ny_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 6 minutes ago, Thulogur said: @ny_ και οσοι εχουν ξύλινα πατώματα τι κάνουν ; εκτος απο την προσευχή τους (επειδή υπάρχει αυτο το κενο 5-6 εκατοστών) Εκτός από την προσευχή τους κάθε βράδυ δεν ξέρω Είχα συνάδελφο που είχε παλιό ξύλινο πάτωμα και προληπτικά κάθε 4 μήνες έπαιρνε ναφθαλίνη σε κύβους, τους έβαζε μέσα στον κουβά της σφουγγαρίστρας και έβαζε μέσα καυτό νερό και χλωρίνη υγρό όχι την παχύρρευστη , και σφουγγάριζε το μέρος. Πέρα από κάποια tips δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ειδικά αν το σπίτι σου είναι παλιό..
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Ελπίζω να μην σε παρακολουθούν οι κοριοί και μετά σου εμφανίζονται διαφημίσεις για προϊόντα και εταιρίες απολύμανσης. 1
jakegate7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 αχ κοριοι τι ευχαριστες αναμνησεις στο 487 ΤΔΒ: να ξυπνάω το πρωί και να με έχουν ράψει κανονικά να είμαι σκοπιά και ένας είχε όρεξη για βόλτες, μου έριξε 3-4 τσιμπηματα στον σβέρκο και 40 βαθμους έξω. θυμάμαι είχανε φέρει κάποιους να ψεκάσουν 2-3 φορές, με καπνογονα και ψεκαστήρα και δεν έκαναν τίποτα.
Muchacho Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Πραγματικά από τα λίγα ζουζουνάκια που με ενοχλούν αφάνταστα.
kalpop Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, merkon είπε Καταρχήν έχεις εντοπίσει που ακριβώς βρίσκονται? Κοίτα στα κομοδίνα, στις ταβλες του κρεβατιού και γύρω γύρω από το κρεβάτι στις γωνίες κάτω από το στρώμα... Επίσης δες και μέσα στο στρώμα αν έχει μικρές τρύπες πάει να πει πως ίσως βρίσκονται και μέσα στο στρώμα και έχουν φωλιά εκεί. Περιμένω ενημέρωση Αρχικά προέρχονταν απο το στρώμα της κρεβατοκάμαρας το οποίο έχει πεταχτεί μαζι με τα σανίδια οπου είχαν φωλιές.. και έχει αλλαχτεί εφόσον έχει γίνει απολύμανση..τώρα είναι στο δωμάτιο το δικό μου ..δεν έχω εντοπίσει κάτι στο δικό μου στρώμα.. είναι καλυμμένο βέβαια με ύφασμα αλλα το έχω ανοίξει και δν έχω βρει κάτι..
deafman Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Χωρις να εχω πρόβλημα ακόμα αλλά διαβάζω αυτά που λέτε και μετανιώνω ήδη το παλετοκρέβατο που έκατσα και έφτιαξα. 5-6 παλέτες έχω φέρει μέσα στο σπίτι.
kingtsol Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Ο ατμοκαθαριστης σκοτωνει ακαρεα και κοροιους σε ολα τα σταδια τους?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο στρατο παντως περασα το στρωμα με stretch film, επλυνα στους 90 ολα και εβαλα ταινια διπλης μαυρη στα σιδερα. Οταν εφυγα ολοι θελαν το κρεβατι μου Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2020 από ΠάρηςΓ
Προτεινόμενες αναρτήσεις