Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και απο προχθες με το νεο update αρχισαν τα προβληματα σε καποια παιχνιδια ειπα να ανοιξω νεο θεμα ωστε να μην γεμιζουμε τα υπολοιπα.

Λοιπον το μεγαλυτερο θεμα ειναι στο Wildlands. Με το 391.35 driver και την εκδοση 1709 των windows ποτε δεν ειχα θεματα με stuttering στο συγκεκριμενο παιχνιδι εχοντας παιξει πανω απο 30 ωρες. Με το 397.31 και τα windows 1803 ξεκινησαν τα προβληματα. Σε σημεια που εχω 70% gpu usage και 30% cpu usage μπορει να πεσουν τα fps στα 60 απο το πουθενα. Μιλησα με το support της nvidia και γνωριζουν για τα πολλα προβληματα που δημιουργησε το τελευταιο update των windows. Εκανα και rollback στον προηγουμενο driver χωρις επιτυχια ομως. Στο far cry 5 δεν υπαρχουν τα προβληματα. Καποια μικρο stutter μια φορα στο 10λεπτο υπηρχαν και πριν αλλα δεν τα καταλαβαινεις εκτος αν δεις το γραφημα. Στο wildlands δεν υπηρχαν ουτε αυτα και τωρα η κατασταση ειναι unplayable. Μου ειπαν απο το chat οτι ετοιμαζουν νεους drivers για να δουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όσους είναι ακόμα με την προηγούμενη έκδοση και δεν θέλουν να αναβαθμίσουν μέχρι να βρεθεί λύση,μπορούν να σταματήσουν τα updates και να μείνουν στην 1709.

Όσοι δεν ξέρουν πως, δείτε εδώ

https://www.windowscentral.com/how-stop-updates-installing-automatically-windows-10

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νέος driver για να δούμε. Μπράβο για το γρήγορο respond.

https://forums.geforce.com/default/topic/1051755/geforce-drivers/announcing-geforce-hotfix-driver-397-55/1/

Edit:

Δεν το εφτιαξαν τελικα αλλα ενα απο τα θεματα που εγραψαν που φευγει ο driver μονος του μου το εκανε 2 φορες ο 397.31 οποτε λυθηκε. Τωρα για το wildlands θα δειξει. Μιλησα με 2 ατομα στο support συν στο forum το γνωριζουν.

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

Παρατήρησα και εγώ τρομερό  stuttering χτες στο division μετα το update των windows μιλάμε για τρομερό ενώ προχτές δεν είχα μια φορά στο 10 λεπτό αλλά δεν έχω βάλει και τον καινούργιο driver της Nvidia γιατί είχα διαβάσει για θέμα με τις 1060. Πρώτη φορά είπα να κάνω κ εγώ update με την μια τι το ήθελα 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Virus200 είπε

Παρατήρησα και εγώ τρομερό  stuttering χτες στο division μετα το update των windows μιλάμε για τρομερό ενώ προχτές δεν είχα μια φορά στο 10 λεπτό αλλά δεν έχω βάλει και τον καινούργιο driver της Nvidia γιατί είχα διαβάσει για θέμα με τις 1060. Πρώτη φορά είπα να κάνω κ εγώ update με την μια τι το ήθελα 

Το 1803 update τα κατέστρεψε όλα. Στα μούτρα της Microsoft που καταστρέφει ότι πιάνει. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Heybro είπε

Το 1803 update τα κατέστρεψε όλα. Στα μούτρα της Microsoft που καταστρέφει ότι πιάνει. 

Μα μπήκα και έσπασαν τα νεύρα μου λέω τι έγινε σε μια μέρα. Είπαμε βαρύ το παιχνίδι αλλά όχι και έτσι. Φοβάμαι να μπω pubg που φημίζεται και για το optimization του σε συνάρτηση με και το update του που  ακούγονται τα καλύτερα χαχαχα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ PUBG και Origins που παίζω δεν έχω κανένα θέμα πάντως, το Origins είναι βούτυρο όπως πριν.

Περασες το νεο update μαζι με τον νεο driver? Τα frametimes στο wildlands ειναι για τα πανυγηρια και το ξερουν απο προχθες εχει γυρω στις 50 σελιδες το θεμα του driver στο geforce forum.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Εγώ PUBG και Origins που παίζω δεν έχω κανένα θέμα πάντως, το Origins είναι βούτυρο όπως πριν.

Oirigins που παίζω και εγώ το ίδιο θα πω.

το ίδιο smooth με πριν είναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι με upgrade τα πέρασα, το Wildlands δεν το παίζω οπότε δεν ξέρω.

Εκανες και το update στα windows στην 1803? Αν ναι και δεν εχεις θεμα ισως δημιουργειτε σε συγκεκριμενα παιχνιδια. Το wildlands ειναι unplayable παντως ενω πριν ηταν βουτυρο. 

Δημοσ.

παιδια το update της ms εφερε νεες ρυθμισεις για την διαχειρηση ενεργειας στις καρτες γραφικων. εγω σεταρισα το pc και δεν εχω κανενα προβλημα. απλα πρεπει να πατε στις ρυθμισεις στον νεο τομεα gaming και να κανετε το συστημα να τρεχει με μαξιμουμ επιδοσεις τα παιχνιδια ενα ενα. φαινεται κι απ το 70% της gpu που εγραψε ο φιλος πιο πανω οτι αυτο φταιει. Μην τα ριχνεται ολα στην ms δεν ειναι xbox το pc να βαζεις το δισκακι και να παιζει.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, razorblade334 είπε

παιδια το update της ms εφερε νεες ρυθμισεις για την διαχειρηση ενεργειας στις καρτες γραφικων. εγω σεταρισα το pc και δεν εχω κανενα προβλημα. απλα πρεπει να πατε στις ρυθμισεις στον νεο τομεα gaming και να κανετε το συστημα να τρεχει με μαξιμουμ επιδοσεις τα παιχνιδια ενα ενα. φαινεται κι απ το 70% της gpu που εγραψε ο φιλος πιο πανω οτι αυτο φταιει. Μην τα ριχνεται ολα στην ms δεν ειναι xbox το pc να βαζεις το δισκακι και να παιζει.

Το δοκιμασα και αυτο αλλα το μεγαλο stuttering στο wildlands συνεχιζεται. Επεσαν ολα μαζι windows update nvidia driver και δεν ξερουμε τι ακριβως φταιει.

Screenshot_2.png

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, razorblade334 said:

Δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό που λες, μια χαρά max-άρει η GPU. Τώρα αν έχεις SLI/CF μπορεί να αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν χρειάζεται να κάνεις αυτό που λες, μια χαρά max-άρει η GPU. Τώρα αν έχεις SLI/CF μπορεί να αλλάζει το πράγμα.

Που οφειλονται ομως τα frame drops οταν παιζει στα 70% η gpu? Κατι υπαρχει λαθος και ελπιζω να το βρουν. Αλλιως format στην 1607 εκδοση και κομμενα τα update για κανα χρονο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...