TEOKOS Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Σκέφτομαι για καινούργια tv με έμφαση στην παρακολούθηση αθλητικού περιεχομένου μέσω digea ,cosmote tv. Υπάρχει καλύτερη πρόταση σε αυτά τα λεφτά ? Πιστεύεται ότι θα έχουμε περαιτέρω μείωση τιμής λόγω mundial ? http://www.digitalpassion.gr/product/sony-kd-65xe9005-164-cm65-motionflow-xr-1000-hz-μαύρο-πλαίσιο-ασημί-επίπεδη/
TEOKOS Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Πήγα και την είδα ,πολύ ωραία εικόνα Είδα και μια lg oled στις 55 inc αλλά στα 1080 p με 950 euro. Επίσης φανταστική εικόνα. Κρίμα που είναι μικρή ρε γαμώτο για τον χώρο μου
vkig Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Δημοσ. 6 Μαΐου 2018 Προσωπικα πιστευω οτι θα παιξει και χαμηλωτερα λογω mundial Και κυριως γιατι εχει βγει η xf 9005 1
ELMastas Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 H Sony έχει ποιοτική εικόνα σίγουρα αλλά δεν είναι και φτηνή, ακόμα και με την έκπτωση και διάβασα πως δεν έχει καλό Viewing angle αν θέλετε να βλέπετε απο πολλές μεριές ... 1
TEOKOS Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Και η 8002-9002 της Samsung έχει ωραία εικόνα ( σε digeα που με ενδιαφέρει πιο πολύ)και ας λένε ότι τα χρώματα της είναι ψεύτικα σε σχέση με την Sony . Με κολάει μοναχά ότι γνωστός μου ηλεκτρονικός που δουλεύει σε service μου λέει μακριά από τις καινούργιες Samsung και lg . Βγάζουν βλάβες λόγω μηδενικού ποιοτικού ελέγχου. Τη να πω, έχω τώρα μια πλάσμα 50άρα Samsung κοντά μια 10ετία και δεν έχει κανένα πρόβλημα .
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 H XE9005 είναι κορυφαία στα λεφτά της TV, είμαι κάτοχος της 55άρας. Όμως έχει ένα κουσούρι, το οποίο αναλόγως του περιεχομένου που βλέπεις παίζει από καθόλου έως πολύ μεγάλο ρόλο: Σε εικόνα που είναι native στα 50Hz, όποτε υπάρχει αλλαγή κάμερας, η τηλεόραση κάνει επανάληψη ενός frame, με αποτέλεσμα να βλέπεις ένα στιγμιαίο freeezάρισμα. H SONY μέχρι στιγμής δεν το έχει διορθώσει το πρόβλημα και από ότι φαίνεται ούτε πρόκειται. Το πρόβλημα επιλύεται αν επιλέξεις Game mode ή Graphics mode. Εφόσον θέλεις την τηλεόραση για να βλέπεις αγώνες, τσέκαρε τα παραπάνω, διότι αν σε επηρεάζει το πρόβλημα αυτό, η τηλεόραση δεν κάνει για εσένα. 1 2
KoreanW Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, panther_512 είπε H XE9005 είναι κορυφαία στα λεφτά της TV, είμαι κάτοχος της 55άρας. Όμως έχει ένα κουσούρι, το οποίο αναλόγως του περιεχομένου που βλέπεις παίζει από καθόλου έως πολύ μεγάλο ρόλο: Σε εικόνα που είναι native στα 50Hz, όποτε υπάρχει αλλαγή κάμερας, η τηλεόραση κάνει επανάληψη ενός frame, με αποτέλεσμα να βλέπεις ένα στιγμιαίο freeezάρισμα. H SONY μέχρι στιγμής δεν το έχει διορθώσει το πρόβλημα και από ότι φαίνεται ούτε πρόκειται. Το πρόβλημα επιλύεται αν επιλέξεις Game mode ή Graphics mode. Εφόσον θέλεις την τηλεόραση για να βλέπεις αγώνες, τσέκαρε τα παραπάνω, διότι αν σε επηρεάζει το πρόβλημα αυτό, η τηλεόραση δεν κάνει για εσένα. μήπως έχει να κάνει με τη ρύθμιση του motionflow και διορθεώνεται αν την αλλάξεις σε λιγότερο επεμβατική;
Rebel21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, TEOKOS είπε Και η 8002-9002 της Samsung έχει ωραία εικόνα ( σε digeα που με ενδιαφέρει πιο πολύ)και ας λένε ότι τα χρώματα της είναι ψεύτικα σε σχέση με την Sony . Με κολάει μοναχά ότι γνωστός μου ηλεκτρονικός που δουλεύει σε service μου λέει μακριά από τις καινούργιες Samsung και lg . Βγάζουν βλάβες λόγω μηδενικού ποιοτικού ελέγχου. Τη να πω, έχω τώρα μια πλάσμα 50άρα Samsung κοντά μια 10ετία και δεν έχει κανένα πρόβλημα . Με τις ανάλογες ρυθμίσεις όλες οι τηλεοράσεις ίδιου επιπέδου μπορούν να έρθουν σε κοντινό οπτικό αποτέλεσμα. Τέλος όσων αφορά το service. Πάντα πρέπει να έχεις υπόψη σου το παγκόσμιο market share της κάθε εταιρείας. Η samsung έχει διπλάσιο μερίδιο από την lg και τετραπλάσιο από την sony οπότε λογικό είναι να βλέπεις περισσότερες τηλεοράσεις στο service. Ειδικότερα στην Ευρώπη το μερίδιο της ξεπερνάει το 30%. Η αληθεια δυστυχώς είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει πέσει η ποιότητα γενικά σε σχέση με παλιά. Οι παλαιότεροι κάτοχοι high end τηλεοράσεων της Sony για παράδειγμα καταλαβαίνουν. Οι σειρές xbr για παράδειγμα ήταν κορυφαίες ποιοτικά και πολύ ανώτερες του ανταγωνισμού της εποχής.
TEOKOS Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Σκέφτομαι όποια και να επιλέξω να πάρω και 5 ετή εγγύηση. Εμπιστεύομαι περισσότερο την εγγύηση της sony παρα των παμπλικκοτσοβολουμεντιαμαρκτ. Κάνει η samsung επέκταση σαν αντιπροσωπεία ,γιατι δεν βρίσκω κάτι
TEOKOS Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Βασικά δεν είμαι και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος άσε που βαρέθηκα να ψάχνω. Πήγα στο Sony center και την παρήγγειλα. Πέμπτη μεσημέρι θα έρθουν να την στήσουν . Την 5ετή εγγύηση θα την πάρω μέχρι τέλους του χρόνου. Ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα και τρέχω με εγγυήσεις αντιπροσωπείες κ.λ.π γιατί τα συχαίνομαι αυτά
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, KoreanW είπε μήπως έχει να κάνει με τη ρύθμιση του motionflow και διορθεώνεται αν την αλλάξεις σε λιγότερο επεμβατική; Όχι, το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει τεκμηριωθεί από καταναλωτές που έκαναν πλήρη διερεύνηση, η SONY το γνωρίζει, από ότι φαίνεται δεν μπορεί να το διορθώσει και ηδη υπάρχουν κατεγραμμένες περιπτώσεις στο εξωτερικό όπου η SONY αντικατέστησε σε παραπονούμενους την XE9005 με την XF9005. Στο avforums κάποιος πρότεινε καποια settings στο motionflow (να μπεί manual στο 3), το οποίο ψευτοκαλύπτει το πρόβλημα, χωρίς να λύνει την αιτία. Όπως είπα, επηρεάζει αποκλειστικά περιεχόμενο που είναι native στα 50Hz και το πρόβλημα φεύγει μόνο αν επιλέξεις Game ή graphics mode, όπου απενεργοποιούνται όλες οι επεξεργασίες εικόνας από τον επεξεργαστή Χ1. Σε αυτό το περιεχόμενο, όποτε υπάρχει αλλαγή κάμερας, η τηλεόραση ξαναπαίζει τα τελευταία 2 frames, με αποτέλεσμα να βλέπεις ένα στιγμιαίο μπρος-πίσω της εικόνας. Δείτε το βίντεο του HDTVTEST στο 9:47 όπου το παρουσιάζει σε slow motion. 10 ώρες πριν, TEOKOS είπε Βασικά δεν είμαι και ο πιο υπομονετικός άνθρωπος άσε που βαρέθηκα να ψάχνω. Πήγα στο Sony center και την παρήγγειλα. Πέμπτη μεσημέρι θα έρθουν να την στήσουν . Την 5ετή εγγύηση θα την πάρω μέχρι τέλους του χρόνου. Ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα και τρέχω με εγγυήσεις αντιπροσωπείες κ.λ.π γιατί τα συχαίνομαι αυτά Καλορίζικη, είναι εξαιρετική TV. Αν το περιεχόμενο που θα βλέπεις σου κάνει το πρόβλημα που αναφέρω, δοκίμασε motionflow manual στο 3, ή βάλε Game mode. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από panther_512 1
alexakos89 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Όχι, το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει τεκμηριωθεί από καταναλωτές που έκαναν πλήρη διερεύνηση, η SONY το γνωρίζει, από ότι φαίνεται δεν μπορεί να το διορθώσει και ηδη υπάρχουν κατεγραμμένες περιπτώσεις στο εξωτερικό όπου η SONY αντικατέστησε σε παραπονούμενους την XE9005 με την XF9005. Στο avforums κάποιος πρότεινε καποια settings στο motionflow (να μπεί manual στο 3), το οποίο ψευτοκαλύπτει το πρόβλημα, χωρίς να λύνει την αιτία. Όπως είπα, επηρεάζει αποκλειστικά περιεχόμενο που είναι native στα 50Hz και το πρόβλημα φεύγει μόνο αν επιλέξεις Game ή graphics mode, όπου απενεργοποιούνται όλες οι επεξεργασίες εικόνας από τον επεξεργαστή Χ1. Σε αυτό το περιεχόμενο, όποτε υπάρχει αλλαγή κάμερας, η τηλεόραση ξαναπαίζει τα τελευταία 2 frames, με αποτέλεσμα να βλέπεις ένα στιγμιαίο μπρος-πίσω της εικόνας. Δείτε το βίντεο του HDTVTEST στο 9:47 όπου το παρουσιάζει σε slow motion. Καλορίζικη, είναι εξαιρετική TV. Αν το περιεχόμενο που θα βλέπεις σου κάνει το πρόβλημα που αναφέρω, δοκίμασε motionflow manual στο 3, ή βάλε Game mode. τι περιεχομενο παιζεις εκτος απο το παιχνιδια στην τηλεοραση σε 50hZ?
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν παίζω τίποτα σε 50Hz, το πρόβλημα δεν αφορά παιχνίδια, αλλά οπτικό υλικό που είναι γυρισμένο native στα 50Hz, εμφανίζεται όποτε υπάρχει αλλαγή σκηνής, οπότε δεν έχω δεί και δεν με επηρεάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Αν για παράδειγμα βλέπεις κάποια εκπομπή ή αγώνα, που είναι γυρισμένο στα 50Hz και έχει συχνή αλλαγή κάμερας, τότε θα αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημα σαν ελαφρό στιγμιαίο stuttering όποτε αλλάζει η κάμερα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2018 από panther_512 1
TEOKOS Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Όχι, το πρόβλημα είναι γνωστό και έχει τεκμηριωθεί από καταναλωτές που έκαναν πλήρη διερεύνηση, η SONY το γνωρίζει, από ότι φαίνεται δεν μπορεί να το διορθώσει και ηδη υπάρχουν κατεγραμμένες περιπτώσεις στο εξωτερικό όπου η SONY αντικατέστησε σε παραπονούμενους την XE9005 με την XF9005. Στο avforums κάποιος πρότεινε καποια settings στο motionflow (να μπεί manual στο 3), το οποίο ψευτοκαλύπτει το πρόβλημα, χωρίς να λύνει την αιτία. Όπως είπα, επηρεάζει αποκλειστικά περιεχόμενο που είναι native στα 50Hz και το πρόβλημα φεύγει μόνο αν επιλέξεις Game ή graphics mode, όπου απενεργοποιούνται όλες οι επεξεργασίες εικόνας από τον επεξεργαστή Χ1. Σε αυτό το περιεχόμενο, όποτε υπάρχει αλλαγή κάμερας, η τηλεόραση ξαναπαίζει τα τελευταία 2 frames, με αποτέλεσμα να βλέπεις ένα στιγμιαίο μπρος-πίσω της εικόνας. Δείτε το βίντεο του HDTVTEST στο 9:47 όπου το παρουσιάζει σε slow motion. Καλορίζικη, είναι εξαιρετική TV. Αν το περιεχόμενο που θα βλέπεις σου κάνει το πρόβλημα που αναφέρω, δοκίμασε motionflow manual στο 3, ή βάλε Game mode. Ευχαριστώ . Το motogp βλέπω από αθλητικά άντε τώρα και το mundial. Ξέρεις αν η cosmote tv εκπέμπει στα 50hz;
panther_512 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Όχι δεν γνωρίζω, ούτως ή άλλως το πρόβλημα έχει να κάνει πιό πολύ με την εκπομπή που παρακολουθείς και όχι γενικά το κανάλι. Μπορεί στην περίπτωσή σου να μήν δείς καν το πρόβλημα αυτό, αλλά καλό είναι να ξέρεις. Όπως είπα, αν βάλεις Game mode το πρόβλημα εξαφανίζεται. Αν θέλεις οπωσδήποτε επεξεργασία εικόνας και έχεις επιλέξει για παράδειγμα το setting sports, τότε δοκίμασε το motionflow manual στο 3. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα