Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το focus assist προκαλεί degrade στο game performance μετά από alt+tab. Το βάζεις off και ησυχάζεις. Γενικά πολύ σαβούρα έχουν βάλει στα 10άρια και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να δώσουν καλύτερη εμπειρία στους gamers..

Αν προλάβω σήμερα θα φτιάξω έναν οδηγό με διάφορα tweaks για Win10.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 4
  • Thanks 2
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το focus assist προκαλεί degrade στο game performance μετά από alt+tab. Το βάζεις off και ησυχάζεις. Γενικά πολύ σαβούρα έχουν βάλει στα 10άρια και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να δώσουν καλύτερη εμπειρία στους gamers..

Αυτό τώρα μπήκε απ' ότι κατάλαβα. Μιλάμε για φρίκη. Ευτυχώς απενεργοποιείται.

Δημοσ.

@Heybro 

Η EVGA SC επειδή ουσιαστικά είναι founders edition pcb βαράει power limit ακόμα και σε 1080p. Από ότι διαβάζω και δίπλα στο overclock.net

ΠΑΝΤΩΣ βλέποντας το τελευταίο βιντεάκι του TechYesCity όπου αλλάζοντας παστα επεσε 10 βαθμούς στα μαξ temps. , αν την αλλάξω και γω ( από οταν αγοράστηκε η κάρτα δεν έχει "ξεκαπακωθει" ακόμα ) , βάλω και τα thermal pads που μ'ειχε στείλει η EVGA θα είμαστε καλύτερα πιθανόν από θερμοκρασία. Είμαι λίγο αμπαλος βέβαια και φοβιτσιαρης σε τέτοια πράγματα και δε το έχω επιχειρήσει ποτέ. Αν διέμενα Αθήνα κερναγα καφέ να με βοηθήσει κάποιο παιδί να αλλαζαμε παστα :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

@Heybro 

Η EVGA SC επειδή ουσιαστικά είναι founders edition pcb βαράει power limit ακόμα και σε 1080p. Από ότι διαβάζω και δίπλα στο overclock.net

ΠΑΝΤΩΣ βλέποντας το τελευταίο βιντεάκι του TechYesCity όπου αλλάζοντας παστα επεσε 10 βαθμούς στα μαξ temps. , αν την αλλάξω και γω ( από οταν αγοράστηκε η κάρτα δεν έχει "ξεκαπακωθει" ακόμα ) , βάλω και τα thermal pads που μ'ειχε στείλει η EVGA θα είμαστε καλύτερα πιθανόν από θερμοκρασία. Είμαι λίγο αμπαλος βέβαια και φοβιτσιαρης σε τέτοια πράγματα και δε το έχω επιχειρήσει ποτέ. Αν διέμενα Αθήνα κερναγα καφέ να με βοηθήσει κάποιο παιδί να αλλαζαμε παστα :P

Με ενα 8πινο δεν ειναι? Ποσα watt σου δινει στο power limit στο 112%? Γενικα προσπαθησε να παιζεις εκει που σε κραταει τη συχνοτητα που θελεις. Ειχα 120% τοσο καιρο 210watt καταναλώση στο peak για 2152 συχνοτητα. Τελικα μια μερα ειπα να δοκιμασω χαμηλοτερα. Επαιξα στο 80% με peak 156watt και κραταει σχετικα ευκολα 2100 συχνοτητα με λιγες πτωσεις 2076 η 2050 αναλογα τη σκηνη.Τσεκαρε το αυτο γιατι αμεσως μολις πεσεις σε power limit θα πεσεις και σε θερμοκρασιες 4 5 βαθμους σιγουρα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Heybro είπε

Με ενα 8πινο δεν ειναι? Ποσα watt σου δινει στο power limit στο 112%? Γενικα προσπαθησε να παιζεις εκει που σε κραταει τη συχνοτητα που θελεις. Ειχα 120% τοσο καιρο 210watt καταναλώση στο peak για 2152 συχνοτητα. Τελικα μια μερα ειπα να δοκιμασω χαμηλοτερα. Επαιξα στο 80% με peak 156watt και κραταει σχετικα ευκολα 2100 συχνοτητα με λιγες πτωσεις 2076 η 2050 αναλογα τη σκηνη.Τσεκαρε το αυτο γιατι αμεσως μολις πεσεις σε power limit θα πεσεις και σε θερμοκρασιες 4 5 βαθμους σιγουρα.

Ναι το μέγιστο είναι όσο φαίνεται στη φωτογραφία παραπάνω. 

Θέλω να αλλάξω παστα, να εγκαταστήσω και τα thermal pads αλλά το φοβάμαι καθώς δεν έχω επιχειρήσει ξανά κάτι τετοιο. Δεν είναι όπως στον cpu τσακ μπαμ δουλειά. Πιστεύω ότι θα δω μεγάλη διαφορά στην μέγιστη θερμοκρασία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε Psycho_Warhead τεσταρα αυτο που ειχαμε πει για τα tabs και τελικα οντως με εκοβε η μνημη επειδη γεμιζε. Με 120 διαφορετικα tabs ο επεξεργαστης κοιματε και εχω σταθερα 75 ακομα και με 95% gpu usage. Στο 36% ο cpu ολα κομπλε τελικα σκυλος ο επεξεργαστης δεν νιωθει. Και mining μαζι επισης μια χαρα. Μονο οταν γεμιζει η standby memory αρχιζει το stutter αλλα αυτο ειναι προβλημα που λυνεται ευτυχως και καποια στιγμη πρεπει να η MS να το φτιαξει.

To παρακατω SS ειναι με τα 120tabs. 

333gakn.png

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

Με το standby fix δεν έχεις ούτε αυτό το θέμα. Η M$ δεν ξέρω αν σκοπεύει να το φτιάξει και πότε, η 1803 είναι η τρίτη έκδοση Win10 με αυτό το θέμα και ακόμα δεν έχουν κάνει κάτι.

Δημοσ.
Στις 5/9/2018 στις 7:48 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Χτες βράδυ έφαγε κάτι φρίκες ενώ έπαιζα WoT, λέω πάει, το χάσαμε το κορμί πατριώτη (από τα suicide bench runs), από 160 έπεφτε σε κάτι 40-50 fps... και ήταν από το focus assist. Fk M$ :angry:

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με το standby fix δεν έχεις ούτε αυτό το θέμα. Η M$ δεν ξέρω αν σκοπεύει να το φτιάξει και πότε, η 1803 είναι η τρίτη έκδοση Win10 με αυτό το θέμα και ακόμα δεν έχουν κάνει κάτι.

Που το βρίσκω αυτό το standby fix ρε παίδες?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Με την νεα redstone ας ελπισουμε να το φτιαξουν. Αλλιως μολις πεσουν οι μνημες θα παρω ακομα 2 dimakia να τα κανω 32gb και τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...