Chica_Caliente Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σας, Έχω λάπτοπ το οποίο έχει 2 σκληρούς δίσκους, έναν SSD 128GB και έναν hard drive 1Τ. Όπως τον αγόρασα ότι κατεβάζω μου τα κατεβάζει στον SSD, κάτι που δε μ ενοχλεί απλώς θέλω να κατεβάσω δύο παιχνίδια ( LOL και Fortnite) τα οποία όταν τα είχα στον SSD μου γέμιζαν τον δίσκο και μου είπαν να τα κατεβάσω στον άλλο μου το σκληρό. Όταν το κατέβασα και το έκανα εγκατάσταση στον hard drive μου δημιουργούσε φάκελο αλλά το έτρεχε στον SSD. Μου είπαν επίσης να δοκιμάσω να πάρω το φάκελο του παιχνιδιού με αποκοπή από τον SSD και επικόλληση στον hard drive, και όταν το έκανα και άνοιξα το fortnite μου έλεγε να το κάνω repair και μου το ξανά έκανε εγκατάσταση στον SSD. Μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Jannis64 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Καλά είναι να ρυθμίσεις έτσι τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς ώστε ό,τι κατεβάζεις να αποθηκεύεται στον HDD και όχι στον SSD. Τώρα για τα παιχνίδια, επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου, δεν ξέρω αν σου δίνει την επιλογή κατά την διαδικασία εγκατάστασης να επιλέξεις πού θα εγκατασταθούν. Αν ναι, τότε επιλέγεις και πάλι τον Hard Drive 1TB. 1
Chica_Caliente Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 45 λεπτά πριν, Jannis64 είπε Καλά είναι να ρυθμίσεις έτσι τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς ώστε ό,τι κατεβάζεις να αποθηκεύεται στον HDD και όχι στον SSD. Τώρα για τα παιχνίδια, επειδή δεν ασχολούμαι καθόλου, δεν ξέρω αν σου δίνει την επιλογή κατά την διαδικασία εγκατάστασης να επιλέξεις πού θα εγκατασταθούν. Αν ναι, τότε επιλέγεις και πάλι τον Hard Drive 1TB. Το έχω δοκιμάσει αυτό, δλδ να κάνω εγκατάσταση στο HDD αλλά συνεχίζει να μου τα κάνει εγκατάσταση στον SSD
Chica_Caliente Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Πως κατεβάζεις τα παιχνίδια? Από steam? Χμμμ... μπαίνω στη σελίδα τους και το κατεβάζω!
Chica_Caliente Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Δες από το 4:25 και μετά Σ ευχαριστώ πάρα πολύ θα το κοιτάξω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα