redfox1944 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Αγόρασα σήμερα αυτό το μοντέλο, Philips 55PUS6262 55 μετά από λίγο μου έβγαλε μια μικρή άσπρη κουκίδα στην μέση, πότε εμφανίζεται ποτέ εξαφανίζεται τη σκατα είναι αυτό? Και γιατί δεν το βλέπω μόνιμα? Τα έχω πάρει χοντρά.
alexakos89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 εμφανιζεται στο ιδιο σημειο συνεχεια?εμφανιζεται πχ σε τυχαια ωρα που ην εχεις ανοιχτη η πχ μολις την ανοιξεις? ειναι μικρη η κουκιδα σαν pixel?
greed Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Κανε μια καλη και πες μας ημερομηνια κατασκευης. Το γραφει πισω στο ασπρο χαρτακι.
redfox1944 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Παιδια καλημερα την πηγα πισω στον κωτσοβολο και εχω δυο επιλογες η παιρνω το ιδιο Μοντελο η κατι αλλο ...
greed Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Εκτος αυτου πως ηταν η εμπειρία σου; τα μαύρα ηταν μαύρα ή γκρι σκούρο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 3 minutes ago, greed said: Εκτος αυτου πως ηταν η εμπειρία σου; τα μαύρα ηταν μαύρα ή γκρι σκούρο; Δεν μπορεί να είναι ...μαύρα τα μαύρα σε ένα LED panel...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα