Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο βίντεο με την ποδηλατοδρομια, μόλις αλλάζει η κάμερα και δείχνει τους πολλούς ποδηλάτες, κάνει επανάληψη 2 frames. 

Σε κανονική ταχύτητα ίσως να περνούσε απαρατήρητο, αλλά στο slow motion του βίντεο είναι εμφανές. 

Αν δεις το πρώτο βίντεο που παρέθεσα από το HDTVTEST, στο 9:47 δείχνει με βελάκια τι και που συμβαίνει. 

Δημοσ.

Ήρθε. Όλα καλά μέχρι στιγμής . Έβαλα και το δωρεάν Netflix να δοκιμάσω κάνα 4k

09BD8A52-3D20-4637-8E83-277EEDC21F5D.jpeg

• Like 3
Δημοσ.

Καλοριζικη!

πως σου φαινεται η τηλεοραση?

εικονα,ηχος,αναλυση,ποιτητα κατασκευης?

το android ειναι καλο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TEOKOS είπε

Ήρθε. Όλα καλά μέχρι στιγμής . Έβαλα και το δωρεάν Netflix να δοκιμάσω κάνα 4k

09BD8A52-3D20-4637-8E83-277EEDC21F5D.jpeg

Θυμήσου να κάνεις τα update σε εφαρμογές και λειτουργικο

να απενεργοποιήσεις το bloatware που λέγεται Sony Shelf στις εφαρμογές,

και προαιρετικά να ορίσεις τις εφαρμογές παρασκηνίου σε έως 4.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Καλοριζικη!

πως σου φαινεται η τηλεοραση?

εικονα,ηχος,αναλυση,ποιτητα κατασκευης?

το android ειναι καλο?

Μέχρι στιγμής είναι ότι περίμενα . Μια καλή lcd.

Πάρα πολύ καλό μαύρο στα επίπεδα περίπου της μεσαίας κατηγορίας ,παλιάς μου plasma.

Πάρα πολύ φωτεινή . Θέλει πείραγμα δεν έχω συνηθίσει τόση φωτεινότητα.

Κίνηση καλή. Όχι σαν της plasma νομίζω όμως.

Ήχος αξιοπρεπής για τόσο λεπτή τηλεόραση.

Ανάλυση τι να πω. 4κ είναι. Στο YouTube τα hdr βιντεάκια είναι καλύτερα από του Netflix θαρώ.

Το Android τρώει κολλήματα . Θέλει να το ξαλαφρώσω. Εν καιρώ όμως αυτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Μέχρι στιγμής είναι ότι περίμενα . Μια καλή lcd.

Πάρα πολύ καλό μαύρο στα επίπεδα περίπου της μεσαίας κατηγορίας ,παλιάς μου plasma.

Κίνηση καλή. Όχι σαν της plasma νομίζω όμως.

Ήχος αξιοπρεπής για τόσο λεπτή τηλεόραση.

Ανάλυση τι να πω. 4κ είναι. Στο YouTube τα hdr βιντεάκια είναι καλύτερα από του Netflix θαρώ.

Το Android τρώει κολλήματα . Θέλει να το ξαλαφρώσω. Εν καιρώ όμως αυτά

Στα παραπάνω που σου έγραψα μπορείς να προσθέσεις και την απενεργοποίηση της συντόμευσης Asphalt Nitro στις εφαρμογές. Εξαφανίζει έτσι ολόκληρη τη σειρά των παιχνιδιών στην αρχική οθόνη.

Για να εξαφανίσεις τη σειρά με τις προτάσεις της Sony από την αρχική οθόνη αρκεί να απενεργοποιήσεις το Sony Shelf όπως σου έγραψα παραπάνω.

Και για να περιορίσεις τις εφαρμογές παρασκηνίου στο μάξιμουμ 4, χρειάζεται να μπεις στις ρυθμίσεις για developers, που τις ενεργοποιήσεις πατώντας επαναλαμβανόμενα ΟΚ στο πεδίο Έκδοση λειτουργικού στις ρυθμίσεις.

Τέλος μπορείς να επιταχύνεις την ταχύτητα κίνησης του γραφικού περιβάλλοντος που τεχνητά είναι ρυθμισμένη σε μέτριο ρυθμό, πάλι μέσα από της ρυθμίσεις για developers.

Και φυσικά μπορείς να απενεργοποιήσεις διάφορα ακόμα αν πιστεύεις ότι βαραίνουν το σύστημα. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι με τα παραπάνω θα δεις αισθητή διαφορά. Και θα έχεις μια τηλεόραση που είναι ταχύτατη στην ανταπόκριση.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 2
Δημοσ.

Πάντως φχαριστιέσαι μέγεθος.

Η 50αρα με την 65αρα σε σχέση με τις 120inch του βιντεοπροβολέα μου

40A85269-E4E6-48C3-BD8C-236C475401CE.jpeg

C00E8D50-1DF2-46E8-8618-ADBFF9945A7E.jpeg

Δημοσ.

Καλορίζικη.

Τα παιδιά μας μάλλον θα ζήσουν στιγμές που οι σημερινές 65άρες θα γίνουν 120άρες και το 4Κ θα γίνει 32Κ για να υποστηρίξει τις ίντσες. Και ίσως να θεωρούνται και παρωχημένες αν μέχρι τότε έχουν γίνει της μόδας το 3D και τα ολογράμματα...

Αυτή είναι περίπου η μοίρα της τεχνολογικής εξέλιξης, εμείς χαιρόμαστε αυτό που ζούμε στο σήμερα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Για φωτεινότητα λευκού σε μαύρο φόντο που "τρυπάει" τα μάτια από την ένταση, να τσεκάρεις τις ρυθμίσεις

Adv. Contrast Enchancer

Auto local dimming

X-tended Dynamic range

Το πρώτο στο OFF και τα άλλα δύο στο medium ή low για να πέσει η φωτεινότητα.

Για σύνδεση συσκευών 4Κ με HDR στην TV, θα συνδεθείς αποκλειστικά στα HDMI ports 2 ή 3 και θα ενεργοποιήσεις το "Enhanced format" από τα settings των external inputs.

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900e/settings

Βάλε στο Netflix να δείς το Altered Carbon. Έχει ωραίο HDR.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ.

Εντάξει το menu στο Android πάει σφαίρα. 

Τα καλύτερα calibration settings για τα μάτια μου τα βρήκα στο avforums

Σέταρα το hybrid tv της ert. Ενδιαφέρον το αρχείο.

Σέταρα και το  Kodi. Είχα καιρό να ασχοληθώ . Πολύ πρόοδος ειδικά για τους Έλληνες :) Πολύ - πολύ ευχάριστη έκπληξη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, TEOKOS είπε

Εντάξει το menu στο Android πάει σφαίρα. 

Όλες οι Android TV Sony τηλεοράσεις έχουν 2GB RAM που δεν τα λες εντελώς λίγα σε σχέση με τα διάφορα box που κυκλοφορούν (χωρίς να τα λες και πολλά φυσικά). Χωλαίνουν κάπως στα chipset της Mediatek αλλά σα γενική εμπειρία βρίσκεσαι σε ένα βασικό προς ικανοποιητικό επίπεδο ώστε να έχεις στην πράξη μια πραγματικά Android smart τηλεόραση. Αρκεί να ξέρουμε ότι πρόκειται για smart tv και να έχουμε ένα μέτρο στις προσδοκίες μας.

Οι αναφορές που υπήρχαν για το «αργό» και «προβληματικό» Android, αφορούσαν τηλεοράσεις του 2015-6 περισσότερο, που είχαν πιο αδύναμα τεχνικά χαρακτηριστικά και έκδοση λειτουργικού Marshmallow (ενώ σήμερα πλέον οι Bravia έχουν αναβαθμιστεί σε Nougat, και είναι ενθαρρυντικό που η Sony έδωσε υποστήριξη σε τηλεοράσεις τριετίας ακόμα κι αν καθυστέρησε χρονικά). Και ήταν ένας λόγος που σου επέμεινα να κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις σε λειτουργικό και εφαρμογές.

Αν μάλιστα πειραματιστείς με βάση τα υπόλοιπα που σου έγραψα παραπάνω ότι μπορείς να κάνεις, θα εκπλαγείς ακόμη περισσότερο από την ταχύτητα απόκρισης της τηλεόρασης.

Επεξ/σία από KoreanW
  • Like 1
Δημοσ.

Τα έκανα όλα που μου είπες γιαυτό λέω ότι πάει σφαίρα. Βελτιώθηκε κατά πολύ .

Τώρα θα προσπαθήσω να επεκτείνω το storage με ένα 32άρι usb stick

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε. 

Αν πάρω ένα Xiaomi Mi Box 3 και το συνδέσω στην τβ μου Sony 55xe7096 όταν ανοίγω το τβ μποξ θα ανοίγει αυτόματα η τβ; Η πρέπει να γίνεται χειροκίνητα ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από μια βδομάδα χρήσης απόλυτα ικανοποιημένος.

Και από την τηλεόραση και από την αντιμετώπιση από το Sony center.

Το πρόβλημα με τα αθλητικά και το lag δεν το έχω παρατηρήσει ακόμη.

Παιχνίδια δεν δοκίμασα ακόμη.

Ταινίες με hdr όλα τα λεφτά .

Τηλεοπτικό η πλάσμα η παλιά ,δεν έχει αντίπαλο. Πολύ μικρή διαφορά αλλά υπάρχει. Ίσως βέβαια οι 15 inch διαφορά είναι υπέρ της plasma.

Πήρα και εργοστασιακή επέκταση εγγύησης ( όχι του ατυχήματος) με 150 euro

Άσχετο ,είναι και ολόφρεσκια . Απρίλιος του 2018 

Επεξ/σία από TEOKOS
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...