Doubt Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Ερώτηση Έχω pc και smart tv. Μπορεί το σετ να συνδεθεί ώστε να δουλεύει και στα 2; και πως; Παράδειγμα 1η περίπτωση. Λειτουργεί ο υπολογιστής με την τηλεόραση ως μόνιτορ, οπότε το smart είναι εκτός. 2η περίπτωση. Λειτουργεί η τηλεόραση ως smart οπότε σερφάρω από τον browser της και ο υπολογιστής είναι εκτός λειτουργίας.(αυτό κάνω τώρα δοκιμαστικά)
lionheart75 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, Doubt είπε Ερώτηση Έχω pc και smart tv. Μπορεί το σετ να συνδεθεί ώστε να δουλεύει και στα 2; και πως; Παράδειγμα 1η περίπτωση. Λειτουργεί ο υπολογιστής με την τηλεόραση ως μόνιτορ, οπότε το smart είναι εκτός. 2η περίπτωση. Λειτουργεί η τηλεόραση ως smart οπότε σερφάρω από τον browser της και ο υπολογιστής είναι εκτός λειτουργίας.(αυτό κάνω τώρα δοκιμαστικά) Θα πρέπει στην πρώτη περίπτωση να βάζεις τον ασύρματο δέκτη στο pc και στην δεύτερη περίπτωση σε μια θύρα usb της tv (καλύτερα να χρησιμοποιήσεις και προέκταση usb).
Doubt Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Εντάξει...τόσο μου κόβει....ακόμα. Κάτι πιο μόνιμο μπορεί να γίνει; με κάποιο hub ή splitter ίσως;
Damachi Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 οχι μαγικα δε γινονται Αν ειχες κανονικο bluetooth ζευγαρωμενο παντου ισως
lionheart75 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Doubt είπε Εντάξει...τόσο μου κόβει....ακόμα. Κάτι πιο μόνιμο μπορεί να γίνει; με κάποιο hub ή splitter ίσως; Θα βάλεις μια προέκταση usb στην θύρα usb της tv και θα κουμπώνεις τον δέκτη όταν δεν χρησιμοποιείς πλέον το pc, βάλε μακρύ καλώδιο να το έχεις κοντά προκειμένου η εναλλαγή να μην σε αναγκάζει να μετακινείσαι. Επίσης να είναι δίπλα το ένα με το άλλο, δηλαδή το hub του pc με την προέκταση usb της tv. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη μόντα προκειμένου να μην παιδεύεσαι με την εναλλαγή.
Doubt Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 Δημοσ. 7 Μαΐου 2018 OK, thanks Δεν βλέπω να το καθιερώνω πάντως. Κάτι κάνει η Samsung smart tv όσον αφορά την ταχύτητα, αλλά πάσχει σε ευχρηστία, δεν έχει αρκετά πρόσθετα ,adblock κλπ κλπ Μόνο λύση ανάγκης λοιπόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα