εκανα παραλληλα και αλλες αλλαγες.. Δε μπορουσα να ειμαι για πολυυ καιρο σε φαση δοκιμης. Παντως μαλλον βρηκαμε την αιτια. Επειδη εχω κανει θεμα και σε αλλο φορουμ, μου το φωναζαν τα παιδια. Και επρεπε να βρω τροπο να το διασταυρωσω. Οποτε να ναι καλα η δοκιμη χθες με το OCCT (psu test) που φανερωθηκε το προβλημα πολυ πιο αμεσα. Οσο και να μη παει το μυαλο σας, ευτηχως η δυστηχως ο υπευθυνος (μαλλον-θελω να πιστευω) ειναι το software για την υδροψυξη!! (CAM software) Τωρα γιατι δε συνεβαινε παλια; Γιατι μπορει να ειχα διαφορετικη εκδοση..Μιας και διαβαζω ομως παντου οτι το προγραμμα ειναι για τα πανηγυρια και ο περισσοτερος κοσμος εχει προβλημα, δε μου φαινεται περιεργο.. Απλα μπορει στην τελευταια εκδοση να δημιουργουσε και μπλε οθονες. Εδω δειτε τα τεστ: Δοκιμασα 3 διαφορετικες εκδοσεις και στις 3 το ιδιο.. Ανεξαρτητα απο τα "κολληματα" του τεστ, μου μαυριζε οθονες, κολλουσε ολο, εμφανιζοντουσαν πολυχρωμα πιξελ..Και αυτο ΜΟΝΟ οταν ειχα ανοιχτο το προγραμμα..... Ποσο για τα πανηγυρια εισαι ρε NZXT που χρονια τωρα παλευεις να φτιαξεις ενα σωστο προγραμμα;;;;; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από GoMaR
dpolal Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Ναί, το διάβασα και στο άλλο φόρουμ σχετικά με την εφαρμογή για την υδρόψυξη. Αφού δεν είναι κάτι ποιό σοβαρό πάντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα