Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Άμα γίνει στραβή και ανέβουν τα temps θα κάνει shut-down το PC. Άμα είναι να παίζεις και να αγχώνεσαι για τέτοια θέματα δεν κάνεις δουλειά.

Όχι βρε συ εντάξει δεν αγχωνομαι μου αρέσει να τα έχω κιόλας. Έχοντας παίξει 400+ ώρες από όταν πήρα τον υπολογιστή όταν δεν βλέπω στατιστικά δεν μπορώ νιώθω ότι κάτι λείπει. 

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά περί monitoring έχουν βάση, αν πάρεις μετρήσεις με dpc latency checker, LatencyMon κλπ και ναι επιδρούν αρνητικά. Έχω παράδειγμα με το afterburner πριν κανα 2 χρόνια, έκτοτε σταμάτησα να τα χρησιμοποιώ. Προσωπικά δεν τρέχω κάποιο monitoring, από πίσω αφήνω ανοικτό gpuz και realtemp ώστε να δω μετά τι γινόταν όσο έπαιζα ( θερμοκρασίες, κλπ κλπ ). 

Νέα updates βλέπουμε αλλά κανένα με ουσία για μας που έχουμε μόνο για gaming χρήση το σύστημα.  Εχω "αμπαρωσει" την 1703 έκδοση. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να κάτσω να μεταβώ στην 1803 είτε σε κάποια άλλη έκδοση πέραν της 1607 αν θα θελα να κάνω φορματ. Δεν έχω πλέον και το χρόνο που είχα κάποτε ούτε είμαι 16-17 χρονών να κάθομαι να αγχώνομαι γιατί κολλάει ή δεν δουλεύει σωστά το κάθε τι και να είναι ευθύνη των windows. Σε αναφορές η 1607 με καθόλου updates είναι η πιο problems free έκδοση; Οκ μπαίνει αυτή και τέλος. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Στην 1607 είχα θέματα πάντως στο wildlands και στο far cry 5. Η 1709 είναι αρκετά πιο βούτυρο για μένα πάντα. Ούτε fix έχω AB hwinfo μόνιμα ανοιχτά και το frametime είναι υποδειγματικο. Έχω και cap 75fps από το Riva tuner γιατί το lock fps στο far cry 5 δημιουργεί θέματα. Vsync on και από control panel και maximum performance per game. Διαγραφή εννοείται όλες οι εφαρμογές της ms Xbox game bar κτλ. Ούτε nVidia geforce experience άλλη σαβούρα περα από το shadow play. Γενικά gaming συστήματα έχουμε οι συνεχόμενες αναβαθμίσεις της ms δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. 

Δημοσ.

Βρε Hey,διαβάζω ότι στην ουσία,έχεις θεματάκια γενικότερα σε διάφορες εκδόσεις,ενώ αρκετοί από εμάς,δεν έχουμε.

Σκέφτηκες το γεγονός να υπάρχει κάποια αστάθεια στο σύστημα σου,η οποία να κρύβεται καλύτερα σε ορισμένες εκδόσεις και απλά να μην σου είναι αντιληπτή;\

Μια σκέψη έκανα έτσι;Μη πέσεις να με φας :P

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

Βρε Hey,διαβάζω ότι στην ουσία,έχεις θεματάκια γενικότερα σε διάφορες εκδόσεις,ενώ αρκετοί από εμάς,δεν έχουμε.

Σκέφτηκες το γεγονός να υπάρχει κάποια αστάθεια στο σύστημα σου,η οποία να κρύβεται καλύτερα σε ορισμένες εκδόσεις και απλά να μην σου είναι αντιληπτή;\

Μια σκέψη έκανα έτσι;Μη πέσεις να με φας :P

Στο wildlands μόνο δεν έχω αλλού. Με την 1709 όλα είναι άψογα ούτε fix ούτε τίποτα. Βγάζω Intel burn test 10 run very high και prome95 κάτι ώρες πιο stable δεν γίνετε να είμαι. Στο wildlands ο άλλος έχει 1080ti και έχει drops στα 30 40. Με την 1803 πάντα έτσι με την 1709 όλα είναι smooth. Στο far cry 5 ήταν κομπλέ και με την 1803.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Βάλε κάνα Latencymon να δεις τι γίνεται από DPC latency..

Ναι θα βάλω δεν το ξέρω το πρόγραμμα. Το έχω ανοιχτό όταν παίζω παιχνίδι? Το wildlands παίζει υποδειγματικα πάντως τώρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Ειπα να παίξω το the evil within 2 και μου κάνει κάτι το οποίο δνε ξέρω αν έχει σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. 

Έχω βγάλει το v sync και η κάρτα δουλεύει στο 85% (2160p ανάλυση). 

(ο cpu είναι στο 23%)

Πρέπει να κάνω καμιά επιλογή πουθενά για performance της gpu; 

Μπορεί βέβαια να φταίει και το παιχνίδι. 

Το παιχνίδι το τρέχω σε 1440p απλά το έβαλα 2160p για να δω χρήση της gpu. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την ανάλυση ενώ είναι καρφωμένο 60fps (v sync) πολλές φορές πέφτει κάτω από τα 60.

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Καλησπέρα.

Ειπα να παίξω το the evil within 2 και μου κάνει κάτι το οποίο δνε ξέρω αν έχει σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. 

Έχω βγάλει το v sync και η κάρτα δουλεύει στο 85% (2160p ανάλυση). 

(ο cpu είναι στο 23%)

Πρέπει να κάνω καμιά επιλογή πουθενά για performance της gpu; 

Μπορεί βέβαια να φταίει και το παιχνίδι. 

Το παιχνίδι το τρέχω σε 1440p απλά το έβαλα 2160p για να δω χρήση της gpu. Αλλά ακόμα και σε αυτήν την ανάλυση ενώ είναι καρφωμένο 60fps (v sync) πολλές φορές πέφτει κάτω από τα 60.

απο το panel της nvidia εχεις βαλει στο παιχνιδι maximum performance ? 

αν οχι πας εκει στα 3d settings επιλεγεις το παιχνιδι στα program settings 

και πας στο power management και βαζεις maximum performance...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

απο το panel της nvidia εχεις βαλει στο παιχνιδι maximum performance ? 

αν οχι πας εκει στα 3d settings επιλεγεις το παιχνιδι στα program settings 

και πας στο power management και βαζεις maximum performance...

Thanks. Αυτά τα είχα κάνει. Έλεγα μήπως βγήκε τίποτα νέο μετά το update. 

Προφανώς το παιχνίδι φταίει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...