guido Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 10 ώρες πριν, M@dB0x είπε To avast οντως δημιουργησε πολλα θεματα στο να μη ξεκινανε ομως και οχι σε απλη BSOD. Αν ειναι ζημια απο avast θελει φορματ μετα, δεν υπαρχει λυση. Δεν λέει για απλή bsod το πάνω. Αλλα στην μπλε οθόνη επιλογής γλώσσας πληκτρολογίου στο recovery. Στο ιδιο προβλημα αναφερόμαστε
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Είναι δυνατόν να σου βγάζει άχρηστο ένα pc μια αναβάθμιση μην τρελαθούμε. Δουλεύουμε με το pc και για να κατεβάσω μόνο τα προγράμματα και να τα κάνω εγκατάσταση θέλω τουλάχιστον ένα 10ωρο. Λύση δεν;
Hommer Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Αυτό το update τα γάμησε όλα! Αν είναι δυνατόν αυτή η MS. Απ' όταν έκανα το update η απόδοση του pc έχει πέσει πολύ. (Δεν το συζητώ για τα παιχνίδια, τουλάχιστον 10-20 frames κάτω). Την τρέλα μου....
vAg0s97 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ήχος έπαιζε όποτε ήθελε, παράθυρα στον chrome όταν δοκίμαζα να κάνω upload file λαγκάρανε , και γενικά boot times και fps φάγανε ραγδαία drop... Δοκιμάστε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση μέσω Windows ISO Downloader και όχι μέσω του εργαλείου της Microsoft διότι περνάει την 1703 και έπειτα αναγκάζεσαι να κάνεις τα updates ξανά για να πας 1803... Με clean install εμένα τρέχει ρολόι ξανά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα